Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka mała jedna

SEX SEX SEX co lubicie???pyt do facetow

Polecane posty

Gość taka mała jedna

co lubicie panowie?? co was podnieca?? jakie pozycje?? jakies fetysze?wiazania??dominacja???? wypowiedzcie sie, bez skrepowania, nikt was tu nie zna a i my babki skorzystamy i poglebimy wiedze... ja np uwielbiam jak facet lize mi dziurke w pozycji na pieska, z max wypietym tyleczkiem, no cudo albo caluje mi łydki, w czasie seksu czasem zlapie mocniej za wlosy i wiele innych, ale teraz wy sie wypowiedzcie ZAKLADAM TEMAT O NASZYCH UPODOBANIACH, DLA DZIEWCZYN I FACETOW :)

Gość taka mała jedna
w moim przypadku tylko i wylacznie maz no ale co jest???wypowiadac sie

Gość mmmmmmmm
generalnie to od tylu calowac cipke to wkladanie noska w dupke:) jak pachnaco to polecam, ja osobiscie lubie jak kobieta dominuje, czyli ma tzw, JAJA

hej ja np lubię ostre rżnięcie takie z wyzwiskami, wlaenie w pupkę, lubie długo i namietnie lizac cipkę, kocham soczki wypływające z podnieconej kobiety, chciałbym kiedyś spuścic sie kobiecie w usta..... reszta przychodzi w trakcie,........

Gość mmmmmmmm
dundun... z calym szacukiem jak nie doswiadczyles tego co chesz ,w sumie marzenia kiedys sie spelnaja:)

Gość mmmmmmmm
dundum...nie kazda kobieta lubi final w usteczkach...pamietaj !

Gość taka mała jedna
mr hyde dlaczego fatalnie?? nie kumam;) taaa, ja juz przerobilam z mezem: wiazanko, ostre rzniecie z wyzwiskami, klepanie po pupci, ciagniecie za wlosy, sex po pijaku(!), rozne striptizy, dominacje moja lub meza, zaznalam tez spermy w buzi, na twarzy, na piersiach, pozycje roznorodne jak leci... chyba juz wszystko co mozliwe

do mmmmmmm to ze nei lubi to nie zancz ze nie lezy to w swerze moich paotzenb, a pytanie było co lubiś faceci, wiec w czym problem?? wiele kobiet to lubi, ni każda oczywiście pozdrawiam Cię

hmm...najwyższy czas na \"nowe danie\"w jadłospisie :D do konca zycia jeden kucharz i wciąz ten sam zestaw dan ? :classic_cool:

hm... własciwie to nie mam fantazji ktore nie byłyby spełnione Uwielbiam sex spontaniczny,ktory wynika z sytuacji a nie reżyserki.Pozycja na pieska jest fajna z jednoczesnym lodem problem tylko w tym że jak moja ma orgazm to na ten moment zatrzymuje stymulacje penisa a u mnie podniecenie opada, Lubie tez ssac dwa sutki w tej pozycji z palcóweczka

Gość taka mała jedna
MR hyde alez ja nic nie zaluje, zestaw dan zmienia sie prawie codziennie, mimo ze kucharz taki sam. Wystarczy wyobraznia, no i chec eksperymentowania w kuchni ;) wlasnie, spontan to jest to. A napiszcie miejsca waszych przygod seksualnych mysmy robili to: w samochodzie, w piwnicy, na stychu, w parku, na lace, na korytarzu w bloku, w lazience i pewnie gdzies jeszcze ale ciezko wszystkiego spamietac PS: bez podszywow prosze

Gość taka mała jedna
tzn jakie dobijanie??? dokladniej prosze

Gość a mój kochany
jakoś ma opory przed tym ,żeby spuścić mi się do buzi. nie wiem, czemu. kilka razy przytrzymałam, to się spuścił, a normalnie jakoś wyskakuje.

Gość Punkcik
Mmm mnie strasznie kręci pozycja na pieska. Albo jak mi robi dobrze,a ja mam zawiązane oczka ;) lubie mu robić loda z zaskoczenia, i kiedy tak strasznie jęczy =D Dziewczyny pytanie do was-jak było jak pierwszy raz wasz facet skończył wam w ustach, co zrobilyscie ze spermą? Nie zbierało wam sie na wymioty? Bo strasznie chciałabym to mojemu facetowi zrobić, ale boje sie mojej reakcji =D

Gość taka mała jedna
u mnie bylo ok.Jak jestem na maksa podniecona to nawet lykam sperme, ale to juz musze byc bardzo nakrecona. A tak na codzien to po prostu do buzi i wypluwam na chusteczke

Gość KCIUK W CACAO MIAM
LUBIE jak kobieta trzyma mi paluchy w d upie:-)A POTEM KLUSKI SLASKIE UGNIATA:-P