Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Salamanka

Jak nie odzyskac chlopaka czyli jak odzyskac spokoj ducha.

Polecane posty

Moj ex tez nie chce sie zemna spotkac, nawet nie odbiera telefonow, zablokowal mnie na gg....wiec na serio mozesz czuc sie lepiej..bo masz o wiele wieksze szanse. Ja zreszta po 2 mc wyznan i robienia z siebie iditoki stracilam nadzieje, zapał i ochote. Nadal mam chwile ze o nim mysle ale teraz juz bardziej w kategorii wspomnien z przeszlosci..

Gość Igusiaaaaaa
Ja tez chce odzyskac mojego chłopaka :(....

poszlam do wrozki ,a ona mi powiedziala ze \"lepiej czasami kotkowi skopac dupe niz go ciagle glaskac\" moral z tego taki ze jesli facet kocha to wroci i zrozumie ze co nie zbaije milosci to ja tylko wzmocni i bedzie w stanie wybaczyc a jak nie to niech znajdzie sobie kogos idealnego.

poszlam do wrozki ,a ona mi powiedziala ze "lepiej czasami kotkowi skopac dupe niz go ciagle glaskac" moral z tego taki ze jesli facet kocha to wroci i zrozumie ze co nie zbaije milosci to ja tylko wzmocni i bedzie w stanie wybaczyc a jak nie to niech znajdzie sobie kogos idealnego.

Ja się boję iść do wróżki, bo jak mi powie że nic z tego nie będzie to już się zupełnie załamię :( - mimo że nie wierzę w te bzdety

Ja tez nie wierze ale tak sie zlozylo ze mi wrocka powiedziala dokladnie to samo co moja przyjciolka...to chyba byla kobieca intuicja i szczeze bardzo mi to pomoglo..dzis czuje sie lepiej..moze to tez zasluga waszych wypowiedzi, ja sama nie potrafilam na to spojrzec obiektywnie ,ale teraz wiem ze nic na sile..

Gość magjas
Wiecie co? Ja mam podobny problem. Rozstałam się z chłopakiem 8 miesięcy temu, ja kogoś poznałam i on też. Byłam w związku pół roku, ale ciągle myślałam o moim byłym i musiałam zerwać z tym obecnym (już też jest ex). Mój były ma dziewczynę, z która też jest pół roku, a ja wciąż za nim tęsknię i dopiero teraz wiem, jak bardzo go kocham :( Byliśmy razem 4,5 roku, mimo że nieraz było lepiej raz gorzej, to się rozstaliśmy (niby decyzja wspólna). Ja ciągle mam nadzieję, że jeszcze z nim będę, ale wiem, że to nie możliwe :( Macie jakieś sposoby jak z nim rozmawiać, żeby znowu się zakochał?? :(