Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agrafek

Czy wrzliwy mezczyzna to znaczy ze juz jest ciotą?

Polecane posty

"jak mu ten niby ciotowaty tancerz uwiedzie jego kobiete odpowiem bedzie płacz" takie rzeczy sa na filmach... a Ty nawet mysli wypowiadasz jak mały chłopiec

"komiczne ja jestem deklem??? ty jestes nie lepszy" krem, ale cięta riposta :D:D po prostu powaliłes mnie na kolana :D:D

Gość śmiech na sali..
cream, zapamiętaj: komicznemu nigdy żaden wrażliwy facet nie poderwie lasi najwyżej ona sama go punkie z wrażliwym na boku po rogach

"takie rzeczy sa na filmach..." dokładnie :P jak jest hierarchia ustalona, do widze ze on sie kobiecie nie podoba to mozna go wypuscic na parkiet z nią :classic_cool:

"Kwiatek ty czasami nie na kacu dzisiaj ?" czesc brat. ja nie mam nigdy kaca. kontroluje poziom alko we krwi :P

ja tylko chwilowo na kafe poprostu ograniczam siedzenie tu do minimum dzisiaj tu jestem po to aby przypomniec o sobie ;)

brat... z :P dalem.znaczy sie zgrywnie-przygryzająco mialo byc odczytane. jasne? ;) cream - don't hesitate to appear more often here. we can talk sometimes in english ;)

powoli tak ale ja za mój obecny stan jestem sam sobie winien wiesz gdybym wykorzystał moje możliwosci to bym był o wiele razy lepszy od komiczne ale przyznam się bez bicia ze bylem strasznym leniem ale to juz przeszłosc teraz patrze w przyszłosc :classic_cool:

ja zaczynam wykorzystywac swoje możliwosci a co do porównań z komiczne to jest mój cel bede lepszy chce to zrobic dla samego siebie :classic_cool:

bycie lepszym dla samego siebie to nudne. ja musze dążyc do jakiegos celu np byciem lepszym niz komiczne :)

Gość śmiech na sali..
cream to bardzo proste jest więcej chamstwa, ataków personalnych i z rzadka wplecione mądrości życiowe znane z Twojego Weekendu i już jesteś jak komiczne

Krem, przegrańcu :D:D:D Ale sobie znalazłes cel w życiu :D Ty byś mature najpierw zrobił :D

aaaaa dzieki :D ciekawe kiedy krem zapisze sie na kurs prawa jazdy ? :D Ps zachód słonca był faktycznie bardzo nastrojowy :P

"a powaznie, jakie gazety/czasopisma czytacie" Rzeczpospolita, Polityka, Spiegel, ew. dla odmóżdzenia Viva, Świat Kobiety ;)

Gość śmiech na sali..
Twój Weekend to takie pismo, które daje oodpowiedź na pytanie, dlaczego komiczne musi nadrabiać na forum te braki, które tam są doskonale opisywane. Szczególnie rzecz dotyczy zdrad.

wybiórczą to ja redaguje dziecinko... ale rebe Icek mówił, zeby sie do tego nie przyznawać