Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rybka prawie zlota

Dziewczyny z wedka

Polecane posty

Gość Rybka prawie zlota

Witam, tak sobie czytam, czytam i wychodzi mi na to, ze wiekszosc dziewczyn tylko sprzata, pierze, gotuje i oglada seriale w TV :(. CZY SĄ TU WĘDKUJąCE KOBIETY?? Moze pokazmy Panom, ze "wedka jest kobieta":), oczywiscie Panow rowniez zapraszam do komentowania wszak wedkujaca dziewczyna to jest to - marzenie wielu Panow :)

Gość Rybka prawie zlota
naprawde zadna nie lowi??

Gość bratnia.
Czesc ,tez to mnie zastanawia, czy naprawde licza sie tylko faceci w tym pieknym sporcie ,jakim jest wedkarstwo?.Dziewczyny mobilizojcie sie!!!!

Gość żadna nie łowi
jesli chodzi o czynne spędzanie wolnego czasu to kafeteryjne laski preferują koszykówke sklepową i siatkówke zakupową. Poza tym plotki, ciuchy, wygląd, rozmowy o facetach i to cały ich świat.

Gość Arabella mix
jeszcze urynoterapia je interesuje

Gość przyznaje sprobowalam
udalo mi sie za pierwszym podejsciem zlowic cos malenkiego:) zlote toto nie bylo, ale i tak jestem z siebie dumna:classic_cool:

Ja uwielbiam. Może nie maniakalnie. Ale mam kartę wędkarską, co roku jeździmy z mężem na Mazurskie jeziora. W tym roku byłam kilka razy na lodzie. I żeby było ciekawiej... wędkowaniem zaraziłam męża a nie odwrotnie. On wcześniej nie łowił wcale. A ja od dziecka... no cóż... mój kochany tato nie miał syna. :)

Gość bratnia.
To fajnie , ze lowisz ja mam na moim tegorocznym kacie pare sztuk. Wedkarsteo uwazam za najlepszy relaks i odpoczynek , to nic ze czasami trzeba sie narobic , ale to jest cos innego , zachecam wszystkie dziewczyny do tego sprobujcie.

Gość FishingGuide
Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkie wedkujace panie.Zapewniam,ze wcale nie maja gorszych wynikow od meszczyzn,ba,sa nawet bardziej subtelnymi wedkarzami!!Wiem , co mowie,jestem zawodowym przewodnikiem wedkarskim i mialem kilka kobiet klijentow,wiec mam porownanie!!Goraco popieram!!

Gość Milagros1
Ja dopiero zaczynam, ale dobrze mi idzie :D Jeżdżę z moim chłopakiem na łowiska i próbujemy coś. Wszystkich informacji dla początkujących z tego co widziałam warto szukać tutaj: http://www.wedkuje.pl/. Także zajrzyjcie :)

Gość gość
można też sobie kupić sprzęt na konkretne gatunki ryb :)

Gość gość
ja wędkuję, bardzo lubię, chętnie próbuję łowić różne gatunki ryb, jeżeli chodzi o akcesoria wędkarskie to lubię produkty http://www.expertfloat.pl/

Gość gość
Cieszę się, że trafiłam na ten temat, bo do tej pory uważałam, że to z naszym związkiem jest cośnie tak. A dlaczego? Bo to właśnie ja wędkuję, a mąż oporządza ryby i w ogóle zajmuje się gotowaniem w naszym domu. Łowić nie znosi, nudzi go to i denerwuje. Ale wiecie co w tym wszystkim jest pozytywne? Że ostatnio zamiast kwiatów i kolczyków dostałam nowiutką wędkę z http://wedkarskikrakow.pl/wedki/ . W ogóle bardzo często robi mi tego typu prezenty.

Gość gość
Ja z dziadkiem łowiłam kiedyś.On nic nie złowił wtedy a ja tak!Poza tym szukam faceta co by ze mną pochodził na ryby.Chętnie!

Gość gość
No ja chętnie z którąś pania wyskocze na rybki sam wedkuje i poszukuję takiej kobiety która chętnie posiedzi nad woda i powedkuje

Gość Karpiarka
Witam szukam 10 kobiet - oczywiscie moze byc nas jak najwiecej do Kobiecego Klubu Karpiowego :) CHcialabym zaprosic wedkujace Panie nie tylko karpie do naszych szeregow:)