Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikolajamama

twardnięcie brzucha w 21 tygodniu i relanium brała któraś?

Polecane posty

Gość noimasz
DO:NA TWARDNIENIE BRZUCHA "RELANIUM ROZLUXNIA MIĘŚNIE SZKIELETOWE A CO ZA TYM IDZIE- RÓWNIEZ MIĘŚNIE MACICY." Mięśniówka macicy jest mięśniówką GŁADKĄ, a nie szkieletową, ekspercie.

Cześć dziewczyny!!! Jeszcze niedawno byłam na forum o staraniach a teraz spodziewam się dziecka. Jestem w 19 tygodniu ciąży i mam termin na sierpień tego roku. Jak sobie radzicie w ciaży? Jakie macie problemy? Może któraś z was prowadzi bloga?? Jeśli macie ochotę to zapraszam na swojego bloga; Możemy się wymienić naszymi przezyciami. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy!!!!! http://pierwszaciaza.blog.onet.pl

Gość hot24
witam kobietki ja choruje na nerwice lekowa i mi ginekolog rowniez rzepisal relanium dzis sie odwazylam zwziasc pol tabl i pomogla nie mialam ataku paniki ale zbliza sie pora pojsca spac i ja juz zcazynam miec ataki paniki i zastanawiam sie czy nie wzisc sobie kolejnej polowki na noc zeby poprostu spac bo nie moge przez to spac. balam sie go zazyc. zaylam 4 razy taki dorazny lek od psychoatry azadzwonilma do psychiatry im powiedziala ze kilka dno moge wziasc . ale jednak bede brala relanium ktory przepisal mi ginekolog.myslicie ze rwlnaium spowoduje ze dizecko bedzie chore???jestesm w 2o tyg.ciazy.

Gość relanium w I trymestrze ciąży
Witam. Mam pytanie do Pań, które brały relanium. Jestem w 12 tygodniu ciąży i zaczynam mieć poważne problemy z moją nerwicą lękową. Czy któraś z Pań brała relanium w I trymestrze? A czy branie po pół tabletki odnosi się do Relanium 2mg, gdyż lekarz mi powiedział, że to najmniejsza istniejąca dawka i żeby wziąć całą tabletkę. Strasznie się boje tego leku i jego wpływu na płód, gdyż to dopiero I trymestr, ale wiem że to może być jedyna pomoc na moją chorobę. Proszę o odpowiedź.

Gość gość
Mnie lekarz powiedział, że Relanium jest mniej inwazyjne niż No Spa (która obniża napięcie mięśniowe u noworodka), natomiast Fenoterol jest już ostatecznością, gdyż jest najbardziej inwazyjny z tych trzech.