Gość ilonka22 Napisano Marzec 20, 2014 gazela jak będziesz już bez środków przeciwbólowych to wtedy po prostu powoli rób czynności różne i oceniaj ból , bo na środkach to góry można przenosić i może to źle się skończyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gazela250 0 Napisano Marzec 20, 2014 Dzieki ilonka. Do lekarza ide w srode, wczesniej mi powiedzieli ze po dwoch dniach ale tutaj wszystko jest inaczej. Ja zaraz po wybudzeniu juz moglam wracac do domu, nie ma tu czegos takiego jak bandaze..... I wogole... badan tez zadnych nie robia tylko umawiasz sie na zabieg idziesz I masz.... troche to dziwne, wiem ale prawdziwe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 20, 2014 Gazela moim zdaniem i po moich doświadczeniach to przez miesiąc na bank nieomożesz go dźwigać:-S Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gazela250 0 Napisano Marzec 20, 2014 Tak wlasnie mysle ze najwczesniej za 4 tygodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ilonka22 Napisano Marzec 20, 2014 gazela jak to badań nie ma ??? matko !!! a gdzie robiłaś ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ilonka22 Napisano Marzec 20, 2014 gazela a jakie masz wkładki ??? ile ml ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gazela250 0 Napisano Marzec 21, 2014 Mieszkam na Islandii I tutaj wszystko robia inaczej... Po prostu poszlam na pierwsza wizyte z chirurgiem, powiedzialam ze chce sobie powiekszyc piersi, zapisal mnie na zabieg na 19 marca I tyle... Wczoraj pojechalam do kliniki, zrobili mi zdjecia zapytali czy nie mam alergii na leki I uspali :) po przebudzeniu sie dali mi pic ubrali I zadzwonili po meza zeby mnie odebral... To wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gazela250 0 Napisano Marzec 21, 2014 Mam wkladki 300 ml, okragle firmy Mentor. Rozmiar wyjsciowy to bardzo malutkie A wlasciwie to sama skora wisiala. Mam trojke dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ilonka22 Napisano Marzec 21, 2014 kurde sama nie wiem no właśnie tak się sugeruje tymi implantami co ma moja koleżanka ,ale nie wiem... mam podobne wymiary do niej , a mętlik straszny !!! dziewczyny oceniajcie te zdjęcia proszę , bo chce wiedzieć ja już obiektywna nie jestem napatrzyłam się na te zdjęcia jej piersi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bacha841 0 Napisano Marzec 21, 2014 Ilonka ja jestem przed operacja a to sa zdjecia jak beda wygladaly:) WIEC niedogadanie:) Jesli o mnie chodzi nie podobaja mi się takie rozmiary jak u Twojej kolezanki. Ale jedna chce duze druga sportowe jeszcze jedna male:) Dla mnie optycznie za duze. Rozmawialam z PAnami i mowia zeby nie przesadzic bo nie o to w tym chodzi.Ale jak mowie kazda z nas ma inne wymagania. NAjgorsze jest to ze ja sie boje ze beda za duze:) A NIE ZE ZA MALE.JAk bede miala C to juz bede zadowolona. DZIEWCZYNY PROSZE PODESLICIE MI SWOJE ZDJECIA BACHA2014@WP.PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bacha841 0 Napisano Marzec 21, 2014 Gazela nie pomogę Ci.Sama mam 2 latka i nie mam zielonego pojecia kiedy bede mogla ja podniesc..nikt mi nie daje konkretnej odpowiedzi..Mozesz poslac przed i po? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 21, 2014 Ilonka te twojej koleżanki napewno super będą wyglądały jak obrzęk zejdzie:-D PPodobne mamy tylko ja miałam swoje jeszcze mniejsze i jestem wydaje mi sie ze ona jest wysoka a ja nie to zawsze trochę inaczej wygląda:-) ale jej piersi wyszły trochę bliżej chociaż ja tez jestem drobna ale przed operacja przytyłam 3 kg to może sie trochę poszerzyłam w klatce:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Midsession 0 Napisano Marzec 21, 2014 Dziewczynki przepraszam Was kochane, że nie odp na bierząco, ale przez tą rzerwe to mam teraz mase roboty i nie wiem gdzie włożyc rece :/ Kochane przesyłam fotki za chwilkę się za to biorę :) Możecie sobie te zdjęcia przekazywać no problem jeśli mi nie uda się Którejś z Was wysłac :) Tak śpię na boku, dziś nawet na brzuszku chyba z pół nocy, ale na brzuchu obudziłam się niestety z bólem, bo nie użyłam poduszek ;) Mam nadzieję, że wybaczycie mi to zaniedbanie ;) :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 21, 2014 Wyslij proszę na dagmaraj999@gmail.com bardzo jestem ciekawa jakie duże wyszły bo okrągłe ponoć zawsze większe sie wydają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gazela250 0 Napisano Marzec 21, 2014 Dziewczyny wydle wam dzisiaj tylko jeszcze musze zrobic bo nie mam fotek PO. Wy mi tez wysylajcie na gazela250@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koralka3 0 Napisano Marzec 21, 2014 Ilonka ale nie sugeruj się wyglądem koleżanki.... nie wiem, może nie do końca w temacie jestem, ale byłaś na konsultacji u lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gazela250 0 Napisano Marzec 21, 2014 Bacha I gosc, wyslalam juz wam zdjecia. To dopiero 2 dni po zabiegu wiec sa opuchniete. Piszcie co myslicie o nich I wyslijcie mi tez swoje na gazela250@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bacha841 0 Napisano Marzec 21, 2014 GAZELA!! ja dopiero wysle po 1 :) ALE UWAZAM ZE SA SUPER.Nie przesadzone!! I z boku sliczne.Widac opuchlizne jeszcze ale jak poschodzi to bedzie cycus glancus.SUPER Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gazela250 0 Napisano Marzec 21, 2014 Dzieki bacha. W porownaniu do tego co mialam to jest rewelacja ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 21, 2014 Fotorelacja. Moje operacje plastyczne. Nowy wpis na: http://jesttempo.bloog.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 21, 2014 Kolejne foto posłałam później bedzie wiecel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gazela250 0 Napisano Marzec 21, 2014 Gosc dostslam twoje zdjecia. Sa piekne.. A jakie masz wkladki ile ml? Ile jestes po zabiegu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 21, 2014 Dziękuję:-) mam 390cc mentor anatomiczne. Operacje miałam 5 lutego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 21, 2014 Biorąc pod uwagę ze byłam naprawdę plaska to faktycznie jest nieźle natomiast mnie to jeszcze nie do końca satysfakcjonuje>:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malini Napisano Marzec 21, 2014 Zamiennie się terminem operacje piersi u Dr.Potockiego z lipca na wcześniejszy ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolyyy 0 Napisano Marzec 21, 2014 Dziewczyny tak sie zastanawiam czy za duze nie beda...360 XH anatomy przy 160cm 52kg,75 cm pod biustem i mala miskaA - 82 obwod no i waskie biodra wogole szczuplutka jestem.Co myslicie??? Choc od przybytku glowa nie boli ale sztucznie tez nie chce wygladac i zeby znow problemu z ubraniami nie bylo:( tym razem ze wszystko za waskie w biuscie..jest z tym problem? Do wyboru mialam 315 lub 360 wybralam te wieksze tylko czy to dobry wybor?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolyyy 0 Napisano Marzec 21, 2014 Gosc od mentor 390cc jakie masz teraz wymiary?? wzrost,waga wymiary biustu przed operacja?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 21, 2014 163cm, 52kg pod biustem 72 w biuście teraz 91 a przed nie wiem ale malutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 21, 2014 163cm, 52kg pod biustem 72 w biuście teraz 91 a przed nie wiem ale malutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolyyy 0 Napisano Marzec 21, 2014 Gosciu zarezerwuj nicka bedzie nam latwiej bo zaraz pojawia nastepni goscie.. Tez drobna jestes..nie masz problemu z nimi? w biodrach jestes pewnie szersza ode mnie dlatego sie nie wahalas.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach