Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość AsiaWroclaw
bacha841 jestes juz po! GRATULUJE! opowiadaj jak wrazenia? jaki ty masz rodzaj implantow?

Gość kobra_666
Gazela250 mogłabyś mi tez wyslac ? Ja jestem jeszcze przed. Za dwa miesiące będę po :D Ale jestem na etapie porównywania implantów. Bo nie jestem przekonana jednak do 350 ml które zalecił doktor :( Z góry dziękuję.

bacha 841 najgorsze pierwsze 4 dni , potem poczujesz sie lepiej. niestety bol jest zupelnie inny niz mozna sobie wyobrazic przed... sorki za duze litery jakos tak wyszlo :)

Kasia dostalam fotki. Sliczne sa. Mam nadzieje ze moje po miesiacu tez tak beda wygladac bo na razie jeszcze calkiem opuchlizna nie zeszla.

Gość gość
Ktora z dziewczyn robila powiekszenie i podniesienie piersi? Kogo możecie polecic do takuej operacji? Proszę pomóżcie w wyborze lekarza.

Gość gość
Iza-38 będziesz miala powiekszane piersi czy z modelacja? Jaka cena twojej operacji?

Gość AsiaWroclaw
Kasia2201 moglabym tez prosic o fotki? asia.wroclaw@onet.pl

Gość paulaaaa10
mamma1 i ilonka22 wysłałam Wam zdjęcia. Przepraszam ze tak późno, ale dopiero mąż wrócił z delegacji i miałam dostęp do naszego laptopa. Pozdrawiam serdecznie

Gość ilonka22
nie dostałam fotek ;( bacha ty dawaj fotki lepiej ;p i jakie ostatecznie wzięłaś implanty ?

Gość paulaaaa10
ilonka22 jeszcze raz przesłałam fotki

Zyje ale co to za zycie? Wczoraj wymioty dzisiaj placz , bol pomimo srodkow przeciwbolowych.Niby chodze ale z jakim bolem wstaje ? Nie wierzę ze do tyg bede chodzila normalnie.Ile wam zajela rekonwalescjecja? Do kiedy przestalyscie narzekac?? 300cc pod miesien. NIESTETY nie mialam jeszcze wizyty u lekarza u ktorego robilam.Dziwne

bacha841 nie wiem czy Ci to pomorze, ale ja do żywych wróciłam po ok 5-7 dniach (ale każda z nas inaczej przechodzi). Pamiętam że przez dwa dni po OP mówiłam że gdybym wiedziała to bym tego nie zrobiła.... Dziś wiem że zrobiłabym jeszcze raz wiedząc nawet jaki to ból. Potem najgorszy był ból placów i to spanie w pozycji półsiedzącej, ale przeżyłam jak wszystkie Ty też dasz radę. Będzie OK ;) Trzymaj się

Z 3dni zrobil sie tydzień ..bol.plecow I bol w klatce.jest przeokropny nawet po zażyciu lekow.ledwo oddycham.wiem ze musze sie ruszać ale.mi jest. Bolu Niedobrze

Bacha - musisz przetrzymać ten czas! zobaczysz, że będzie to wszystko mijać...niestety Twój organizm tak to znosi... trzymam mocno kciuki!!! :)

Gość ilonka22
bacha moja koleżanka też wymiotowała biedna nie miała już siły i mówiła,że dałaby wszystko ,żeby cofnąć czas a minął miesiąc teraz i zaczęła odwoływać to co mówiła. Fakt jest bardzo szczupła więc gorzej to znosiła niż dziewczyny z normalną wagą ,ale po 1,5 tyg już wróciła do żywych. a jak ją widziałam to wrak człowieka ... no tragedia blada oczy podkrążone i ciągle skulona z bólu...

Gość malini
Dziewczyny mogłabym tez prosić o fotki? bende po za 3 mes. simka29@onet.pl

Gość Wiola 1
Witam dziewczyny Jestem włąsnie drugi dzien po operacji piersi. Implant 300cc.Czuje sie dobrze jak na razie ból jest do zniesienia a spodziewałam się gorszego .Chodze ruszam rękoma tylko nic ciężkiego nie moge podnosić, jestem mile zaskoczona :)Operacje przeprowadził dr Giedroić Juraha w Białymstoku. Świetna klinika super atmosfera no i oczywiście opieka rewelacyjna.

Gość ilonka22
wiola a jesteś po porodach czy przed ?? pytam, bo szukam osób, które jeszcze nie rodziły a powiększały piersi ;)

Gość Wiola 1
Jestem juz po urodzeniu dziecka 11 lat ale piersi miałam ładne tylko malutkie małe B :)

bacha ja tez zalowalam i plakalam z bolu i niemocy. ale po kilku dniach bylo lepiej, :) a potem to juz tylko lepiej :)

Dziewczyny od kilku dni strasznie mnie szczypie piecze pod prawa piersia. Zwlaszcza jak sie schylam lub podnosze dziecko wy tez tak mialyscie? Co to moze byc?

Gazela ..wiem ze Ty niedawno oiersi robiłaś.Piszesz ze podnosisz dziecko. Ile Twoje dziecko ma miesiecy lat? Najlepiej z tym szczypaniem skieruj sie do lekarza. Dziewczyny a jak wy sobie poradzilyscie z tym spaniem.spie I co 2 3h sie bjdze.z pozycji siedzacej musze wstawqc o lezacej nie ma mowy. Wiwm ze jwstem ale świeżak ale powiem wam ze nie wiem czy niic nie robieniento tez dobre

Gość ilonka22
bacha myśl o pozytywach - tak bardzo chciałaś i masz w końcu piersi ! :) a stan złego samopoczucia minie .

Jestem 16 dni po. Moje dziecko ma 6 miesiecy. Nie nosze go tylko przenosze np z krzeselka na kanape lub odwrotnie (odleglosc- 1metr) czytalam ze to uszkodzone nerwy I tkanki sie rekonstruuja.

Dobra dziewczyny zyje:) i powiedzmy jak nie boli to jest ok.I jestem na etapie "cos mi sie wydaje ze mogłyby być większe:)" Ale wiem jak bardzo sie zejda:) Zebralam kilka pytan na ktore pewnie jestescie mi w stanie odpowiedziec. -Jakie mialyscie patenty na wstawanie z lozka-ja moge zapomniec o lezeniu na plasko bo wstac wtedy nie potrafie -Jak dlugo nie potrafilyscie otworzyc rak zeby poczesac wlosy swobodnie umyc buzie wziac jakis przedmiot do reki? -Czy mieliscie jakies porady od lekarza zeby robic jakies cwiczenia? MI powiedziano nic nie robic..I jestem cala spieta.Prostuje sie w klatce ale nie wiem czy to dobry pomysl.. - Kiedy moglyscie sie okapac w pelnej krasie? -O przytulanie dziecka juz pytalam.Ale ponowie kiedy zasieg rak bedzie taki aby moc przytulic dziecko-nie mowie o dzwiganiu.? -Bol plecow tez mnie dopadl ale to zaraz po OP.Jakie wy mialyscie najwieksze dolegliwosci? I po jakim czasie ustaly?? -Obecnie jestem jeszcze mega slaba.nie wiem czy to zasluga pyralginy czy oslabienia organizmu. -Mowiono mi ze bede mogla zaczac biegac po miesiacu...cos chyba zrobili mnie w trabe..Ałc wlasnie dostalam czkawki.. -Poza tym mam straszny lojotok twarzy!!!NIgdy tego nie mialam. Byle do przodu...POZDRAWIAM WSZYSTKIE:)

Gość paulaaaa10
bach841 - najgożej jest z tym wstawaniem z łóżka, ja starałam się obrócić na bok i jednocześnie podnosić, najlepiej jak sama wyrobisz sobie własny sposób wstawania, ale akurat ta czynność najdłużej chyba doskwiera - ja na 3 dzien już spokojnie się uczesałam, umyłam włosy z tym ze głową w dół do wanny (pomógł mi przy tym mąż) - mi lekarz powiedział żeby odpoczywać i sie nie forsować, bo to przecież normalna operacja była, ja w sumie robiłam wszystko tylko w zwolnionym tempie i jeśli czułam że bardziej zaczyna mnie boleć to odpoczywałam - ja tez prostowałam sie w klatce piersiowej, było czuć lekkie ciągnięcie, ale wyszłam z założenia że może niech trochę poboli żeby może jakieś przykurcze się nie porobiły - normalnie wykąpałam się ok 7 ni po zabiegu gdy miałam wyjęte szwy - ja mam dziecko 2-letnie i chociaż mogłam do niego wyciągnąć rece to o przytulaniu nie było za bardzo mocy gdyż po prostu piersi przeszkadzały, a gdy się wtulał to po prostu bolało - plecy bolą bo trzeba spać centralnie na plechach, a nie na boku, mi akurat to nie przeszkadzało gdyż ja często śpie w takiej pozycji, a na boku zaczęłam dopiero spac oe niedawna a jestem 4 tygodnie po zabiegu - z tym bieganiem to jeszcze jeszcze, bedziesz musiała poczekać, wydaje mi się że po ok 3 miesiącach można zacząć - a ten łojotok , to możliwe że po prostu narkoza ma na to wpływ. Trzymaj się ciepło i pozdrawiam

Gość zuzkaa1
Ja jestem 3 tyg po operacji.(Allargan 310ml okrągłe) Piersi jeszcze są opuchnięte i od spodu odretwiałe. Szwy mam tylko wewnętrzne a na zewnątrz są plasterki.

Gość zuzkaa1
Ja mam na wypisie napisane ze po 3 miesiącach można uprawiać tylko lekkie sporty np.pływanie lub jazda rowerem.

Gość Wiola 1
Jeśli chodzi o wstawanie to podkurczam nogi i chwytam sie za kolano no i jakoś sie podciągam albo na łokciach sie podnoszę czasem potrzebuje pomocy męża zeby mnie popchną :)tak mi kazano w klinice. ja na drugi dzien po operacji umyłam sie i poczesałam. Kąpiel dzisiaj czyli na trzeci dzień taki szybki prysznic zalecenie lekarza. Cycuszków nie ruszam troszkę bolą mnie szwy. Spanie jest rzeczywiście meczące budze sie co jakiś czas żeby sie obniżyc albo podnieśc do góry nie ma chyba złotego środka.Ćwiczenia po miesiącu. Pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się