Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzusia 21

Jestem ciekawa czy faceci wolą szczupłe czy inteligentne dziewczyny ?

Polecane posty

Gość brzusia 21

Inteligencja zazwyczaj nie idzie w parze z waga dziewczyn:-o

szczuple i inteligentne:classic_cool: a zaleznosci miezy jednym a drugim nie widze;) moze jakas tam jest ale pewnie malo znaczaca:P

jeżeli zalezność między wagą a IQ rzeczywiscie istnieje, to autorka jest chuda jak szczapa :D:D:D I chyba dla niej lepiej by było, zeby faceci woleli szczupłe :D

:O nie skomentuję... nie wiedziałam, że trzeba ważyć każde słowo zanim się je napisze na tym forum... a jestem na nim od początku :O:O:O:O cóż za niefart miło trafiać na tak urocze osoby jak Ty S.....S.... :O:O:O

Gość KROLOWA JEST TYLKO JEDNA
inteligencja idzie w parze z waga-im bardziej inteligentna tym szczuplejsza,proste! Tylko bezmozgowe laski pozwalaja sobie wpierdaaaalac batony i tyc,proste.Inteligentne wiedza ze ladny zadbany wyglad to podstawa :classic_cool:

Gość szczupla i zadbana 30 latka
mezczyzno wola i szczuple i inteligentne,nie oszukujmy sie-kobieta musi pociagać.Czy Ty czujesz się atrakcyjna mając nadwagę? Mężczyźnie z nadwagą 'do twarzy' ale nie kobiecie,nigdy nie kobiecie...

Gość być inteligentny z urodą
Einsteina, to wolę być szczupła

Nie wiem po co ten temat, jasne jest, że waga ciała nie koreluje z ilorazem inteligencji... Według mnie są dwie grupy facetów: jedna patrzy raczej na wnętrze dziewczyny a drugorzędny dla nich jest wygląd dziewczyny, natomiast druga grupa to faceci, którzy patrzą na wygląd i wybierają tylko ładne dziewczyny, bo pokazywać się z nimi na spotkaniach, imprezach, i te ładne dziewczyny nie zawsze muszą być pustymi lalkami (jak to się potocznie mówi).

Gość KROLOWA JEST TYLKO JEDNA
BRZUSIA-TY SPASIONY KASZALOCIE HEHEE!!! Co,batoniki sie skonczyly wiec myslalas ze tu sie troche podbudujesz ze mezczyzni wola zatluszczone grubaski? Heheh,nawwt do lozka sie nie nadajesz bo po 30 sekundach ruchanska sapalabys jakbys weszla na 20 pietro heheh,Ty nedzna zatluszczona istoto z mozgiem wielkosci glowki od szpilki :classic_cool:

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://yee.pl