Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszy zabek

pierwszy zabek

Polecane posty

Gość pierwszy zabek

jak rozpoznałyscie ze waszym dzieciaczkom wychodzi zabek ?jak to wybadac? ile miały mies kiedy zabek wyrósł?

u mojej pojawił się w 7 miesiącu... a trochę przed było widać jakby coraz wyraźniejszy zarys dolnych jedynek w dziąsełkach :)

dziaselko zrobilo sie rozpulchnione, czerwone, "wyzsze" jakby w miejscu zabka, no a potem pod skorka widac bylo bialego zabka :-0 pierwszy zabek wyszedl jak maly mial 10 miesiecy, a wychodzil okolo miesiaca. Na szczescie zupelnie bezbolesnie. Tak do dzis jest...

Gość pierwszy zabek
no moje dziecko ma takie własnie wyzsze dziasełko i widac białe pod tym ale nie jest spuchniete... dziecko jest niespokojne i płacze jak nigdy. no tylko ze moje dziecko ma 3 mies ... to chyba niemozliwe:(

Moj ma 8 miesiecy od jakis 6 tyg ma takie białe 2 krechy pod dziąsłem a ząbka jak niema tak niema. Moja siostra urodziła bliznieta i jeden chłopczyk urodził sie z dwoma ząbkami ale niestety wyrwali mu

wlozylam palec do buzi bo maly sie wsciekal slinil gryzl raczki. znalazlam 4 ząbki. maly za tydzień skonczy 3 miesiace.

Mój pierwszego ząbka dostał jak miał 11 miesięcy. Nie zauważyłam by dziąsła były spuchnięte-jednak coraz bardziej pchał różne przedmioty do buzi i nimi o nie ocierał. Przy każdym zębie towarzyszyła duża gorączka powyżej 39. mimi840 ----Jak to wyrwali?! Kiedy byłam już po porodzie to w tym samym czasie rodziła dziewczyna córcię.Urodziła się mała z jednym zębem ale żadnego rwania nie było!

Princpolo............. wyrwali mu bo sie ząbki sie ruszały i musieli, żeby sie niedajboże niezakrztusił jakby mu wyleciał

moje mlodsze bliznieta koncza za ydzien 4 miesiace. dominisiowi wyszedl zabek. jedynka na gorze po prawej stronie., norbiemu wychodzi jedynka na gorze, ale po lewej stronie. slinia sie strasznie, wszystko biora do buzi - raczki, kaftanik, pieluche. smoczek szarpia. sa troche marudni, ale nie maja goraczki. starszym blizniakom zabki wychodzily chyba ze 2 miechy pozniej. w ogole mlodsi jakos szybciej sie rozwijaja. a jedni i drudzy urodzili sie w 35 tc. no i mlodsi sa na piersi