Gość gość Napisano Kwiecień 23, 2015 Ehh tyle sie opisalam nic sie nie wyswietliło :-// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćKasia Napisano Kwiecień 23, 2015 Dziewczyny to juz jutro. O 6 rano wyruszam do Lublina . trzymajcie kciuki zeby przez ten zajad nie przelozyli zabiegu. Dobranoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćelmo Napisano Kwiecień 23, 2015 Gosc Kasia.powodzenia I trzymam kciuki za ciebie kochana.daj znac poprosze.DLA nas tych co czekaja na operacje kazda wiadomosc jest skarbem.trzymaj sie.xxxxxxxx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćelmo Napisano Kwiecień 23, 2015 Elleni1 a ty masz anatomiczne czy okragle? Bo ja mam miec tez mentor firma 340 albo 390 anatomiczne,pol pod miesien pol pod gruczol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BB320 0 Napisano Kwiecień 24, 2015 Gość elmo U mnie w klinice koszt biustonosza to 150zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość sylwia Napisano Kwiecień 24, 2015 pierwsza noc w domu przespana na siedząco. .. w zasadzie doskwiera mi ucisk bandaza elastycznego. jestem mocno związana nim do poniedziałku. boszeee ile to jeszcze dni :/ mam antybiotyk i ketonal w tabl i leki przeciwkrwotoczne. najgorzej mi sie chodzi bo wtedy ten ucisk doskwiera najbardziej gość Kasia trzymaj się dzielnie i wracaj do nas z relacjami po zabiegu. powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuza1234 Napisano Kwiecień 24, 2015 Gosc elMo . Ja dokupilam zapsasowy biustonosz. Z firmy Triumph model Energy Profi N . Seria Triaction.Taki polecili mi w klinice . Kosztował 240 zlotych z wysylka. Kupilam w sklepie internetowym . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Punani 0 Napisano Kwiecień 24, 2015 Ja za godzine jade zdjac bandaze, plecy bola strasznie budze sie w nocy, nie moge znalezc pozycji do spania :/ chcialabym przespac kilka dni i pbudzic sie jak juz bedzie okej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuza1234 Napisano Kwiecień 24, 2015 Tequilla22 Wysłałam Ci zdjęcia na e-maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość sylwia Napisano Kwiecień 24, 2015 zuza wyslij do mnie również prosze sylwiaa1906@op.pl jak mnie porozwijaja z bandazy to tez porozsylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BB320 0 Napisano Kwiecień 24, 2015 Zuza1234 Ja też poproszę aktualne fotki ☺ beata.jankowska@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuza1234 Napisano Kwiecień 24, 2015 Gosc sylwia Oraz BB320 ...wyslane zdjecia na e-maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuza1234 Napisano Kwiecień 24, 2015 BB320 moge tez prosc Cie o zdjecia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość sylwia Napisano Kwiecień 24, 2015 zuza nie doszlo sylwiaa1906@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuza1234 Napisano Kwiecień 24, 2015 Gosc sylwia sprwdzilam adres sie zgadza .moze odswiez poczte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuza1234 Napisano Kwiecień 24, 2015 O s**ttt faktycznie jest dwa razy aa .ktos inny pooglada :-) zaraz wysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość sylwia Napisano Kwiecień 24, 2015 Hahahaha ☺ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość sylwia Napisano Kwiecień 24, 2015 BB320 tez poprosze fotki sylwiaa1906@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BB320 0 Napisano Kwiecień 24, 2015 Zuza1234 Dostałam Twoje fotki. Masz bossskie cycki ☺ wysyłam Ci swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BB320 0 Napisano Kwiecień 24, 2015 Gość sylwia wysłałam fotki poproszę o Twoje ☺ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ja 82 Napisano Kwiecień 24, 2015 Do BB320 wyslesz i mi, ciekawa jestem czy bardzo sie roznia od moich. Wysle Ci moje aktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość marzena Napisano Kwiecień 24, 2015 Zuza ja też czekam na fotki m.stokrota@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BB320 0 Napisano Kwiecień 24, 2015 To ja 82 Wysłałam Ci fotki Twoje też dostałam. Masz super cycochy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość sylwia Napisano Kwiecień 24, 2015 to ja 82 wyslij mi proszę foty sylwiaa1906@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuza1234 Napisano Kwiecień 24, 2015 Gosc marzena wysłałam Ci foty na e-maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SsylwiAa Napisano Kwiecień 24, 2015 dziewczynki macie piękne cycunie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuza1234 Napisano Kwiecień 24, 2015 To ja 82. Wyslalam ci meila . Dopiero przeczesałam skrzynke i Twoj mail byl w spam. Jak mozesz wyslij mi fotki :) basia11@onet.com.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość marzena Napisano Kwiecień 24, 2015 Zuza wyszły super. Nawet nie widać żeby jedna była opuchnieta. Są juz blisko siebie i gdzie masz te siniaki hi hi? Teraz trzymaj kciuki za nas te które są przed. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elleni1 0 Napisano Kwiecień 24, 2015 zuza1234 u mnie też była jedna wyżej, druga ciut niżej. Wszystko ładnie zeszło nawet bez pasa :) kilka dni pościskałam *****ndażem od góry, a na dzień dzisiejszy są równe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elleni1 0 Napisano Kwiecień 24, 2015 gośćelmo ja mam okrągłe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach