Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość goscSylwia
A co wasi lekarze mówią o stanikach z fiszbinami? Ja mam forset zdjąć po 2 miesiącach i od razu mogę nosić stanik z fiszbinami. Mój lekarz nie widzi przeciwwskazań ale wiem że niektórzy odradzają. Jak jest u Was?

Gość gośćjmjulka
Ja jeździłam samochodem po niecałym tygodniu bo musiałam.trzeba sobie obrać technikę zmieniania biegów i skręcania kierownica Clarka będzie ok

Gość Clarka0
Czy cod istotnego co moglybyście poradzić przed operacją?

Gość gośćAda
Clarka po op będziesz już ubrana w stanik pooperacyjny i może pas jeśli twój lekarz preferuje Ja byłam w swoich majtkach , staniku i koszulce szpitalnej i tak spędziłam nockę :)

Gość Clarka0
A gdzie robiłaś doscAda

Gość popielata_Lola
Clarka rzuć gumy w żadnym wypadku ale zęby normalnie umyj, tym baRadziejów ze na noc po operacji nie będziesz w stanie tego zrobić. Ja kilka godzin po operacji mogłam tylko iść zrobić siku i spowrotem do łóżka. Miałam wymioty przez kilka godzin po zabiegu ale kompletnie nic mnie nie bolało i bez bólu przeszłam całą rekonwalescencje. Jedyne co mi przeszkadzało to to że nie mogłam się sama wymyc i umyć włosów. Narzeczony musiał to wszystko za mnie robić i czułam się strasznie. Wcześniej widział mnie zawsze elegancko ubraną i umalowaną a przez dwa tygodnie musiał naprawdę się poświęcić. Samo to ze pierwszy raz stanik można ściągnąć i uprać dopiero po tygodniu. Jak mi to powiedział lekarz na dzień po zabiegu to nie zdawałam sobie sprawy co mnie czeka

Gość gośćjmjulka
Moim zdaniem każdy przechodzi inaczej tak jak pisałam ja 3h po zabiegu spacerowałam i przegrałam się w swoją piżamę -rada nic przez głowę tylko rozpinane Nie wyniotowalam po narkozie i jadłam kilka godz po jadłam już kolacje Najgorzej mi akurat doskwierały noce i to dopiero jak wróciłam do domu bo spanie na plecach masakra to dla mnie było najgorsze teraz już się chyba przyzwyczaiłam ale nadal się nie wysypiam i marzy mi się sen na boku ale narazie nawet nie dam rady bo piersi bolą

Gość gośćjmjulka
GośćOla podeslij czekam ulko.justyna@gmail.com

Gość Clarka0
Czemu właściwie nie mozna gumy rzuc?

Gość gość
Clarka bo sie wydzielaja kwasy zoladkowe przez ktore potem po narkozie mozesz rzygac

Gość gośćAda
Jmjulka ja miałam tak samo zero wymiotów kilka godz po pierwszy posiłek i prawie cała noc przegadalam z laska z sali , rano się umyłem zjadłam śniadanko i do domu:) najgorsze w tym wszystkimjest spanie na plecach Clarka ja robiłam w Poznaniu u Samira Ibrahima

Gość Clarka0
Jestem po i żyje!

Gość gośćmiśka
Clarka0 my wszystkie byłyśmy o tym przekonane że przeżyjesz tylko Ty panikowałaś strasznie:) napisz jak wrażenia i czy już widziałaś efekt

Gość gośćLivia85
Hej Dziewczyny :) jestem 6tyg po op. Dziś miałam konzultacje. Stanik po operacyjny mam już nosić tylko w dziwny, mogę spać już na boki i wracać do czynności wymagających więcej siły. Mogę też kupić normalna bieliznę nawet z fiszbinami, mimo tego, ze piersi są nadal twarde i nie ruchome...dziwne. Po tych 6tyg piersi się zmieniły, zmniejszyły, jedna jest wyżej, i mam wrażenie że się oddalily... Sama nie wiem co o nich myśleć... Generalnie czuję się całkiem dobrze, czasem pojawi się jakiś skurcz, ukłucie itp ale do zniesienia. Ręce podnoszę ale do poziomu który mnie nie blokuje... Póki co mam dziwne odczucia...ciezko nazwać je zadowoleniem...ehh

Gość gośćLivia85
wybaczcie błędy :) słownik :)

Gość izkol
ja 25.04. po zabiegu. Pierwsza miesiączka mi się przesunęła o tydzień, tzn. spóźniła się. Teraz muszę coś zrobić żeby nie dostać na 16 czerwca. Myślicie, że dla się to zrobić tabletkami? Jestem zła jak nie wiem co...

Gość Clarka0
Jestem w staniku i bandażu więc tylk9 tak , wymiotuje trochę ucisk czuję ale bylam sama w wc wiec nie jest zle

Clarka0 Super, że jesteś już po :) największy strach za Tobą . Możesz przypomnieć jakie masz implanty i z jakiej wyjściówki startowałaś ?

Gość BoGu
Clarka witamy w świecie żywych,teraz będziesz żywym przykładem dla innych i od dziś możesz doradzać jak było a nie pytać jak to będzie

Gość Tornado_ad
Clarka0 wiedziałam że dasz radę;))

Gość goscSylwia
Livia85 ja mam identyczne odczucia. Tez jestem 6 tyg po. Piersi są pół miękkie ale nieruchome. Jeszcze 2 tygodnie mam chodzić w staniku i pasie a potem moge normalny z fiszbinami. Czy zmalały to nie wiem, ale wszystko mi wskazuje na 65D i oby tak zostało. Na pewno w tym staniku pooperacyjnym są mniejsze bo jak w weekend mierzyłam normalny i założyłam blizkę to był efekt wooooow. U mnie jedna pierś jest pełna i niżej a druga bardziej zbita i wyżej. Też nie wiem co o tym myśleć. Jeszcze nie umiem się nimi cieszyć. Może jak już zdejmę ten pancerz to będzie lepiej ale na razie mam raczej obojętne uczucia. Najbardziej wkurza mnie to że jak patrzę na nie z góry to są małe ale już w lustrze wydają się spore. I realnie to nie wiem czy można je uznać za 'spore'. Eh trudne to wszystko. Przypomnę: ja mam anatom 345ml, wyjsciowe 0.

Gość gośćjmjulka
Clarka brawo ty a jaki rozmiar ?

Gość gośćjmjulka
Dziewczyny które miały podobne implant do moich 260 anatom wymienny się fotkami ja mam wrażenie ze są małe chociaż pięknie naturalne ale apetyt rośnie w miarę jedzenia

Gość msnats
Clarka0 dr pozwala na jazdę samochodem najwcześniej po 3 tyg.. wcześniej nawet nie będziesz w stanie..

Gość gośćLivia85
Sylwia pamiętam Twoje cuda:) rozmiar był bardzo zbliżony, z tym że Twoje były pelniejsze. Ja mam 290... Clarka witaj w grupie "po" :) i cierpliwości życzę, przyda Ci się ;) mi brakuje :) Czekam na moment kiedy wszystkie sobie napiszemy " jest zajeb..." wszystko co złe minęło, a zostało tylko albo aż wielkie ŁAŁ!!! :)

Gość gośćjmjulka
Msnats ja jeździłam autem tydzień po bo wyjścia nie miałam ale mega ostrożnie

Gość Anka40
gośćjmjulka, wysłałam Ci zdjęcie, Twojego niestety nie mogę otworzyć pisze, że błąd w adresie.

Gość gośćjmjulka
Anka40 wysłałam dwa maile

Gość Clarka0
Hej wczoraj chodziłam sobie ostatecznie mam 250 miałam miec 275 jeszcze nie gadalam z doktorem z profilu całkiem spore wyglądają

Gość Clarka0
Jak mnie tylko co wybudzili na sali operacyjnej jeszcze to zaczęłam plakac i wszyscy mówią że ze szczęścia taka byłam happy ze sie obudziłam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się