Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie mi prosze

dziwny bol nog i rak masc z sadla swistaka. porozmawia ktos obeznany? proszee

Polecane posty

Gość pomozcie mi prosze

witam, mam 17 lat. od dluzszego czasu, czasami, bardzo dziwnie boli mnie albo noga albo reka. czasami sama dlon az nie moge pisac. tak dziwnie mnie rwie. czasami rozchodzi sie po calej konczynie i....wtedy juz nie wytrzymuje. przyklad: polozylam sie wczoraj spac po 12 i nagle zaczela mnie bolec lewa noga. tak strasznie mocno, ze nie wiedzialam co ze soba zrobic. (wiem, ze jak cos takiego sie opowiada to reakcja drugiej osoby jest obojetna. dopiero jak ja to dotknie to wie co to znaczy.) masowalam ja, zginalam, prostowalam i nic nie pomagalo. chcialam juz jechac na pogotowie. powaznie nie spalam cala noc. przestalo mnie bolec ok 6 kiedy juz musialam wstawac. przypomnialam sobie, ze jak bylam mlodsza, to uzywalam masci rozgrzewajacej i przeciwbolowej z sadla swistaka czy jakos tak. ona byla taka przezroczysta chyba i tak bylo chlodno w noge ale pomagalo. bo kojarze, ze wlasnie na takie bole to stosowalam. od czego to jest? co mam zrobic? prosze piszcie co wiecie...

Gość pomozcie mi prosze
eh nikt mi nic nie powie ?? :(

Gość pomozcie mi prosze
halooooooooooooooooooooooooooooooo

Gość pomozcie mi prosze
glupia czeka az jej ktos odpisze co? fajni jestescie. dziekiiiiiii !!

Gość pomozcie mi prosze
moze dzis mi ktos cos doradzi? bo wlasnie mnie boli dlon... :(

Gość To są bóle okostnej
- czy będziesz smarować czy nie w koncu same przejdą. Tylko trzeba wytrzymać - mnie noga bolała chyba ze dwa miesiące głównie wieczorem i w nocy.

Gość jagienka z bobo
miałam identyczie jak ty i kupiłam sobie maść ze sromu bobra i pomogło, już nic nie boli, zapytaj w aptce o srom bobra bo nie pamietam nazwy leku