Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojlo

marze o blizniakach...

Polecane posty

Gość ojlo

... któraś z was też marzyła i spełniła marzenia?

Gość czarna dupa za oknem
nie. ja marzę od razu o sześcioraczkach, tak dla urozmaicenia czasu.

Gość WKURZONA ZIOFIA
chyba zdurniałas. brzuch będzies miała jak beka i pełno rozstępów. nie rozumiem takich kobiet co chcą sie oszpecic specjalnie

Gość ojlo
to zycze ci tej 6 z calego serca - niekoniecznie w ciagu jednej ciazy ;P

to tylko ja - jesteś fenomenem - ja drugiej takiej osoby nie znam co by miała tak z przypadku dwie pary bliźniąt :) ja też bardzo chciałam bliźniaki i wiecie co? termin porodu miałam na połowę maja, w znaku byka. A urodziłam 2 czerwca. W znaku bliźniąt... Także mam bliźniaka - jednego ;)

fajnie byloby miec blizniaki :) tylko ile to trzeba miec umiejetnosci zeby ze wszystkimi sie wyrobic i zeby zaden nie byl mniej zadbany,zeby bylo po równo. Wielu jest co maja 1 dziecko i nie mogą sobie poradzic, a co dopiero 2 na raz .

ale to czy bedą bliżniaki czy nie to juz od nas nie zalezy i nie ma co sie martwic :)

Gość jak się trafią to będą
ale nie marzę, bo ciąża bliźniacza jest trudniejsza i jak już się urodzi to pierwsze lata. Później na pewno super.

ja sie modle o to aby nie miec bliźniaków bo mój M ma takie szanse... ja chce mieć ta przyjemność rozłożoną na dwa razy... chciałabym pier opiekować się i dażyć miłością jedno, a potem drugie, bo nie wiem czy bym sobie poradziła z bliźniakami...

Gość czy to prawda kto wie
prawda jest, ze bliznieta sa "dziedziczone co drugie pokolenie? bo moi rodzice oboje z blizniat, ja odstawilam tabsy aby starac sie o dzidzie, ale troche sie obawiam tego podwojnego szczescia;)

Gość Ja mam i sa the best

no właśnie mój ma taka sytuacje że jego dziadek ze strony ojca mial braci bliźniaków i jego babcia od strony mamy miala rodzeństwo też bliźniaki, a mojego M rodzeństwo jak narazie nie ma bliźniąt, więc dlatego się boje... bo moja teściowa mówi,że my będziemy mieć blźniaki, a jak ona cos powie to często się sprawdza..;/

Gość jhfdf
kochana emi napierw poczytaj sobie trochę o ciażach bliżniaczych:) co ma twój mąż do ilosci dzieci????to kobieta produkuje komórki jajowe i dziedzicznosc jest po żeńskiej stronie.Męzczyzna decyduje czy chłopiec czy dziewczynka a nie o ilosci.U męża w rodzinie co drugi moze byc bliźniak a i tak będziecie mieli takie samo prawdopodobienstwo posiadania bliźniąt jak ktoś kto nigdy ich w rodzinie nie miał