Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddddddddddddd

znowu się pocięłam.....

Polecane posty

Gość dddddddddddddddddd

Myslalam że nigdy wiecej tego nie zrobię, robilam to mając 14 lat, potem chyba raz gdy mialam 17 lat. Minelo 10 lat..... teraz mam 27 lat i zrobilam to znowu. Wtedy żyletką, teraz nożem. Wiecie jak trudno przeciąć skórę nozem,... Mam dośc. Odpadam. I tak cały czas płaczę. Dla was to glupie słowa, pomyslicie - ale idiotka - i właczycie inny temat. Tez bym tak pomyslala. Ja juz nie daję rady. Chcialabym zasnąć i nie obudzić się juz ... nie maqm sił

Gość dddddddddddddddddd
dla wrazliwych - nie bojcie sie, nie przecielam nadgarstkow, bo mimo wszystko boje sie smierci tylko okaleczylam sie... zrobilam sobie 'sznytke' na ramieniu to dziala jak srodek uspokajajacy

Gość to teraz idz spac

Gość jowka w ameryce
uwazaj zeby krew ci nie pokapala na kompa bo ci przestanie dzialac i nie bedziesz miala jak nam napisac o swoich zalosnych poczynaniach.

moze i zalosne ale napewno nie smieszne:(((( ta kobieta potrzebujepomocy i to szbko sam dlugo nie wiedzialem czemu tak zrobilem.....teraz juz wiem.....

Gość ech anonim...
Wiem, co czujesz, też się nie raz ciąłem, raz przesadziłem z tabletkami, a teraz żyję na życzenie osoby, którą kocham nad życie, a która ma mnie w dupie. I chyba oleję te życzenie, bo już nie wytrzymuję... :( Łączę się z Tobą w bólu...

Gość jakby Ci miala w dupie
to by nie miala takiego zyczenia :P Poza tym wcale jej sie nie dziwie, ze nie chce miec z Toba nic wspolnego ;)

Gość zgadzam sie ...........
na takie wyleniałe cioty co to sie tylko rozczulają nad sobą można mieć tylko wyjebane :-0

Współczuję Ci, wiem jak to jest... Teraz mam okropny kryzys w związku, wszystko umiera i ja umieram od środka, boję się, że zrobie to samo co Ty... Łacze się w bólu... Jedyne co moge napisac, to tożebys się trzymała i była dzielna.

Gość bummmna
Też tak robilam i faktycznie to dziala jak uspokajacz, nie wiem dlaczego ale jest w tym coś magicznego, dosłownie jakby się wzieło jakąś pigułkę. Odczuwanie tego szczypania przy cięciu (bo to szczypanie, a nie ból) oraz widok kropelki krwi działa natychmiast i uspokaja, nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Wielu moich znajomych tak robiło, ja nie mam pojecia dlaczego ludzie się kaleczą. Teraz zostały mi tylko szpecące blizny :(

autorko muszę cię zmartwić, ale tu raczej pomocy czy wsparcia jakiego oczekujesz nie uzyskasz... niektórzy nie zdają sobie sprawy w wagi twojego problemu i stąd takie durnowate wpisy... poszukałabym pomocy u specjalisty :( współczuję bardzo :(

Autorko, nie wiem, z jakiego powodu to zrobiłaś, ale skoro po tak długim czasie znów wróciłaś do cięcia się, to na pewno jakiś ważny powód był. Spróbuj zastanowić się nad sposobami jego rozwiązania. Jeśli powiesz, o co chodzi, to może ktoś z nas będzie umiał Ci pomóc... W każdym razie nie wychodź z założenia, że nic się nie da zrobić, bo zawsze się da. I jeśli przyjdzie Ci znów do głowy, żeby się ciąć, pomyśl sobie, że to i tak niczego nie zmieni. Ja tak robię, i często to pomaga... Przynajmniej blizny nie zostają. Pójdź do psychologa albo spróbuj porozmawiać z jakąś zaufaną osobą o swoich problemach - ciężar dzielony z kimś staje się o połowę mniejszy. I pamiętaj - zawsze jest jakieś wyjście i nie wolno się poddawać, bo szczęście potrafi przyjść do człowieka w najbardziej mrocznych momentach.

Gość aaaaaaaaaaAAABC
kosąą probowalaś....tępą???????????/

Gość Autorko koniecznie
zwroc sie do psychologa... pozwol sobie pomoc... 🌼

Gość dddddddddddddddddd
Właśnie zrobiłam to znowu. Ale nożem juz nie mogę, za tępy i strasznie boli. Jutro kupię żyletki. Ja po prostu nie potrafię życ z tak wielkim bólem w środku, muszę się kaleczyć. Mam juz dosyc. Siedzę, płaczę i się tnę

Gość dddddddddddddddddd
Znalazłam sposob. Rozwaliłam nożyczkami maszynkę do golenia, w której są ostrza. Chyba nacielam sie za mocno, bo krew kapie i nbie chce przestac... ale lepsze to niz tępym nożem. Nienawidzę odgłosu przecinanej skóry... takie skrobanie. Nie mam komu o tym powiedzieć. Rodzice nie zrozumieją, na psychologa mnie nie stać a na prywatną wizytę czeka sie pare miesięcy. Ja chyba wołam o pomoc, ale boję się że ktoś ją usłyszy. Przecietny człowiek weźmie mnie za wariatkę, a wcal nią nie jestem. Nie moge juz pisac chociaz chce, łzy zasłaniaja mi oczyyyyyyyyyy

nie rób tego.. postaraj się wymyśleć coś co byłoby lepszym \"zajęciem\" sznyty nie wyglądają fajnie a Ty jesteś już dorosłą kobietką , wiele osób cierpi i to niewyobrażalnie życie TO nie jest bajka niestety..;/ ale trzeba się jakoś trzymać i czasami po prostu ogarnąć .

Gość robić sobie sznyty toż to
głupota na maxa. Żadnego pożytku tylko , ludzie widzą i myślą, to za wariatka. Jest prawdzony sposób na takie dolegliwości duszy przez zakonnice. Zaopatrzysz się w specjalny biczyk i po gołych plecach. Z początku nim się rozkręci, niespecjalnie, ale potem orgazmy takie, że głowa boli. Teraz wiesz dlaczego zakonnice są tak melancholijnie rozmarzone. ;)