Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Dlaczego dopiero

Polecane posty

a co Twój chop na to by pedzioł ???? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

zapewne chetnie by się podłączył :classic_cool: jak zdrowy chop :P

Ja tam nie gustuję w trójkątach:D:D:D:D:D:D A Tobie Kociambrze to trzeba by futro porządnie przetrzepać:P :D

A bo lubię trzepać futerko:P a poza tym włóczysz się gdzieś po dachach i zapomniałaś o Iksiku :P :D

OJ Iksiku nie zapomniałach o Tobie chopecku 👄 ;) Wybacz mi lecz zakochałam sie w taki młodzieńcu :O:O:O:O i futerko mom jak nowe :D:D:D:D trzepane kilka razy dziennie :D:D:D aż padniemy oboje :D:D:D ;) A ze włócze się ........... z Nim po góreckach to i prowda ;) Zonko ..pozdrawiam ciepło ..🌻

Mruczuś zwinął kitę i znowu po dachach śmiga :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D albo i ktoś już jej te futro trzepie ;)

Kociambrze a właśnie na ostatnim moim wypadzie w górecki widziołek takom parke co na ciągle trzepiącą wyglądała,na śniadanie wstając koło 15tej :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Może to Ty z owym młodzieńcem byłaś??? :D:D:D:D:D

:D:D:D:D:D:D Iksiku w naszej Willi faktycznie wstawalismy ostatni ;) No cóz ostatni tez zasypialiśmy :D:D:D Ps. Jeśli to Ty byłeś moim sąsiadem to biegałes na papierosa jak tylko wychodziłam w swej kłusej sukience ;):D:D:D:D:D:D:D:D:D To pewnie Ty :D:D:D:D;)

No niestety to nie byłek jo :O na wypadach w górecki nigdy nie kurzem cigaretów bo interesuje mnie ino seksik i inksze widoki :D

:D:D:D:D:D widzę Kociambrze ,że spasowało Ci te trzepanie futerka :D:D:D:D:D A dyć dej mu trocha dychnąć bo się trzepak zatrze:D:D:D:D:D:D:D

Ino się nie zatrzep na ament :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Miłego trzepanego :D

Iksiku :D:D:D:D dychac to on może ...ale pooooooooooooooo..:D:D:D:P A spodobało mu sie i nie narzeka ;) Chodz przyznaje meczyłam go ostatnio 2 godziny :P:D:D:D:D ale nie narzekał i sie odwdzieczył :P:D:D:D:D:D:D:D ;) Dobra uciekam jak na kotka przystało mryyyyyyyy ;)🖐️ milusińscy

Gość tak tak kocie
za marzenia nie karaja:P

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D jak miło ..znowu komus zazdrość dupsko ściska :D:D:D:D:D:D:D:D ps. dla Ciebie to marzenia i tak pozostanie :P:D nie rozmawiam z ludzmi bez \"twarzy \" :)🖐️

Hej Kocie 👄 co luzik w robocie lubo też przerwa w trzepaniu futerka? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ło coś mi sie zdo,że robia ciynży łod Ciebie bo ni mom tela dni wolnych :O Co do tych niewiast to cosik mi się zdo,że mnie łoloły i poszły w tany z Pajoonkiem :O :D :classic_cool:

Ja Ci także miłego życzę:) Ino się nie przerób ;) :D