Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Dziewczyny, czy któraś z Was jest po powiekszeniu wkładkłami mentor 390 ? jaki wyszedł rozmir i czy mogę prosić o kilka zdjęć :)

Gość gość
Jestem 5-ty dzien po... 3 dni koszmar, teraz coraz lepiej :) mam mentor 390 i zastanawiam się jaki wyjdzie rozmiar hm....

Gość gość
Trochę póżno się zastanawiasz

Gość gość
Ja zapytałam po to by się dowiedzieć, a nie żeby ktoś mi napisał,że trochę pozno się zastanawiam...

Gość gość
Beda duzo wieksze niz mialas;) nie martw sie na pewno bedziesz zadowolona.

no to w poniedzialek zwariuje.:) wazne by nie zaspać :)Sama w to nie wierze:)Tez tak miałyście??

Bacha na pewno nie zaspisz, uwierz mi. Ja tez musialam byc w klinice o 6.30 a poszlam spac okolo 4.00. Mialam obawy ze sie nie obufze ale emocje nie pozwalaly na glebszy sen. Czekam na wiesci od ciebie juz PO.

Gość iza_38
Czesc dziewczyny. czytam Was od jakiegoś czasu ale tyle tych postów, że ciężko znaleźć odpowiedz na nurtujące mnie pytania;-) Jestem już po konsultacji u doktora Niekmkiewicza . termin operacji ustalony. Mam 168 cm i 59 kg , aktualnie 75B opadnięte po porodzie i grawitacja ;-) mam 38 lat, lekarz doradził 350 cc pod gruczoł. Nie chcę mieć dużych rzucających się w oczy piersi;-) dlatego zastanawiam się czy wobor wielkości implantu jest odpowiedni. Chodzi mi o to aby było bardzo naturalnie. Czy któraś z pań ma podobny dylemat? chętnie porozmawiam:-) .

MIdsession moj @ bacha2014@wp.pl MATKO...ALE SIE DENERWUJE.Jestem przerazona ale nie ma opcji ze sie wycofam..TYlko dojechac jakos tam i przezyc:) czekam na zdjecia. Czy wy tez tak mialyscie.JESTEM PRZERAZONA. Wiem wiem bedzie dobrze ale i tak...

Gość gościuwa_nowa
jakie wielkości implantów macie ( proszę o wpis) to będzie bardzo pomocne dla dziewczyn które wahają się z doborem odpowiedniego implantu. 1.wzrost 2.waga 3.rozmiar biustu przed operacją 4.rozmiar implantu i czy jesteście zadowolone z wielkości, czy rozmiar trafiony?

Gość AsiaWroclaw
Dziewczyny a ja mam pytanie dotyczace znieczulenia. Czytalam, ze moze byc ona podawana dozylnie albo wdechowo, jak wygladalo to u Was? czy podczas zabiegu mialyscie wkladana rurke do tchawicy?

Ja miałam narkozę dożylnie. Co do rurki to nie mam pojęcia bo zasnęłam I obudziłam sie bez ale bolała mnie szczęka jak zaciskałam I też nie wiem od czego.

Gość gośc33
Dziewczyny powiedzcie mi czy te wszystkie badania do operacji mogę zrobić tydzień przed operacją czy to za wcześnie :)

Gość paulaaaa10
Z tego co ja wiem, to miałam podaną narkozę dożylnie, pamiętam, że dostała "głupiego jasia" i z panią anestezjolog rozmiawiałam o wiosennych spodniach, a później obudziłam sie już po wszystkim i zadnej rurki w tchawicy nie miałam. Odnośnie bandaży, to ja miałam plastry opatrunkowe, które lekarz zmienił mi na drugi dzień po operacji, przed wyjściem do domu, a później 3 dni po operacji. A następnie tydzień po jak miałam wyciągane szwy, wtedy już tylko miałam naklejone plastry podtrzymujące biust. Odnośnie robienia wyników przed, ja wykonałam je miesiac przed zabiegeim, gdyż pani w recepcji powiedziała że 6 tygodni są one ważne

Gość dolny Śląsk
Proszę o kontakt dziewczyny które robiły piersi u doktora Niemkiewicza. implanty okragle pod gruczoł piersiowy 350 cc lub 325

Moj lekarz mowil ze badania sa wazne trzy miesiace. Lepiej zrobic wczesniej by w razie czego poworzyc gdyby wyszlo cos zle.

Gość gość
Kasia 2201 jesteś przed czy po ?

NO TO jak jutro wstaniecie to pomyslcie o mnie dziewczyny bo dla mnie to kosmos

Kasia wyslalam ci fotki. Ty mi tez wyslij swoje. Ja jestem 14 dni PO. Mam implanty Mentor 300 cc.

Gość AsiaWroclaw
Gazela250 podaj prosze meila. Zapomnialam, ze mialam wyslac Ci zdjecia :)

Gość AsiaWroclaw
Gazela250- wyslalam zdjecie

O jaaa...jaki. czad.Dziewczyny porady jak przezyc potrzebne od zaraz.Wiedzialam ze bedzie bolec ale tak? Ta klata I plecy... nie wierze ze to zrobilam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się