Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona198007

odpiszcie ??? - zaniepokojona

Polecane posty

Gość ona198007

Mam pytanie. Kochamy sie z moim partnerem, jako koncepcje stosujemy stosunek przerywany. Czy pomimo że wytrysk nastepuje na zewnątrz, on może zapłodnic mnie wchodząc do drugiego stosunku? kochaliśmy się 3 dni po ostatnim dniu miesiączki? czy mogłam zajść w ciąze? czy to za wczesnie po miesiączce? Po takim stosunku przerywanym , dochodzi nieraz do jeszcze jednego (nieraz nawet 3) - w odstepie np łącznie godzina, po 1 nie idziemy pod prysznic czy jesli dochodzi po poł godz do drugiego stosunku, to czy wtedy może dojść do zapłodnienia? Prosze odp...

Gość pomijajac fakt ze jest to
stosunek przerywany moze jest koncepcja, ale napewno nie antykoncepcja. oczywiscie mozesz podczas niego zajsc w ciaze.

Gość pomijajac fakt ze jest to
a! i moze cie zplodnic wchidzac tez pierwszy raz;)

Moja droga stosunek przerywany to zadne zabespieczenie.po 1 przed wytryskiem kontrolowanym niby przez partnera nastepuje wyciek płynow z niewielkimi ilosciam plaemnikow..dwa: jezeli sie nie umyecie to normalne ze na praciu zostaja plemniki ktore wnikaja do Twojego łona.stosujcie gumke lub idz do gina po tabletki, chyba ze chcecie wpasc.:-)

Gość ona198007
wiem ,ze to nie antykoncepcja, ale on uważał że jak wyjdzie "stacje przed" to nie zajde w ciaze.... z moze to było swiadome z jego strony.......

skoro wiesz to czemu "on uważa" jest ważniejsze od twojego zdania na ten temat ?

Gość ona198007
czy jesli kochalismy sie w 3 dni po miesiączce, moglam zajsc w ciąże? czy jest większe prawdopodobieństwo, jesli nie robiliśmy tego przez 2 lata i teraz zaczelismy? czy plemniki sa silniejsze? boje sie? - moge byc w ciazy? JAK MYSLICIE?

Gość ona198007
Bo wydawało mi sie ze jak wyjdzie wczesniej to wszystko wypłynie poza mnie...

Gość ona198007
:-(

wydawało mi się. dobre. to teraz moze ci się wydawać, że jesteś w ciązy lub nie.

Nie panikuj..po prostu zastosujcie inna metode , i tak jak juz Ci ktos napisał miej swoje zdanie.Poczekaj do okresu a jezeli bedzie sie spozniał zrob test.W silnym stresie okres moze sie przesunac, wiec najwazniejsze to pozytywne myslenie i antykoncepcja..ale nie taka jaka stosuje Twoj partner.Pamietaj ze to zawsze kobieta ponosi wieksza odpowiedzialnosc..:-)

Gość ona198007
w sobote to zrobilismy, od wtorku ciagle jestem zmeczona..... Czy to moze być wpływ tylko pogody? chyba za wczesnie na objawy?

jest znikomy % że jesteś w ciązy. ale zamień : on uważa. wydaje mi się itp. na pewne środki antykoncepcyjne.

Gość ona198007
- yeez nie dołuj- prosze!

Stres kobietko..wyluzuj, wez kojaca kapiel..i po prostu zacznij myslec przed a nie po..pozdrawiam:-)

Gość ona198007
zastanawiam sie czy moge chodzic np na solarium?

Gość ona198007
- laurka8800 chyba troche pozno na tego typu rady! dzieki!

:D nie dołuje. sama to robisz . bedzie dobrze- ale myśl na przyszłość.

Jasne ze tak..jezeli sprawia Ci to radosc..to pewnie..Zyj normalnie, baw sie i kochaj ale rozsadnie:-)

idz do solarium, na tańce i gdzie chcesz . za wcześnie na objawy ciążowe i za wcześnie 3 dni po miesiączce by zajść w ciąże... ale przypadki chodzą po ludziach

Gość ona198007
dzieki....o ile bedzie :)

Gość ona198007
moze jeszcze ktos mnie upewni?

Gość Siania
Wiesz co? nie chce Cie dobijac, ale ja tez stosowalam z partnerem stosunem przerywany, a teraz jestem mama 8 miesiecznej Haneczki...wiec jak nie jest za pozno to radze Ci brac tabletki:) trzym sie

Gość ona198007
ahaaa

Gość ona198007
Siania - ale do wytrysku dochodziło poza Tobą?