Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ella ella ella

Dziewczyny jakibył wasz pierwszy chłopak?pocaunek i 1raz??i w jakim wieku?

Polecane posty

Gość Cieszymir
Wydaje mi się, że powinno to być jednak po osiemnastce, po wcześniej bywa jednak niedojrzałe

Gość anka45678889
pocałunek 13 lat 1raz prawie 17

Gość Cieszymir
za wcześnie,

ellu,a moze ty tez podzielisz sie swoja historia? z reguly autor tpicu tak robi... ja mialam 14 lat-pierwszy chlopak i pocalunek... potem jacys sie przeijali..a wieku lat 17 wielka milosc i na granicy 17/18 lat pierwszy raz

Gość KwiatuszekxD
Mam 13 lat, możliwe, że jutro będzie mój pierwszy chłopak (jeśli się zgodzę) a o pocałunku i pierwszym razie, nawet nie wiem kiedy będzie ;D A własnie, przy okazji. jak powiem chłopakowi TAK to co mam potem zrobić? Odejść czy co?

w sumie ja uwazam pytanie "czy chcesz ze mna chodzic?" za zbedne,ale rzeczywiscie moj pierwszy chlopak w wieku lat 14-stu tez spytal..potem juz zaden nie pytal..wracalismy z kina i on z pytaniem,to mowie,ze tak i chwycilismy sie za reke

Gość Cieszymir
Zależy kiedy mu powiesz Jeśli będzie to w szkole, możesz odejść do klasy czy grona koleżanek i tyle jeśli po szkole, po prostu przejdźcie się na taki pierwszy spacer Ale zaraz. Nie powinniście się w tym wieku uczyć zamiast o amorach myśleć?

Gość KwiatuszekxD
Ależ my się uczymy :P Aaa.. i będzie to w szkole. A raczej zaraz po lekcjach... :) Tylko, że to mój pierwszy, więc nie wiem zupełnie jak się zachować... Nawet całować się nie umiem :D

Szkoda, żebyś umiała w wieku 13 lat... :o Boże - widzisz i nie grzmisz :/.

Gość Cieszymir
kwiatuszek, to się nie całuj, poczekaj aż skończysz 18 lat i teraz sobie tym głowy nie zawracaj

Gość duza ale mala
kwiatuszku xD nie bede mowic zacznij sie przejmowac szkola a nie chlopakami , bo wiem ze i tak zrobisz jak zechcesz bo masz wkoncu 13 lat . uwielbiam czytac o problemach 13 latek , naprawde to jest urocze . moim zdaniem powinnas powiedziec nie i poczekac chwile do czasu kiedy bedziesz wiedziala jak sie zachowawywac wobez swojego chlopaka . jak ja mialam 13 lat , to nawet nie myslalam o seksie . ale w wieku 15 to juz wiedzialam o co chodzi w sprawach damsko meskich i nie musialam sie pytac innych .sama wiedzialam ,do tego sie dojrzewa . ale zycze powodzenia ;pp

Gość duza ale mala
a tak poza tym . 15 lat pierwszy chlopak ,pierwszy pocalunek (jak na pierwszy baaardzo udany ;)) ) 17 lat pierwszy raz z tym samym chlopakiem . jestem z nim do teraz ..to juz 9 lat :))

Gość KwiatuszekxD
9 lat?! Wow... nie często zdarza się, że nastoletnia miłość, tak dużo przezwycięża.. Tylko pogratulować! :D

Gość ja eee
pierwszy pocałunek - 12 czy to 13 lat pierwszy raz - 15 lat;/ wcześnie,ale nadal ze sobą jesteśmy, a minęlo 5 lat :)

Gość ja eee
.15/16 lat,nie chce mi sie liczyc ;p :)

Gość duza ale mala
mialam to szczescie :)) wiec poczekaj jeszcze chwile Tobie moze to tez sie przydarzy .

Gość tererenia
pierwszy pocałunek- 15 lat, do dziś śmieję się z tego :D pierwszy raz- 18 lat, bardzo miło wspominam

Pierwsz pocałunek 15 lat, pierwszy raz 19 lat... Seks pierwszy nie nalezał do najlepszych ale pozniej było pieknie :))

Gość ja eee
słabo u mnie dzis z cyferkami,ogólnie to 7 lat minelo hehehe

Jaka nudna ta statystyka. Chemia decyduje o pierwszym pocałunku, a nie wiek bądż przymus zaliczenia / dobrą szkołę całowania dostałam w wieku 17 lat z równolatkiem po dłuższym okresie chodzenia z poprzedniczką. Jego doświadczenie spłynęło na mnie./

Gość ja eee
tez ostatnio sobie wspominalismy te poczatki,to byly czasy heh ;)

Gość .młoda
zwlaszcza jak tyle lat uprawia sie go z jedna osoba,to jest dopiero zaje*iste ;p

Gość To byl pilkarz CWKS Legii
A ja mialam 16lat.... to bylo po meczu. zabral mnie na kawe ....eh..

Gość jeszcze nie bylo tej osoby

Gość Pati Piosenkarka LoL
Mnie nic nie kręci z tych rzeczy. Chodzi mi o to że dla mnie nie liczy się (seks pocałunki i chłopaki ) Dla mnie jest to na ostatnim miejscu Najważniejsze dla mnie jest Muzyka (chciała bym kiedyś zostac piosenkarką) Kumple i przyjaciele Rodzina i moja duma :) Ja mam taki styl (jak by było morzna było to wogóle nie musiała bym korzsta z tych rzeczy i zostałam singielką....