Saphire1983 0 Napisano Grudzień 22, 2008 sam pomylilam sie haha w przyszlym roku a jesli chodzi o laser to z nim juz tez probowalam :P generalnie nie ma znaczenia czy blizna jest swieza czy nie :) wazne aby byl dobry specjalista i mial dobry sprzet:)niestety w polsce nie ma moim zdaniem kinogo do kogo bym sie wybrala:) swietni specjalisci w tej dziedzinie sa w holandi i belgii:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janess 0 Napisano Grudzień 22, 2008 jaka jest cena za 1ml aqamidu,ja robilam 3x restylanem,fajny efekt,ale krotkotrwaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saphire1983 0 Napisano Grudzień 22, 2008 pierwszy raz mialam wstrzykniete 1ml i placilam o ile dobrze pamietam 300 euro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Grudzień 22, 2008 właśnie jest różnica czy blizna jest świeża czy nie. ale fakt, trzeba się kierować jakością sprzętu i wykwalifikowaniem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heloł moje drogie Napisano Grudzień 23, 2008 czy jeszcze sa tu osoby ktore sie decyduja na dr zukowska z dermedu? slyszalam ze ostatnio zyskkała zła sławe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Grudzień 23, 2008 i jak na razie załatwiła tym sobie na tyle kiepski wizerunek w necie, ze faktycznie ostatnio tylko jedna dziewczyna u niej robiła, standardowo 375 okrągłe euro, ale akurat szczęśliwie jej wyszły b. ładnie.. (Malina czy coś w podobie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek czpiotek 0 Napisano Grudzień 23, 2008 wlasnie weszlam tez zyczyc wszystkim sysolinkom (obecnym lub w przyszlosci ) Wesolych Swiat dziewczynki!!! Miss odezwij sie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę ważyć 52 kg. 0 Napisano Grudzień 24, 2008 Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia, te całkiem błahe i te ważne, te dostojne i te ciut niepoważne, niech się spełnią. Marzeń, o które warto walczyć, wartości, którymi warto się dzielić, przyjaciół, z którymi warto być i nadziei, bez której nie da się żyć. Niech Nowy Rok przyniesie Ci radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń, a gdy się one już spełnią nich dorzuci garść nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku, życzy Chcę ważyć 52kg (Koronkova) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę ważyć 52 kg. 0 Napisano Grudzień 24, 2008 Dziewczyny po op. (pod piersią) po jakim czasie \"blizny\" sie zmniejszaja? ja jestem dokladnie 3tyg po op. i są \"wypukłe\". troche mnie to martwi bo gdzies czytalam ze po miesiacu dziewczynom zostaja jedynie cienkie \"niteczki\".. własnie zdjelam plaster.. i \"wietrze\" świeże blizny.. No ale kurde.. takie wypukle są.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saphire1983 0 Napisano Grudzień 24, 2008 ¸.•*´) ¸.•*´) `•.¸(*DZYN DZYN DZYN-DZWONIA DZWONKI *********SWIATECZNIE!!!! (*)•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) (¸.•*(¸.•*´¨¨¨¨`*•.¸)*•.¸)•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) •.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)•.¸ ?$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ._$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$____$$ .___$$$$$$$$$$$$$$$________$$ ____$$$$$$$$$$$$________$$ ______$$$$$$$$__________$$ ______$$$$$$__#?#?____$$ ______$$$$$$__##?#__$$ ________$$________$$ ________$$____$$$$ ________$$$$$$ •*´¨`*•.¸¤?•.¸?¸.•**^*¨`*• ¤.¸? ?¸.•**^*´¨`¤*•.¸?¸ ?¸.•*´¨`*• Niech magiczna noc wigilijnego wieczoru przyniesie Ci spokój i radosc. Niech kazda chwila swiat Bozego Narodzenia zyje wlasnym pieknem, a Nowy Rok obdaruje Ciebie pomyslnoscia i szczesciem. Najpiekniejszych swiat Bozego Narodzenia, niech spelniaja sie wszystkie Twe marzenia •*´¨`*•.¸¤?•.¸?¸.•**^*¨`*• ¤.¸? ?¸.•**^*´¨`¤*•.¸?¸ ?¸.•*´¨`*• ___________________$$$$$$$? ________________$$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$$$ ______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$____$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$________$$$$$$$$$$$$$ _$$________$$$$$$$$$$$ __$$__________$$$$$$$ ____$____#?#?__$$$$ _____$$__##?#__$$$$ ________$$________$$ __________$$$$____$$ ______________$$$$$$ •*´¨`*•.¸¤?•.¸?¸.•**^*¨`*• ¤.¸? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saphire1983 0 Napisano Grudzień 24, 2008 to oczywiscie dla wszystkich :) nie moglam znalezc zyczen w liczbie mnogiej haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Grudzień 24, 2008 Chcę ważyć - to dla Ciebie odnośnie masażu blizn - na beauty mamy dziewczynę na watku która zawowodo zajmuje się leczeniem blizn i to jej słowa: \"Masaz blizn Najpierw masujemy dwoma palcami malutkimi okreznymi ruchami, potem tak samo dwoma palcami ale obiema rekami rozciagamy od srodka, a potem zwijamy w piastke i masujemy kosteczkami palcow. Pare razy dziennie okolo minuty,nalozyc odrobine oliwki. Ranki na bliznach moga byc jeszce dlugo, to kilka warstw gojenia sie, askora w tym czasie ma przyspieszona produkcje nablonka, stad strupki. Zgrubienia sa, a potem znikna :) Blizna musi przejsc jeszce pare procesow, ktore u niektorych sa po prostu dluzsze.\" ja wiem po swoich bliznach na ciele że trzeba je masować.. Mam nadzieję, że moje życzenia się otworzą... :) http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/1266.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miamorek Napisano Grudzień 24, 2008 WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKI ŻYCZE:):) DZIS WIGILJA NA PARE GODZIN ZAKŁADAM KORONKOWY NORMALNY STANIK MAM NADZIEJE ZE NIC SIE NIE STANIE :) ALE FRAJDA :) BUZKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Timida1982 0 Napisano Grudzień 24, 2008 Wszystkim cycolinkom tym po i tym przed zdrowych i wesolych swiat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agniesia8787 0 Napisano Grudzień 24, 2008 sam mam pytanko,czt jakbym chciała schudnąc to czy z cycków teraz ez mi zejdzie i czy zmienią kształ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sysolinka Napisano Grudzień 24, 2008 miamorek ja w takich stanikach smigam ostatnio bardzo czesto i nic sie nie dzieje:) tylko spie w pancerniku haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniula28 0 Napisano Grudzień 24, 2008 NIECH TE ŚWIĘTA TEGOROCZNE,BEDĄ PIĘKNE I RADOSNE. PEŁNE SZCZEŚCIA I MIŁOŚCI Z NAJBLIŻSZYMI ORAZ GOŚĆMI. PRZY CHOINCE KOLĘDUJCIE,MIKOŁAJA WYCZEKUJCIE. DZIŚ PRZYNIESIE WAM PREZENTY,TAKI FAJNY Z NIEGO ŚWIĘTY.ŻYCZY ANIA Z TOMKIEM MAJĄ I WIKĄ.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Timida1982 0 Napisano Grudzień 25, 2008 Aniula 28 czy moglabym prosic Cie o fotki ,jestem ciekawa jak wygladaja 400,bo moje 345 sa strasznie male Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miamorek Napisano Grudzień 25, 2008 Sysolinka dzieki:) ja dopiero w wigilje załozyłam staniczek normalny z drutami:) lekarz mi kazał nosic 3mc ten od niego ale 7stycznia juz bedzie 3mc wiec mam nadzieje ze juz zaczne nosic normalne staniki na codzien:) ale musze troche przyznac ze sie przyzwyczailam do tego od lekarza stanika ze wczoraj az mio brakowało go:) jest mieciutki jak sportowy wiec nie jest taki zły:) a ile wogóle TY masz go nosic: czy po 3mc ja tez bede musiała w nim spac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Grudzień 25, 2008 Aniula i Timida jelsi mozecie to bardzo prosze o wasze fotki, 6 stycznia mam konsultacje i nie wiem na co sie zdecydowac i chcialabym zobaczyc jaki u was jest efekt, prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Timida1982 0 Napisano Grudzień 25, 2008 pomponiara wyslalam fote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniula28 0 Napisano Grudzień 25, 2008 Bardzo chętnie wyśle wszyskim fotki,ale dopiero 16 stycznia mam zabieg. Po op napewno wyśle...Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Timida1982 0 Napisano Grudzień 25, 2008 Aniula jakie masz wymiary pod biustem ,w biuscie ,wzrost i waga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniula28 0 Napisano Grudzień 25, 2008 Staniki kupuje na 75B mam 167cm i waże 57kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Timida1982 0 Napisano Grudzień 25, 2008 ja tez kiedys kupowalam 75 b a mam pod biustem tylko 69 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniula28 0 Napisano Grudzień 25, 2008 Zastanawiam się czy będe dobrze wyglądać z takim rozmiarem, napisz mi prosze kiedy powinnam zrobić wyniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Timida1982 0 Napisano Grudzień 25, 2008 Aniula mysle,ze dobrze wybralas rozmiar wkladek,gdybym mogla jeszcze raz wybrac wzielabym 400.ja badania mialam robione w klinice w dzien operacji.wiem ,ze wyniki nie moga byc zrobione wczesniej niz tydz lub 2 przed.najlepiej zadzwon do swojej kliniki i zapytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniula28 0 Napisano Grudzień 25, 2008 Mam jeszcze tylko jedno pytanie ostatnio bardzo boli mnie głowa, orientujesz się czy moge normalnie brać tabletki przeciw bólowe, a jeśli tak to jakie. Miałaś operacje u Pastuchy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Timida1982 0 Napisano Grudzień 25, 2008 tak operowal mnie Pastucha.co do tabletek to na pewno nie wolno brac aspiryny ,jej pochodnych i zdaje sie,ze wit E.ja na 2 miesiace przed odstawilam wszystkie tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniula28 0 Napisano Grudzień 25, 2008 Pytałam o lekarza, bo mieszkam bardzo blisko Wojciechowskiego gdzie mieści się klinika można powiedzieć że jesteśmy sąsiadami.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach