Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

może być środa :) teraz tylko ustalmy jakaś godzinkę i miejsce... może jakaś 18?? a miejsce pozostawiam Wam do wyboru, mi wszystko jedno :)

Myślałam o Czekoladowej na Wojska co Wy na to?Chyba powinnyśmy się spisać na mailu i wymienić tel,żeby jakoś się rozpoznać i ewentualnie zdzwonić:)

Gość MARICZKA1979
MM u mnie spoko,dzieki za zainteresowanie,zupełnie pochłonęły mnie świąteczne porządki.Mycie okien nie sprawia mi zadnego problemu więc super.W końcu dziś minęło 6 tygodni od operacji.A co U ciebie Kochana.czytałam że nic nie boli to świetnie ? Oczywiście cały czas Was czytam jak tylko mam chwilkę/POZDRAWIAM WAS DZIEWCZYNKI

Gość MARICZKA1979
MM zapomniałam dodać że czekam na fotki twoich skarbów.(dawidfilip@onet.pl) POZDRAWIAM

czesc Mariczko :) bardzo sie ciesze kochana,ze nie pozostalo Ci juz nic wiecej jak tylko cieszyc sie tym co masz. :D Oczywiscie przesle Ci fotki, moze nawet dzis wieczorem porobie. a jak u Ciebie z mieknieciem ??:) ja masuje i powoli widac jakies tam efekty. Madzia, Becia, wyslalam Wam maila a propo Naszego spotkania. :) POZDRAWIAM!!

Gość MARICZKA1979
MM na górze cycuchy są całkiem całkiem,ale na dole mniej wiecej tam gdzie są blizny jeszcze są twarde.W końcu na to maja nawet pół roku.za 6 tygodni jadę do mojego doktorka na kontrolę,chce zobaczyć jak wszystko się układa.A jesli chodzi o twoje cycuchy szubciutko zaczynają mięknąć.Ja szczerze nie masuje jakoś się boję zresztą mój doktorek nic o tym nie wspominał cały czas jeszcze noszę opaskę zalecił dwa miesiące,blizny natomiast smaruje oczywiście żelem dermatix rano i wieczorem i jeszcze czasem w ciągu dnia contratubexem, narazie jakis specjalnych efektów nie widzę,ale na to też trzeba czasu.Kochana czekam na fotki od Ciebie i pozdrawiam cieplunio

Koralka strach oj strach dzis juz sie czuje lepiej , nie mysle o tym non stop ;/ ostatnio nawet mysli PO CO NA CO CZEMU TAK ..watpliwosci ale to chyba miala kazda z Nas?

Gość MARICZKA1979
CRAZY,IGAA dziewczyny życzę Wam powodzenia,zobaczycie nawet się nie obejrzycie a będziecie posiadaczkami wspaniałych biustów,będę myslami przy Was.Trzymajcie się cieplutko i czekamy od Was na wieści pozdrowionka MM czekam na fotki pozdrawiam

HEJ ! poszly do Was moje najswiezsze fotki. Nic sie nie bojcie dziewczynki, bedize dobrze. :) POZDRAWIAM !!!

MM aaaleee masz wielkie fajne cycochy:) coraz lepiej wygladaja. najgorsze jest to ze ja po 4 tygodniach od operacji jade do stanow. pewnie bede miala jeszcze meeega sterczące. MM jak ladnie szwy Ci sie goją.zazdroszcze Ci ze jestes juz po:) boooozeee ja juz jutro o 16. denerwuje sie troszke:/

Gość MARICZKA1979
CRAZY ja też robiłam w Łodzi tylko u innego lekarza,napisz w jakiej klinice robisz i na jakiej ulicy,nie słyszałam o tym doktorku pozdrawiam

Mm dzięki za fotki:)Cycuchy ekstra,a zobaczysz jakie będą zajebiste jak się ułożą,no i bliznę masz bardzo ładną,nie wygląda na tak świeżą:)Super!!!

Witajcie kobitki!!! Witajcie laseczki!!! mm Dziękuję za fotki, cycuszki super:))) Już widzę ten wzrok facetów w lecie, jak ubierzesz bluzkę z dekoltem:))) iga Trzymam kciuki za Ciebie:))) Wracaj do nas jak najszybciej:))) crazyyyyy Za Ciebie również. Nie martw się, wszystko będzie dobrze:))) Ulcia Cieszę się, że u Ciebie coraz lepiej. Ale uważaj Kochana z tymi porządkami i oszczędzaj się troszkę. Buźka!!!

MARICZKA U Ciebie też wszystko ładnie się goi, czekam na nowe fotki:)))

hej dziewczynki ! dziekuje Wam bardzo za mile slowa.:)) rzeczywiscie z tymi bliznami to sama jestem zdziwiona, ze ledwo co widac. jestem baardzo zadowolona z efektu.:) powoli twardziele zaczynaja mieknac. ;) Kiedy mozna ubrac stanik z fiszbinami ??? :P BUZKA !

Gość eeelll
Proszę o radę! Jestem po zabiegu powiększenia piersi. Jutro mija tydzień w związku z czym wybieram się na kontrolę do mojego lekarza. Przeglądając dokumentację jaką od niego otrzymałam odkryłam, że wszędzie widnieje tylko jego podpis, brak jest natomiast pieczątki. Nadmienię, że jest to sprawdzony, "legalny" specjalista i tym bardziej dziwi mnie ten fakt. Czy ktoś spotkał się z czymś takim? Czy chirurg plastyk nie ma obowiązku potwierdzania swoich czynów pieczątką? Zaniepokoiło mnie to bardzo, bo to takie poniekąd jakby uchylanie się od odpowiedzialności za swoje czyny... p.s. po jakim czasie przestaje się odczuwać to okropne ciśnienie w piersiach? Czy to normalne czuć takie ciśnienie - rozpieranie, albo takie jakby ściskanie, kurczenie? I jeszcze jedno: od kiedy piersi zaczynają mięknąć? Moje są straszliwie twarde i częściowo nie mam czucia. ..a narkozę zniosłam okropnie...

faktycznie dziwne z ta pieczątką...najlepiej zapytaj go wprost o co chodzi. Sprawdz w internecie w jakiejs bazie, jak funkcjonuje jego działalność czy coś...to ciśnienie ustapiło mi mneij więcej po 2 tygodniach, ale twardośc to dłuższa sprawa...nawet 2-3 miesiące

Gość eeelll
To legalnie działająca klinka. Lekarz jest uznawany za jednego z najlepszych w kraju (z takimi opiniami się zetknęłam), jego nazwisko znajduje się tez na tej ważnej liście, której nazwy teraz nie pamiętam, więc nie rozumiem w czym problem z tymi pieczątkami? Ten papier, który otrzymałam od niego nazywa się "karta informacyjna" - nie: "wypis" i może pod czymś takim nie ma obowiązku pieczątki (nie wiem), ale na karcie gwarancyjnej implantów, którą mam posłać do Warszawy też tej pieczątki nie ma, a chyba być powinna?! Dziewczyny! Jak z tym było u Was? Jutro idę do niego i muszę mieć jakieś argumenty pytając o tę cholerną pieczątkę, która n a logikę powinna być przystawiona i już! Może któraś z Was zna się na prawie i wie jak to powinno od strony prawnej wyglądać? Czy to nie jest asekuracja, by w razie czego uchylić się od ewentualnej odpowiedzialności? O co tu chodzi? Przecież info od lekarza bez pieczątki jest nic nie warte, bo same sobie mogłyśmy to równie dobrze napisać? Miała któraś z Was podobny problem?

dzisiaj dzien zero... denerwuje sie strasznie.. dziewczynki blagam trzymajcie kciuki. mam nadzieje ze szybko do was wroce i nie bedzie tak strasznie bolalo..buzka

Igaa trzymam kciuk :) dziewczynki ja jestem zła, gdyż mam jedną pierś większą a jedną mniejszą :( fakt, że może się za bardzo im przyglądam, a zawsze są w piersiach jakieś dysproporcje, równe nigdy nie są, nie zmienia to jednak faktu, że bardzo mnie to denerwuje i ja to widzę. Moi bliscy mówią, że tego nie widać, ale mi to przeszkadza. Przed zabiegiem miałam różniące się piersi wielkością, ale przecież są różne implanty. Lekarz stwierdził, że to nie jest taka różnica, żeby stosować innej wielkości implanty... tylko, że mnie to teraz strasznie denerwuje i ja to widzę :(((((((((((( poza tym są 4 tyg po zabiegu a mi wystaje kawałek szwa z jednej blizny, myślę, że to powinno się już wchłonąć. Pójdę do kliniki niech na to zerkną, a po świętach pójdę do mojego doktorka, zobaczę co powie o tej dysproporcji yhhhhhhhhhhhhh ;(((((((((((((((

Gość do eeelll
czy Twój lekarz to Skupin???

Gość do eeelll
ja miałam u Skupina i tez nie mam żdnej pieczątki, jednak nie martwię się - jest tam przeciez kilka identyfikatorów lekarza, więc w razie "W" przecież się nie wymiksuje, że robił zabieg:)

Gość do eeelll
a jesteś zadowolona z zabiegu u Skupina - doczytałam już że miałaś u tego lekarza:)

MadziaZZZ z tym szwem lepiej idz do lekarza. a co do dysproporcji...skoro nie widać to nie przejmowałabym się. może opuchlizna jeszcze nie zeszła dobrze? pewnie tylko Ty to widzisz :)

Koralka właśnie wróciłam od lekarza, a właściwie od jego asystenta. Zobaczył szew i go odciął. Mówi, że faktycznie powinien już odpaść,a le widocznie taka moja uroda, że dłużej się goi. A co do wielkości to oczywiście wszyscy mówią, że tylko ja to widzę, asystent też powiedział, że dla niego są one równe. Nie mniej jednak ja to widzę :(

Gość eeelll
Doktor Skupin to człowiek niezwykle inteligentny, o wysokiej kulturze osobistej, niezłomnie cierpliwy i taktowny nawet wobec tak upierdliwych pacjentek, jak ja ... ;) - Doceniam to zresztą bardzo :) To lekarz z klasą, a przy tym z n a k o m i t y fachowiec, dlatego też nie pozostaje nic innego, jak tylko polecić jego osobę wszystkim paniom :) Opieka w klinice na równie wysokim poziomie :) Pozdrawiam ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się