Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bratanica czarownicy

Taki głupi przesąd...

Polecane posty

mam takie głupie pytanie - czy to prawda ze w ciąży błyszczą się oczy?:) Moja ciotka bezbłędnie "widzi" że dziewczyna jest w ciąży, mówi że widzi po oczach. Jeszcze się ani razu nie pomyliła, myślicie że to intuicja, szczęście czy coś w tym jest?

Moja teściowa też bezbłędnie orzeka ciążę- u mnie 2 razy zanim ja jeszcze o tej ciąży pomyślałam. To jest śmieszne i dziwne, ale niektóre kobiety naprawdę to \"widzą\":)

Emi, chodzi o te błyszczące oczy? Czy coś innego?

Gość GBTVEQ
BO W CIAZY KOBIETA SIE ZMIENIA I JEJ WYAZ TWARZY

Gość GBTVEQ
ALE Z OCZAMI TO PRZESADA..POZATYM KAZDY JEST INNY

Gość FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
bo te wasze tesciowe to jakes kurwy wiedzmy

Fff:P ja o ciotce a nie o teściowej pisze:D poza tym ciekawi mnie to

Po oczach to raczej nie. Moja teściowa mi powiedziała, że spojrzała na mnie i wiedziała. Widocznie faktycznie coś tam się na twarzy zmienia:)

ja tam nie wiem jak z tym jest, od czego to zalezy ale sama juz 4 ciaze odgadlam zanim mamuski u lekarza sie znalazly \":P ale u mnie to i sny sie sprawdzaja - , mi sie wszystkie z brzuchami snily :D

ale cos z tymi oczami jest :D kobiety w ciazy mają cos takiego w oczach ja to mazywam "macierzynstwo w oczach" ale serio wszystkie moje znajome w ciazy to mialy. te oczy są takie jak studnia bez dna :)

Gość kobieta w ciazy
wyglada inaczej. twarz jej puchnie i usta sie znieksztalcaja. widac to golym okiem. oczy tez maja inny wyraz, ale wcale nie chodzi tu o studnie bez dna. ogolnie moim zdaiem kobieta w ciazy wyglada nieciekawie. zawsze wiem ktora jest w ciazy!

Gość dlaczego nie ciemne niby
pieprzenie :o też zawsze wiem, która z moich koleżanek zaciażyła :o Zwyczajnie jest opuchnięta na twarzy, ma pogrubione rysy i tyle :o

No gdyby to było aż tak widoczne to wszyscy by od razu wiedzieli i testy ciążowe byłyby niepotrzebne:P Ja osobiście nie posiadam tej umiejętności widzenia:)

Gość mmmmmmmmmm***
a kiedys pracowalam z jednym panem , ktory tez mial taka zdolnosc . On zawsze wiedzial , ktora kobieta jest w ciazy - nawet gdy sama zainteresowana jeszcze o tym nie wiedziala . Nigdy nie chcial nam jednak powiedziec skad on o tym wie. Powiedzial nam tylko , ze on o tym wie gdy spojrzy na kobiety twarz . Tak wiec nie wiem czy rozpoznawal to po oczach czy nie.