Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Ja z małego B na E :) Nie warto zachodu i bólu o eden rozmiar, ale oczywiście to indywidualna kwestia ale myślę że będziesz żałować i czuć niedosyt po operacji.

Gość BB320
Elleni Ja też mam małe A i ok 75 pod biustem. Podobnie do Ciebie będę miała okrągłe 325 wysoki profil. Mam nadzieję ze wyjdzie ładne C

Gość BB320
Elleni Ila masz teraz w biuście?

uważam dokładnie tak jak tequilla i pewnie większość dziewczyn tutaj :) szkoda zachodu na zmianę tylko o jeden rozmiar :) nie warte jest to tego bólu i pieniędzy :) jak robić to robić już większe:) Ostatnio nawet na forum wyczytałam, że jest coś takiego jak gwarancja na implanty . nie śmiejcie się, wiedziałam o tym ale nie wiedziałam, że jak coś stanie się z implantem nie z mojej winy to mam implanty+ wszystkie koszty pokrywane od firmy. Teraz menory zmieniły gwarancję i nie jest na czas 10 lat a dożywotnio :) W ramach gwarancji zapewniają implanty tej samej wielkości lub w większym/mniejszym rozmiarze. Powiem szczerze, że przeszło mi przez myśl, że mogłoby się coś stać za jakieś 10 lat to wymieniłabym na większe hahhahaa. Szkoda tylko, że bólu nikt nie zabiera i czasu rekonwalescencji hehee

Gość zuza1234
zgadzam sie z Teqiulla22i Ellenii .o jeden rozmiar jakbym miala powiekszac to nawet bym nieszła wogole. Tyle kasy bolu nerwow zeby jeden rozmiar wiecej miec to szkoda by mi bylo wogole myslec o operacji.

Gość zuza1234
Elkeni a ile masz pod biustem w obwodzie na wdechu??

Beatko ja po prostu byłam nastawiona na najgorsze a potem jak już sie obudziłam po operacji to ciągle wyczekiwałam kiedy ta masakra nadejdzie a tu kroplówka potem kolejna w domu leki do wlasnego użytku i tak przeleciały pierwsze 48 godzin a potem już z górki. Trzeba myśleć o efekcie i o tym że te dolegliwości miną i wtedy pozytywne podejście mega pomaga bo wiesz za co to wszytsko przechodzisz- pomyśl lato już wkrótce, wreszcie założysz fajna sukienke, zwykła koszulka bedzie sie fajnie układać, zalozysz bikini a nie stanik z gąbką i wreszcie pewna siebie zaprezentujesz sie przed mężulkiem :-D warto zrobić sobie zabieg, jakbym miała sie cofnac to bez dwóch zdań przeszłabym to znowu byle te cycki mi w końcu zmiekły bo poki co to twardo zdala od siebie ale lekarz mowil ze do 3 miesiecy tak moze byc . Aha, ja od poczatku staralam sie spac jak najnizej bo balam sie ze spanie na siedząco dojedzie mi kregosłup na maxa i faktycznie mi to pomogło ze jednak kladlam sie, potem maz pomagal mi wstac, w 4 dobie podnioslam sie sama.

Gość gość
Szczera prawda ja man 375 wysoki profil okragle mentora jestem 3.5 miesiaca po zabiegu i jak by o rozmiar byly wieksze nie obrazilabym sie . Mialam 70 b a teraz 70 e . Generalnie jest super miekkie okraglutkie dobrze wykonany zabieg przez mojego super lekarza MMK . Ale w miare jedzenia rosnie apetyt. Chociaz maz mowi ze wieksze by zle juz wygladaly jestem szczupla i nie ma co przeginac ale to chyba kazda ma takie loty.

ja dokładnie tak jak Leeenia :) nastawiałam się na rzeź .... heheh W sumie stwierdzam że nie było tak źle :) A teraz w HMie na nasze cycuchy zarąbiste góry od bikini są <3 właśnie wczoraj sobie kupiłam :P cudownie jak nie trzeba nic wypychać, wyciągać nawet najcieńsze wkładki bo są do niczego niepotrzebne :P

Gość gość sylwia
dziewczynki dziękuję wam za odpowiedzi. fajnie sie was czyta... dodajecie otuchy i wsparcie. leżę juz i czekam na sen. rano kąpiel i jazda po bliźniaki do kliniki ;)

Gość SssyLwiAaa
gosc sylwia Trzymaj sie! Trzymamy kciuki i czekamy na relacje :)

Gość gośćJP
zuza1234 dokladnie zero badań! Tak po prostu na moją odpowiedzialność... Więc się obawiam, ze jak coś pujdzie nie tak lekarz będzie mógł mi wmówić ze to moja winna mimo jeśli była by jego.... Lidia_in_red w jakim mieście miałas operacje? I po jakimś czasie wrocilas do pracy? Kiedy miałaś zdejmowanie szwy i po jakim czasie musisz wrócić na kontrole? Plus czy opiekę osoby drugiej trzeba mieć non stop na parę dni po operacji? Tzn. Czy był "caly czas" ktoś z bliskich przy was?

Gość gośćJP
Mam na myśli, ze jeśli zdecyduje się przyleciec do PL to muszę kombinować kto będzie się mną opiekował. Mój chłopak nie da rady ze mną leciec, a w pl mam tylko siostre . Sęk w tym,ze ona ma 2 dzieci więc nie mogę wymagać od niej by większość czasu mnie nianczyla po operacji...

Gość zuza1234
GoscJP to ja bym takiego lekarza omijała szerokim lukiem. W zyciu nie spotkalam sie aby lekarz wykonywal operacje bez zadnych badan. Ja samych wynikow krwi mialam 4 strony !! to skad masz wiedziec czy z Twoim zdrowiem jest wszystko wporzadku , i podpisac w ciemno, ze Ty zdrowa jestes??A USG??jak mozesz w cjemno podpisac ze nic tam nie ma.Skad lekarz to wie ? nie boi sie konsekwencji ??W zyciu z obawy nawet o wlasne zdrowie, bez wykonywania badan bym na zadna operacje do takiego lekarza nie poszla ,mowy nie ma

Gość gośćJP
Zuza1234 dlatego też szukam innego rozwiązania. Nie dam się ciąć , bez badań. Chce normalnego lekarza , który wie co robi. Czy któraś z was może mi polecić dobrą klinikę w Katowicach?

Gość Domka80
Odwiedziłam forum beautypolska i uzyskałam wiele pokrzepiających info z życia wziętych.... Nie jestem sama w mojej skomplikowanej rekowalescencji ... Okazuje sie ze identyczne dolegliwości maja dziewczyny po operacjach... Dzis w okrągłe 3 tyg cycki sztywne i ściągnięte jak kamienie... Jakbym kurtkę za ciasna miała.. Az drętwe takie.... Masuje je lecz nienawidzę tego... Nigdy nie lubiłam dotykać swoich cycków... A teraz muszę je masować... Robię to po swojemu i na bank nie po 5 min... Moze ze 2 min max 3 razy dziennie....

Gosc JP polecam ci dr. Marcina Sierocińskiego , robil mi zabieg 10 kwietnia jestem mega zadowolona, konsultacja tez rzeczowa i wszystko jak najbardziej ok. Przyjmuje w katowicach na ulicy Zarbskiej :-)

Leeenia troszkę jakby się skurczą, zrobią się bardziej okrągłe i ich kształt nieco się zmieni, może to sprawiać wrażenie że się zmniejszyły, zależy też czy miałaś duży obrzęk, ja np bardzo mało puchłam aż lekarz był zaskoczony więc ja nie zauważyłam zmienły w wielkości ale bardziej właśnie w kształcie, takie piłeczki okrągłe się zrobiły po ok. 3 tygodniach

hej Tequilla :-) dziękuję za odpowiedz, wlasnie wyczekuje kiedy przybiora ten okragly kształt. Ja nawet mocno nie spuchłam wg mnie to prawie wcale bo nie wiem nawet czy sie jakos zmniejszyly :-)moze odrobnke :-) ale wciaz sa twarde i nie moge ich zblizyc do siebie. Kurde tak bym chciala juz nosic normalny staniczek i moc je tam poukladac...

Gość gośćJP
Leeenia mogłabyś mi linka podać do jego stronki? Będą bardzo wdzięczna :) i dziękuję za pomoc :)

Gość basik79
gość 20.07 ile miałaś cm pod biustem przed zabiegiem ? oraz ile za cycuszki zapacilas u MMK?

Leeenia ja dopiero po 6-7 tygodniach już zupełnie mogłam je zbliżać tak maksymalnie. A tak stopniowo to od ok 4 tygodnia je ciut mogłam zacząć zbliżać. Teraz już zupełny luzik :) mogę układać jak chcę :)

Kochane ja też polecam Wam mojego lekarza, od pierwszej chwili jak poszam do niego na konsultację wiedziałam , że nie chcę być operowana u nikogo innego. Jest tak życzliwym i ciepłym człowiekiem przede wszystkim, dostępny 24h dla pacjentki. Obiecał efekt jaki mam obecnie, wszystko jest dokładnie tak jak mi mówi. Implanty dobrał mi również bardzo dobrze. Poza tym pracował w klinice Szczyta i gościł w programie sekrety Chirurgii który oglądałam każdy odcinek marząc o operacji :) No i doktor chętnie pomaga uzyskać jakiś rabacik. Jest chirurgiem z powołania. Z czystym sumieniem polecam, Może to nie centrum Polski czy Stolica ale u Nas w Szczecinie też jest pięknie i fajnie :)

Gość gośćelmo
Zuza1234 kochana juz oslupialam bo konsultowalam sie z doktorem w warszawie,no moze nie dokladnie z nim ale z pania w recepcji I ona wysyla zapytania do lekarza.wyslalam nazwe leku I powiedzeli ze nie moge go przyjac.tutaj zreszta nie chciala DAC bo myslala ze chce go wziasc w tym dniu co operacja.I wypisala mi go na 10 dni od 16 go maja.a operacje mam 2go czerwca.pooooomooocy zaczynam sie bac.teraz biore lek na opryszczke bo czesto ja mam.nawet teraz.

Gość gość BB
Dziewczyny ,czy was też tak mocno ciągnęły szwy ? Wczoraj miałam ściągane .

Gość gość
Ja juz po, wczoraj mialam operacje o 14, wszystko ppszlo gladko, jeden okragly 360 cc drugi 330 cc poniewaz podobno piersi byly rozne, czego ja nie zauwazylam nigdy ale ufam lekarZowi. Noc byla tragiczna o 8 wrocilam do domu i od wczoraj ledwo spalam, tymbadziej ze jestem poza granicami Polski i to stresuje mnie bardziej ;( Iza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się