Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Dlaczego dopiero

Polecane posty

teraz mam takie powodzenie u kobiet skorom już starszawy? :D:D:D

Gość ojejusku......................
Jak bardzoś starszawy?:classic_cool:

Raczej zgłupiałem :D:D:D:D:D:D:D ,a one jak pszczoły do miodu :D:D

Gość kucciapka
z wiekiem ludzie nabieraja uroku:)

ładnie z Twojej strony,że nie dodałaś i ciała:D:D:D:D:D:D

ale z tym ciałem to fakt, trochę więcej ciala facetowi słuzy, szczególnie gdy za młodu był chudym śledziem:P

Ha :D z tego co widzę to faktycznie mnie służy:D:D:D:D no ale jak to godajom : każda potwora znojdzie swego amatora:D:D:D:D:D:D:D ,a że tych amatorek jakosik sporo się znalazło to mi wcale nie wadzi:D

starsi mężczyźni są bardziej pociągający :) poza tym poszerzyły CI się możliwości, mogą na Ciebie polecieć i nastolatki i te troche starsze... stad zwiekszenie ilości ;)

A dlaczego są bardziej pociągający????? Co takiego w nich widzicie,że część z was wybiera starszych,mniej wysportowanych,mniej napakowanych itd itp??? :D :classic_cool:

sa powazniejsi, bardziej odpowiedzialni, mają swoj dorobek i potrafią go szanowac, z reguly pracują i cenią swoją pracę... potrafią zapewnic poczucie bezpieczenstwa. z mlodym to mozna poszalec i sie pobawic. ale adrenalina jest dobra na krotko. oczywiscie są wyjątki ;) poza tym starszy facet przewaznie jest doswiadczonym kochankiem i wie jak dbac o kobiete i zaspokajac jej potrzeby :P

Gość nie kombinuj jałowo X
tylko korzystaj z faktu za chwilę będziesz... za stary :D

Ha no to następne pytanie się nasuwa,a mianowicie : dlaczego np żony tych starszych panów nie doceniają tego o czym piszesz i potem narzekają ,że sobie taki skoorwiel młodszą znalazł? :D :classic_cool:

Do zastarości to mi jeszcze sporo brakuje :P ale korzystam ile wlezie:P :classic_cool:

a dlaczego mężowie nie doceniają swoich żon jak mają poprane ugotowane posprzatane i moga do cieplego lóżka wrócić? jak ona z nim spędziła pół zycia, urodziła dzieci, dorabiali się wspólnie, coś wspólnie tworzyli?... znudzenie sobą, rutyna?...

bo na popraniu,posprzątaniu ,ugotowaniu i na ciepłym lodowatym łóżeczku to nie polega:O a często jest tak ,że traktuje się tego męża jak zło konieczne,które ma forsę przynosić,cieszyć się z tego posprzątania,przyjmować ze skruchą obelgi i zbyt wiele nie wymagać.

xyzed, akurat traktowanie męża jak banku, co ma zarabiać i nie pyskować, nie zależy od wieku .

Bo siedzisz długo na kafe i dzięki temu rozumiesz kobiety :P

normalne małżeństwo dwojga szanujących się ludzi nie traktuje się w ten sposób :)

kyyrene -> wiem :D ale z wiekiem takie traktowanie męża przychodzi wam łatwiej :D:D:D:D:D:D:D:D:D .w.w.w. i widzisz z wiekiem i szacunek się gdzieś rozmywa:O

cala moja rodzina jest dowodem ze nie :) jedni sie przestali szanowac, ale wtedy sie rozwiedli i poukladali zycie na nowo.

Hej ŻONKO :D he,he to mnie jeszcze na słuch nie padło bo dla mnie NIE to zawsze NIE nawet,gdy należałoby je odczytywać inaczej ;)

No trzymam się trzymam ale seksiku tyż lubię się trzymać :D

ja to juz nawert się poderwac nie daję :P takiem ci wierna :classic_cool: