Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Carli naprawdę bardzo mi przykro, że tak przez to wszystko przechodzisz :( nie wyobrażam sobie czegoś takiego, ale jestem pewna, że już niedługo wszystko się zacznie uspokajać, odstawisz leki przeciwbólowe i zaczniesz się w końcu cieszyć z tego wszystkiego. A dzwoniłaś może do lekarza? Dziewczyny a czy Wy też czułyście się takie pełne po zabiegu? Mam na myśli, spuchnięte, grube, i nie mówię tu o piersiach. Szczególnie o brzuchu, mam wrażenie jakbym była mega wzdęta. I to chyba jedyna rzecz, która mi dzisiaj przeszkadza :/

Gość sylwiasteczkowska
no od kitki dostalam zdjecia) a carla adres tak jak kitka pisze) pozdrawiam was kochane))) ciekawe co u majki....?

Gość sylwiasteczkowska
malenstwo a jaki ty masz implant?

Kitka ja też miałam strasznie wzdęty brzuch, taki twardy balon, jeszcze trochę mam, to od narkozy, podobno część kobiet tak ma. Zadzwonię do kliniki w poniedziałek, w sobotę mają nieczynne, a leki przeciwbólowe już odstawiłam, ponieważ bałam się ich tyle brać.

Sylwia Twój adres skopiowałam z Twojego komentarza tak jak było i nie wpadłam na to, że brakuje m ;) Zdjęcie już poszło.

Gość sylwiasteczkowska
carli kochana moja i wlasnie tu jest problem bo pisalam zeby recznie wpisac bo jak kopiujesz to robi sie jakis dziwny odstep miedzy literami ktorego normalnie nie powinno byc....a zdjecia nie doszly napisz z raczki sylwiasmentkowska@hotmail.com (bez spacji!!!!!!)

Gość sylwiasteczkowska
jak widac powyzej miedzy litera k a litera a na koncu robi sie odstep ktorego nie powinno byc....

Wzięłam jakieś ziołowe leki na wzdęcia i już troszkę lepiej jest. A bynajmniej tak czuję. Sylwia maleństwo miała 375cc tak jak ja. Carli ja dzisiaj też już zmniejszyłam dawkę leków dużo bardziej, bo taki dyskomfort w żołądku już miałam no i jakieś uczulenie bo wysypkę mam. A co dopiero po braniu leków tyle czasu ile Ty. Bidulko. A bierzesz coś osłonowo na żołądek? Typowego przy lekach przeciwbólowych? Bioprazol, Controloc?

Dzięki dziewczynki, że pamiętacie o mnie. Ja dopiero dzisiaj wróciłam do domku poniewaz czułam się masakrycznie. Mialam pod mięsień 275cc okrągłe mentora, czuję sie fatalnie, nawet ledwo pisze, dlatego jak dojde troszke do siebie zdam Wam relację od AdoZ. Kitka86 zazdroszczę Ci tej sprawności.

Majka! Nareszcie się odezwałaś! Bidulko, trzymaj się kochana i daj znać co i jak jak się już lepiej poczujesz. Co na to mąż, rodzice? Masz jakieś wsparcie i pomoc z ich strony skoro się tak źle czujesz?

Gość Maleństwo_36
Kitka, śliczne te Twoje cycochy :) Mimo, że opuchnięte to już widać, że będą piękniusie. I będzie chyba ładne, pełne D :) Z tego co pamiętam to chyba pisałaś, że wyjściowy miałaś B? Ja byłam płaściutka jak deska i te 375 cc sprawiły, że teraz mam pełne C, które teraz z perspektywy czasu wydają mi się małe. Ironia, co? Mam piersi prawie 3 rozmiary większe niż wcześniej a ja marudzę, że małe ;) Co do wzdętego brzucha to też miałam z tym problem, dlatego chciałam jak najszybciej odstawić leki na ból, które mnie akurat bardzo podrażniają żołądek. Najgorszy był dla mnie ból kręgosłupa i poranne zastanie mięśni. Kitka ten pomysł z siłownią moim zdaniem jest bardzo dobry. To na pewno ma duży wpływ na Twoją kondycję po zabiegu, ja pierwsze 3 dni byłam wyłączona i nie mogłam zbyt wiele robić. Jestem pełna podziwu dla Ciebie, że jesteś tak sprawna :) Majka najgorsze już za Tobą, teraz z dnia na dzień będzie już coraz lepiej. Gdybyś miała jakieś pytania to jesteśmy tu po to, żeby pomóc. Trzymaj się dzielnie :)

Gość Maleństwo_36
Carli jak się dzisiaj czujesz?

Maleństwo dziękuję :) nie mogę się już doczekać kiedy zaczną się zmieniać :) Też myślę że będzie d. I oby były tak pięknie kształtne jak u Ciebie :D Dziewczynki mam nadzieję, że jutro będzie u Was już lepiej :* uważajcie na te przeciwbólowe i zabezpieczcie żołądek. Ja jutro postaram się już nie brać nic.

Gość sylwasteczkowska
majka nareszce sie odezwalas....biulko jedna, tez jestem ciekawa jak sprawy w domu, czekamy z niecierpliwosca na informacje od a do z:-) i ciekawe jak wielkosc, czy sa ok?

Gość LilkaMilka1234
Dziewczyny proszę o pomoc. Mam 168/56 kg w i 75 w pod biustem 83 w (małe A dramat). Lekarz zaproponował mi implanty 260 anatomy, boje się ze będą za male, mówił że mogę mieć małe C, a ja marze o pełnym C/ małe D. I techniką pod mięsień. Czy to prawda, że pod mięsień sa całkowicie nieruchome nie da się z nich zrobić pięknej dolinki pomiędzy piersiami? Proszę napiszcie mi piękne cycoliny te co mają pod mięsień jak to jest. Tak wam zazdroszczę pięknych rozmiarów D, ja załamana jestem moim A, i obawiam się że po operacje będzie B i szeroko rozstawione. Boje się stale płacze, poradzcie mi coś dziewczyny.

Gość Maleństwo_36
Lilka to nie prawda, że pod mięsień są nieruchome i nie da się z nimi nic zrobić! Ja miałam pod mięsień niecałe 2 miesiące temu, piersi są jak naturalne, jędrne, miękkie i mogę je układać jak chcę w biustonoszu i wtedy robi mi się super rowek :)

Gość Maleństwo_36
Lilka jeśli chcesz to prześlę Ci zdjęcia, ja też miałam małe A, a w zasadzie to nic nie miałam. Bałam się, że 375 zaproponowane przez mojego doktora będą za duże, ale teraz cieszę się, że nie wybrałam mniejszych bo są w sam raz (pełne C). Ja mam wrażenie, że dzięki temu, że są pod mięsień trzymają się lepiej i nie opadają ale to pewnie tylko kolejny mit ;)

Gość lollkaa
hej dziewczyny :) Po jakim czasie od operacji można spać bez stanika ? Ja jestem 6 miesięcy po i ciągle śpię w staniku sportowym boję się żeby implanty nie opadły. Z góry dziękuje

Lika uważam, że powinnaś powiedzieć lekarzowi, że chcesz większe cycuszki. Co prawda lekarz zazwyczaj dobiera rozmiar do sylwetki. Ale u mnie np. wybrał 335 chodź na wszelki wypadek zamówił też 375 gdybym jednak chciała większe. W dniu operacji wybrałam te większe (mimo iż lekarz wolał te 335) i po operacji sam do mnie przyszedł i powiedział, że te 375 wyszły bardzo ładnie i dobrze, że je wybraliśmy. Więc widzisz, czasem jest dobrze postawić na swoim, oczywiście w granicach rozsądku. Idź do lekarza, porozmawiaj z nim. Powiedz, że chciałabyś mieć większe i co może jeszcze Ci zaproponować, co by pasowało do Twojej sylwetki.

Lolka zawsze możesz zadzwonić do swojego lekarza i uzyskać odpowiedź z pierwszej ręki, żeby mieć 100% pewność. Mój by zapewne powiedział, że po pół roku spać w staniku już nie musisz, bo on w ogóle ma fajne i zdrowe podejście do wszystkiego. Pół roku to dużo, raczej nie powinno się już nic z nimi dziać.

Gość LilkaMilka1234
Dziękuje ślicznie za odpowiedź dziewczyny Do Maleństwa _36 Jeśli chciałabyś mi zdjęcia przesłać to mój mail liliana_1234.90@wp.pl. W ogóle dzięki Ci tak się stresowałam, tą opcją pod mięsień a teraz widzę, że z tą nieruchomością to mit. Też bym chciała mieć pełne C w sumie tak najbardziej. A ile masz wzrostu i cm. w klatce piersiowej? I profil implantów? A Ty masz pod mięsień aż 375? Bo mój lekarz mówił, że tyle to się pod mięsień nie zmieści. A i jeszcze byłabym wdzięczna za zdjęcie jak to się prezentuje w dekolcie, bo mi na tym właściwie najbardziej zależy. Buziaczki Do Kitki86 Dzięki za post, trochę mi wyjaśnił. A masz pod mięsień czy gruczoł? A ile masz wzrostu i cm w klatce piersiowej? I jaki rozmiar Ci wyszedł, też pełne C? Jaką wysokość implantów? Zechciałabyś też przesłać mi zdjęcia? W sumie to porozmawiam z lekarzem, że chce większe, bo on proponował mi coś pomiędzy B a C ale to dla mnie za mało, ale jak pokazywał mi zdjęcia swoich pacjentek to piersi były piękne, jednak chciałabym troszkę większe niż on standardowo robi. Buziaczki PS. Tak w ogóle myślicie, że z 260 290 może wyjść powiększenie o dwa rozmiary? Bo mi się wydaje, że malutko to troche

Lilka ja mam pod mięsień 375 cc anatomiczne allergan o wysokim profilu. Wyjściowe miałam 75 małe b duże a. Ja jestem dopiero 4 dzień po operacji, ale prawdopodobnie będę miała d. Mi mój lekarz jak proponował 335 to mówił, że ten rozmiar będzie pełnym c. Więc myślę, że jeśli chciałabyś taki rozmiar, musiałabyś oscylować gdzieś w tych rozmiarach. Ale mówię to okiem laika, każdy jest inny i u każdego inne rozmiary będą wyglądać inaczej. Lilka a kiedy masz planowany zabieg?

Gość LilkaMilka1234
A jak się czujesz Kicia? Dolegliwości bólowe ustąpiły? Widzę że masz podobne wymiary do mnie. Więc myśle, że musze tak negocjować od 300 tylko nie wiem czy mój lekarz mi takie zrobi, bo on jest raczej zwolennikiem małych implantów. Normalnie zazdroszcze Ci, że masz D. A zabiego tak planuje pod koniec czerwca, nie mam jeszcze ustalonego terminu, ale jóż nie mogę się doczekać.

Ja czuję się rewelacyjnie, jako jedna z nielicznych osób na tym forum. Dzisiaj jest 4 dzień po operacji, a ja robię praktycznie wszystko. Już po pierwszej nocy mogłam np sama wstawać z łóżka, trochę z bólami, powolutku, ale bez większych problemów. Wczoraj myłam glowę, robiłam obiad. Wiadomo, nie jest tak że nie czuję nic, bo czasem coś pociągnie. Ale od samego początku mój ból nie był zbyt wielki. I tak jak już wspominałam kilka wpisów wyżej myślę że to dzięki temu że ćwiczyłam na siłowni. Dlatego Lilka jeśli masz jeszcze tyle czasu poćwicz swój mięsień piersiowy, może będzie Ci później łatwiej przez to przejść. Bo dziewczyny niektóre bidulki bardzo tutaj cierpią. Swoją drogą jak się dziś czujecie dziewczynki? Carli? Majka?

Cycolinki nie chcę zapeszać, ale u mnie troszkę lepiej :) Jak jutro tak będzie, to nie dzwonię do kliniki, ponieważ i tak jestem umówiona na 10.05 na wizytę kontrolną, więc postaram się wytrwać do tego czasu. Sylwia jak teraz nie dostaniesz zdjęcia, to ja już nie wiem o co chodzi, wpisałam odręcznie Twój adres, więc teoretycznie powinno dojść.

Lilka przejdź się do innego lekarza, wiem, że to trochę kosztuje, ale lepiej uzyskać opinię jeszcze jednego specjalisty i dopiero wtedy podjąć decyzję, niż później być niezadowolonym i pluć sobie w brodę. Ja teraz żałuję, że tego nie zrobiłam.

Carli to super! Jutro na pewno bedzie jeszcze lepiej. Cycki do góry i do przodu! ;)

Gość Maleństwo_36
Lilka wysłałam :)

Karla86 ja również prosze o fotki, mara1983@op.pl ; biegam min 3 razy w tyg, myślisz że to wystarczy? Czy powinnam pójść jeszcze na siłownię. Mam jeszcze 6 tyg do operacji.. a strach jest coraz większy i ten ból PO .. boję sie jak cholera... Pozdrawiam:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się