Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona198007

kto mi odp ?

Polecane posty

Gość ona198007

Kochamy sie z moim partnerem, jako koncepcje stosujemy stosunek przerywany, ale po takim stosunku, dochodzi nieraz do jeszcze jednego (nieraz nawet 3) - w odstepie np łącznie godzina. Czy pomimo że wytrysk nastepuje na zewnątrz, on może zapłodnic mnie wchodząc do drugiego stosunku? teraz robilismy to 1 raz- tez stosunek przerywany i bez zabezp. minął tydzien.... dzisiaj miałam nudności i od ok wtorku jestem ciagle zmeczona ( tego nie było wczesniej) czy to moze cos juz oznaczac?

nudności pojawiają sie zwykle od szóstego tygodnia ciąży choć czasami zdarzają się już w drugim . stosunek przerywany nie gwarantuje ochrony przed ciążą, więc jeśli minie co najmniej 10 dni od stosunku zrób test, ale najpewniej jest zrobić test w dniu spodziewanej miesiączki (rano)

Gość keddel
po pierwsze - nie ma szans aby w tydzień po ewentualnym zapłodnieniu były jakiekolwiek objawy ! Nudności występują ok.6 tyg. Po drugie czytając to co napisałaś zaczynam przypominać sobie czasy jak byłam młoda i głupia, również stosowałam tylko stosunek przerywany a potem miałam chore paranoje i nawet ból zęba potrafiłam przypisać rzekomej "ciąży" ;p Także myślę że wszystko jest ok ale na przyszłość zabezpieczajcie się lepiej, nie będziesz miała takich problemów.

Gość ona198007
czyli za wczesnie na dolegliwosci.....dzieki