Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jtdyjdtdj

macie fikcyjne konta na naszej klasie?

Polecane posty

Gość jtdyjdtdj

...

Gość tabakiera82
Tak, i to moje jedyne konto:O

Gość jtdyjdtdj
no, moje tez jedyne, juz dawno wykasowalam prawdziwe, nk jest dla frajerow - zero prawdziwych znajomosci, to tylko kolekcjonowanie osob najbardziej smiesza mnie osoby, ktore skarza sie ,ze sa podgladane! to po jaką cholerę nie zablokują się albo przestaną wrzucać zdjęcia??? paranoja!

Gość dDrzazga
tylko fikcyjne, po co ma mi ktos szperac w zyciorysie??

Gość blah blah blah
mam zarówno fikcyjne jak i prawdziwe. prawdziwe tylko po to, żeby odnowić znajomości i wysyłać wiadomości do ludzi, których sto lat nie widziałam. nie wklepuję fot, nie akceptuję komentarzy, nie piszę nic w osobie, bo to paranoja - raj dla niedowartościowanych lanserów :o

Gość też mam fikcyjne
...i każdego obrażam:P jaka to brzydka jesteś,jaki to wstrętny mąż:P

Gość szokkk
no pewnie, tylko fikcyjne

Gość no nie mam
mam normalne i nie zapraszam albo nie odbieram zaproszen od ludzi krorych "przelotem" zapoznalem :O i zdjecia mam ale tylko dla znajomych ktorzy daleko mieszkaja tak jak i oni maja.

Gość fghfgfhgf
Mam jedno fikcyjne, do szperania. No i jedno właściwe, z dwoma zdjęciami. Największą mam bekę z tego że znajomi, którzy tak naprawdę mają mnie głęboko gdzieś, pytają dlaczego nie wstawiam kolejnych zdjęć. Heh, jakby fota aktualna z pokazaniem jak wyglądam teraz, to było za mało.

a gdzie dom a gdzie facet a gdzie auto a gdzie mebelki a gdzie dzidziuś a gdzie wakacje a gdzie 2 wakacje a gdzie znajomi a gdzie imprezy pewnie nie wstawiasz bo nie masz i przegrałaś życie :classic_cool: Widzisz jakich masz dobrych znajomych, nie powiedzieli ci od razu, że przegrałaś tylko zasugerowali możliwość poprawy :D

Gość ja mam8888
założyłam, zeby podejrzec ludzi z klasy, dawne miłości i ludzi z mojego starego osiedla, na którym się wychowywałam. Wszystko z ludzkiej ciekawości. Jednoczesnie sama nie mam konta, bo nie chcę żeby ktoś do mnie pisał zdawkowe \"co słychac\", ani komentował zdjęcia