Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agrafek

Czy wrzliwy mezczyzna to znaczy ze juz jest ciotą?

Polecane posty

Ciotami są te wszytskie "dresy" co tylko szukają zaczepki i umawiają się na jakieś ustawki. Czlowiek który ma dobre serce i wrażliwą duszę jest w pełni wartościowym człowiekiem.

Krem - Ty nie jestes wrazliwy i uczuciowy... Ty jestes fenomenem, bo nie posiadajac tych cech i tak jestes ciotowaty :D Nie masz ikry, nie masz odrobiny pary w sobie... takie wieczne popychadło... Mi mała - czemu jestes obrażona? :P

Gość Agrafek
samokrytyka czasem potrzebna bo co nikt znas niejest idealny no nie bo nieda sie mowic ciagle osobie jaki to ktos nie jest piekny no nie? dla mnie ciota to jest taki typ ktory skacze do slabszychi popisuje sie przed dziewczynami i wywyzsza sie a jakis wyskoczy mu ten silniejszy od tego slabszego to juz biedny niewie corobic ;/

komiczne...widze ze łatwo ci idzie ocenianie innych ale wiesz czasami takie ocenianie jest nie sprawiedliwe

"cream nie jest popychadłem. jest przewrażliwiony." Krem to dla mnie taki wydmuch... bez celu, bez motywów, bez przyczyn, bez emocji, bez planów... taka roślinka

"komiczne...widze ze łatwo ci idzie ocenianie innych ale wiesz czasami takie ocenianie jest nie sprawiedliwe" wyrażanie pochopnych osądów to jest to, co tygrysy lubia najbardziej :D

Gość Agrafek
niejestm zadnym twardzielem ;p ale dobra w skrocie to napisze wiec jedziemy 1czesto mam tak ze chce sie plakac mi i taki juz jestem i czesto mowie to co mi lezy na sercu i niewstydze sie swych pogladow i lez 2 jak z kims mam sie bic to normalnie juz sie bije bo niebede patrzal jak ktos mnie bedzie okladac piesciami 3 nielubie przemocy i nietolerncji 4 jak mial bym kogos obronic to kiedy ta osoba potrzebowala by pomocy

"mi mała ... bez przesady nie jestem przewrazliwiony" nie zmocz spodni przez to :P

a czy ja jestem frustratem ?? wiesz ja jestem niestety przykładem osoby którą można złamac :O ale padłem po prawie 2 latach iwęc nie jest zle ale juz z tego wyszedłem :classic_cool:

Gość Agrafek
nie pije alkoholu ,tak slyszalem o interpunkcji i wiem ze popelniam bledy interpunkcyjne i jeszcze jedno pytanie do kobiet ;) czy np mezczyzna ktory ma dobre serce a zarazem twarda dupe to idealny kandydat na chlopaka/meża?

tak krem - jestes typowym frustratem.... staje Ci w ogole czasami? :D czy jestes totalnym impotentem? a mnie tez nick otulonej psem sie podoba :D

"czy np mezczyzna ktory ma dobre serce a zarazem twarda d**e to idealny kandydat na chlopaka/meża?" to idealny kandydat na przyjaciela - czyli takiego, ktoremu sie wszystkie baby wypłaczą w rekaw, ale nigdy sobie nie porucha :P

Tacy jak ja i cram (krem) lubimy brać siusiaki do ręki i szybko poruszać skórką. Nie wiem jak cream (krem) ale ja przy tym lubię czytać erotyczne opowiadania (nie zdjęcia)

mi mała - ten tekst jest podobny do tego z commando... tylko tam jest facet: pamietasz, jak mowilem, ze zabije cie na koncu ciota: tak, tak mowiles facet: kłamałem

"komiczne ..ja frustratem???" Krem - Ciebie nawet trudno zdefiniowac, bo jestes totalnym deklem...

Cartoon Network ..idz do psychologa bo powinienes się leczyc , naprawde albo lepiej idz na terapię grupową :D

\"to idealny kandydat na przyjaciela - czyli takiego, ktoremu sie wszystkie baby wypłaczą w rekaw, ale nigdy sobie nie porucha \" komik - tacy muszą być. np. komu dasz swoją kobietę do potańczenia na imprezie żebyś ty nie musiał bez sensu podskakiwać bez obawy ze Cię nie zdradzi? :D ;)

Gość Agrafek
ty mnie pocieszasz hehehe ->to do "komicznie"

_Kwiatek ..ale ciekawe co zrobi supersamiec komiczne jak mu ten niby ciotowaty tancerz uwiedzie jego kobiete :D odpowiem bedzie płacz :D

"Kwiatek ..ale ciekawe co zrobi supersamiec komiczne jak mu ten niby ciotowaty tancerz uwiedzie jego kobiete " cream... po tym jak raz na goscia spojrzalem znacząco to potem bylem raczej pewien ze nie odwali mi numeru... ale oczywiscie z daleka poglad na sytucje mialem zawsze :D ;)

a co do pytania... to oczywiscie kobieta uwielbia jak jej mezczyzna jest wrazliwy w tym sensie ze wyslucha chociaz biadolenia udawając ze rozumie o co jej chodzi :P a po wszystkim przytuli, da buziaka i powie "będzie dobrze kochanie" ;)