Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuskaaa

co wy na to

Polecane posty

Gość mamuskaaa

chcę miec kilkoro dzieci ok. 4, ale mąz zarabia 1600 zl. Czy warto decydować się na taką gromadkę nie mając pieniędzy. Ile można dostać od mopsu pomocy finansowej jeżeli się zdecydujemy.

Gość bedziesz rodzic
dzieci zeby cie opieka utrzymywala? Zdrowa to ty nie jestes:(

Gość mamuskaaa
a dlaczego nie, zabronisz mi. Kocham dzieci, przecież jak opieka społeczna będzie mi pomagała, to później te dzieci będa pracować i oddawać podatki, chyba, ze jak będa córki no to najwyżej jak ja poświęcą się dla rodziny, decydując się na kolejne kilkoro własnych dzieci.

Gość polejka
jak bedzie wam opieka pomagala to twoje dzieci szybciej naucza sie krac niz pracowac i oddawac podatki :O

Gość fssdddddddddddddddddddd
ta a w razie choroby co????????/ glupia baba jestes

za 1600 zł to nawet jedno będzie ciężko utrzymać. Dolicz sobie wszystkie opłaty za mieszkanie jak nie będziesz mogła karmić piersią to trzeba kupić mleko ubranie dla dziecka latem nie jest tak źle ale zimą kurtka buty ciepłe, pieluchy

Gość sioooooooooooooo
kolejny dzisiaj temat do kłótni:o nnudzi się komuś:o dla mopsu to masz za dużo,radź sobie sama.No chyba,że zaczniecie z meżem chlać to zmienia postać rzeczy,to dostaniecie:o

Gość mamuskaaa
nie wiecie co ja wymyśliłam, że ja będę miała juz 3 dzieci to wezmę z mężem rozwód. Natomiast nadal będziemy mieszkali, podam go tylko o alimenty i po co ma się męzuś męczyć i dojeżdżać do pracy za 1600 zl. Przecież na 3 dzieci to alimentów będę miała tyle zasądzonych. Mąz się zwolni z pracy a fundusz alimentacyjny będzie mi płacił i za darmo, bez pracy. Mężuś najwyżej czasami dla relaksu wykona coś na czarno. Wtedy i opieka więcej da.

Gość deassss
dobry pomysł

żeby podać męża o alimenty nie trzeba się rozwodzić:P tylko fundusz płaci minomalną chyba 150 czy 200 zł na dziecko a mężuś za niezapłacone alimenty pójdzie do pudła a i tak kiedyś będzie musiał je oddać z odsetkami choćby z emerytury, jeśli taką dostanie :D

ojciec mojej kumpeli siedzi za alimenty..nie zaplacil ani jednego miesiaca przez 25 lat...podjal jakas prace w wiezieniu,ale jak go poinformowali,ze zarobki pojda do skarbu panstwa,to przetsal pracowac

Gość bedaaa
teraz fundusz alimentacyjny płaci tyle ile jest zasądzonych alimentów,

Tak czytam i dochodzę do wniosku, że ty chyba jednak dzieci to nie kochasz. Chcesz je skazywać na ubóstwo z własnej woli i to z premedytacją? To chyba jest jakaś prowokacja, naprawdę. Ale jeśli nie to "gratuluję" pomysłowości. Tylko od razu zapowiedz dzieciom, że tatusia miały nie będą, bo przecież się będzie ukrywał....

Gość Szkodagadac
marna prowokacja albo ktos tu jest powaznie chory psychicznie .. moze porozmawiaj o tym z psychiatra ?