Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie zbyt potrafiaca

nie potrafie dobrze angielskiego, ktos moze sprawdzic???

Polecane posty

Gość nie zbyt potrafiaca

Mrs. Elinor, My name is Aldona, i best frend Justyna Sadowska. Shi tell me jor story and plised write to yu. Shi no mony hev, shi try borrow, nobody giv, decide car crush her for mony. Shi wery bed, hospitaled, but car driver giv mony, so shi wont pay me mony. Tomoro i go pay western union mony for this bisness, and mony shud cum. Sory, i dont anderstend yu leter, but i tel yu mony cum. bardzo prosze, to warzne, bo moja kumpelka lerzy w szpitalu i musze za niom isc wplacic pieniadze, bo ta babka umiera na raka i chce mojej kumpelce dac wszystkie pieniadze:)

Gość mjgh
Może najpierw poznaj zasady polskiej ortografii.

Gość nie zbyt potrafiaca
jak nie potraficie pomoc to po co piszecie??? przeciez grzecznie poprosilam

Gość yyyyyyyi
teroche zle ten list jest napisany kupa bledow

a moze najpierw napisz po polsku co chcialas przekazac, bo to co na gorze,a to co na dole. to tak jakby malo sensu i zwiazku

Gość nie zbyt potrafiaca
no bo moja kolerzanka poznala w internecie takom babke, co umiera na raka i chce jej oddac wszystkie swoje pieniadze, no i zeby mogla je dostac musi zaplacic za ich przelanie 2000 euro, no i nie miala tych pieniedzy, bo nie dawno stracila prace, bo szef ja podrywal, i nie mogla nigdzie ich porzyczyc, to wymyslilysmy, ze ona wpadnie, niby przypadkiem pod samochod i wyciagnie pieniadze z ubezpieczenia, no i ona to zrobila, ale jest mocno uszkodzona, facet jej zaplacil, zeby nie wnosila sprawy, bo to jakis bogacz byl, no i dal jej 10000zl, i ja mam teraz isc do western union i przelac te pieniadze dla banku, zeby oni jej wplacili cala ta kase... mam nadzieje, ze teraz jest wszystko jasne:) dziekuje za odpowiedzi

Gość nie zbyt potrafiaca
bardzo prosze, poprawcie co jest zle, bo ta babka idzie w piatek na operacje i moze nie przezyc, wiec musze te pieniadze wyslac jak najszybciej, ale ona napisala list do mojej kolezanki, strasznie trudny, ja go tu wkleje to moze przetlumaczycie chociaz tak ogolnie: Good morning dear Justyna, How are you together with your health and buisness? I hope you are ok, if so glory be to God. My dear i was very very worried for not hearing from you that is why i decided to write you this morning to confirme the position of things with the company, have you contacted them? have they transfered the money into your account? please let me know how far you have gone with them for records. Stay in good health and have a nice day, please dear don't hesitate to get back to me with a positive respond. Your sister, Mrs.George Elinor Jacob. czy to znaczy ze wszystko jest dobze??

Gość nie zbyt potrafiaca
bardzo prosze, odpowiedzcie!!!

Gość nie zbyt potrafiaca
czy naprawde nikt tu nie umie angielskiego jak ja???

Gość nie ma ciebie
Powiedz swojej kumpeli, że nie zobaczy tych pieniędzy, to podpucha

Gość nie zbyt potrafiaca
a czemu, co podpucha??

Gość nie ma ciebie
Bardzo dużo jest takich naciągaczy w necie, chcą dać kasę pod pozorem datku itd, tylko biedaki dziewnym trafem nie mają na przelew...no pomyśl kto daje obcej osobie spadek, nikt.

Gość nie zbyt potrafiaca
ale ona nie ma dzieci, nie ma komu dac tej kasy. i skad wzielaby adres do kumpelki, przeciez nie rozsyla tego po calym swiecie byle komu, bezprzesady!!! ja wyslalam tak jak bylo, mam nadzieje, ze zrozomie:) ale dzieki za odpowiedz, jestem tu nowa, a nikt nie chce ze mna pisac:/

Gość nie zbyt potrafiaca
ja ide spac, bo maz sie mnie wystraszy jak rano mnie zobaczy, dobrej nocki kochanie:*

Gość nie ma ciebie
Skąd adres email? Przecież to jest spam, nie adres domowy, wysyła na adresy jak leci, automatycznie. Jeśli ktoś się nabierze - jego strata. Nie wysyłajcie tej kasy, ostatnio tu na forum był temat o takich emailach jak twój, to ściema.

Gość nie ma ciebie

Gość Aldona Kurpiewska
hejka, niewiem czemu tak piszesz, ale wyslalam dzis te kaske i chcialam napisac do nich, kumpelka poprosila mnie, zebym napisala za nia list: From Justyna: Dearest Mrs. Elinor, as i told you, i have no job, so i couldn,t pay for change personal informations for deposit. I decided with my friend to earn some fast mony, i hed walk a stret, while the ritch man was driving, on the zebra. He was driving to fast, so hi fink it,s his folt. I told him, that hi hev to pay me, or i wil go to curt. He gaw me mony, and i asked Aldona to help me, shi is gud person, but shi dont now englis wel. I have broken leg in 6 pleis, and brain shake, i have to stey in hospital for weak. to this time, my frend wil do what shi have to. sory for that, Justyna Sadowska a ja dopisalam jeszcze to, kumpelka to dobrze zna angielski, ale ja to cieka jestem, chcialam tylko napisac, ze zaplacilam i ze czekam na pieniadze. Hello, I pay this mony tudey, western union, i hop, it com kwikly. i weiting for news, Aldona Kurpiewska dobrze jest???

Gość Aldona Kurpiewska
halo, jest tu kto??

Tak dobrze jest...właściciel konta na które przelałaś pieniądze też uważa, że jest dobrze:P