Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dietowiczka19189

Miesiać do świąt, musze pozbyć sie zbędnego balastu!

Polecane posty

Gość dietowiczka19189

od dzis jestem na diecie, chce zrzucic 10 kg do swiat ! wsumie chcialabym schudnac 15 kg, ale wiem ze to byloby nie realne, wiec stawiam na 10 kg! ktos ma ochote sie przylaczyc? zapraszam!

Gość naszpikowanaaaaa
10 kg w miesiąc?? o kurwa :O

Gość dietowiczka19189
10 kg, jest to realna sprawa wystarczy ze bede chudla 2 kg tygodniowo!

Gość dietowiczka19189
nie dam upasc temu topikowi!!! nie wierze ze nikt nie chce pozbyc sie kg!u mnie najwiekszy problem mam z bruchem, waze 70 kg wzrost 170 cm masakra;/

mozna, mozna tyle schudnac - ja 10 kg schudlam w ok. 1,5 miesiaca :) tylko ja musialam (i nadal to robie) prawie codziennie cwiczyc :)

Gość dietowiczka19189
o super!!! ja wlasnie tak samo gdzie nie wejde to wszystko upada, a ja potrrzebuje osoby z ktora bede sie wspierac:D jaki jest twoj cel?

Gość dietowiczka19189
kluseczka a jaka dietke stosujesz? ze tak ladnie juz zlecialas?

mam nadzieje ze to forum nie upadnie :) ja nie zakladam sobie celu ze przez mies schudne 10 kg... ale ogolnie chcialabym zebys zlecialo 15 :) do studniowki:D ale wiem ze pewnie tyle nie da rady :P z kazdego kg bede sie cieszyc:D

Gość dietowiczka19189
mi do pelnego szzescia brakuje 15 kg, wczesniej na poczatku wrzenia odchudzalam sie i zlecialo 8 kg, ale juz bylam bardzo zmeczona dieta i odpuscialam sobie wrocilo mi z tego 2 kg, bo znow zaczelam jesc jak glupia, no i waze 70 a bylo 68-67:( chcialabym zeby do konca roku bylo mnie mniej o 10 kg, a potem jeszcze te 5 kg bede super happy jak bede wazyla 55 kg, nio ale jak bedzie 60 tez sie nie pogniewam:))

moje glowne zalozenia : Nie stosuje zadnej ulozonej diety . Jem : -wiecej warzyw (poza ziemniakami i marchewka) i owocow (poza bananami , gruszkami) -mniej miesa , jesli juz to jakies bardzo chude drobiowe , raz na jakis czas jakiegos schabowego lub pieczen wolowa tez zjem :) -smazenie tylko na oliwie z oliwek, ale tez raczej zamiast tego - pieczenie/gotowanie -eliminacja slodyczy (od 21.09 zjadlam moze ze 2 -3 razy cos slodkiego) - ryby, nabial -chleb - jesli juz to ciemny, ale staram sie nie jesc -mkaron razowy - ryz, kasza -herbate slodze plaska lyzeczka , pije soki grejfrutowe/z czerwonej pomaranczy - raz na jakis czas - robie sobie golabki /placki ziemniaczane lub inne zachcianki- zeby nie zwariowac ;) ) - od wielkiego dzwonu - kawalek czy dwa pizzy lub kurczak z kfc/ frytki Jem raczej nieregularnie . oprocz tego staram sie codziennie cwiczyc - glownie skakanka, rowerek w powietrzu, przysiady, brzuszki :0

gratuluje Ci!!! myslisz ze uda mi sie 10 kg zrzucic do konca roczku? z tym ze ja jem mniej wiecej 500- 800 kcal dziennie.. hmm co myslicie?

wiesz - kazdy chudnie indywidualnie , a ja wrozka nie jestem ,wiec nie przewidze ile Tobie uda sie zrzucic ;) zadnych wspomagaczy nie lykalam i nie bede tego robic . Pomysl ,co zrobisz jak skonczysz diete - bedziesz nadal je brac ? Zamiast tego polecam duzo ruchu :)

no coz ... ale jedzac 500 kcal - moze i schudniesz, ale pozniej bedziesz miala jojo niestety :) . Zrobisz jak uwazasz . Lepiej jedz wiecej i duzo cwicz - wyjdzie na to samo ,jakbys jadla mniej i sie nie ruszala :P

moze masz i racje, ale ja bylam na tej diecie juz i schudlam i jojo nie mialam., no 2 kg przez dwa miesiace mi przybylo ale to tylko i wylacznie z mojej winy;/wic jojo nie jest regula tak mi sie zdaje...

ja będę zaglądała jak mi starczy czasu;) powodzenia w zrzucaniu kilogramów;)) Kluseczka masz bardzo fajne założenia diety, bo nawet w diecie trzeba cobie czasem na coś pozwolić ale w odpowiedniej ilości tak jak napisałaś, że np. kawałek pizzy a nie cała(jak ja kiedyś potrafiłam;P)

ja od 26 dni sie odchudzam i waze mniej 5 kg a zjadlam przed chwila toprtille zdrową :) tortilla pelnoziarnista sosik czosnkowy i same warzywa troche duo kcal koło 400 ale zdrowo

przestałam jesc mieso (oczywiscie mozna jesc ale zeby nie tłste było) ero slodyczy nie jem bialego chleba, makaronu i tak do 1200 kcal wiecej nie mam zasad, byleby bylo zdrowo :)

ja też! ale od jutra....potrzebuje nie dosyc, ze do swiat, ale takze do studniowki:)...i troche dla mojegfo faceta;).....

finexx - widze ze w tym samym wieku jestesmy:) ja tez do studiowki do swiat i dla faceta mamy dwa lata w swieta i chcialabym go zaskoczyc:)

no ja tez ten sam rocznik :D widze ze mamy wspolny cel :))) dzisiaj mi nie wyszło ale widze ze forum odzywa wiec dam rade:) bo samemu ciezko...

wytrwala- no to swietnie ze tak sie zlozylo ze wszyscy w tym samym wieku i ten sam cel:) strasznie chce schudnac zeby mojemu facetowi zainponowac:)dzis zjadłam; jajko na twardo, kawa, jogurt naturalny,koktajl bananowy slim figura herbapol, 2 wafle ryzowe, i grejfruta:D i na tym koniec na dzis:D

Gość plendzara
ja bym sie z chęcią przyłączyła chciałąbym włąsnie schudnąć 10 kg ale mam słomiany zapała i na diecie wytrzymuja zawsze 3 dni :(

Gość plendzara
ja waze 71kg a wzrost: 173