Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malowana lala 33

mam randke z eskimosem,jak mam sie ustawic pomozcie!!!

Polecane posty

Gość malowana lala 33

moj brat przyprowadzil kolege z pracy,az mnie ciary przeszly,taki przystojniak,a ten chce sie ze mna umowic na kolacje nie pasowalo odmowic bo to szef mojego brata,czy ktos umie mi doradzic.ps.kolacja dzis wieczorem

Gość malowana lala 33
dziewczyny doradzcie,zadna nie miala ESKIMOSA,nie wierze,zadnej sie nie trafil,nie pytam o intymne szczegoly tylko jacy oni sa,czy po kolacji cos mi grozi.jestem tu przejazdem i wkrotce wracam do kraju,nie chce sie skompromitowac brakiem znajomosci ich obyczajow,przyzwyczajen,qrwa ale trafilam

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru Skocz do: nawigacji, szukaj Eskimosi – grupa etniczna, będąca unikalną mieszanką rasową Chińczyka, Japończyka, Mongoła oraz pingwina; zamieszkuje głównie regiony, gdzie występuje minusowa temperatura – tj. szczyty gór, Grenlandię, rosyjską lodówkę i ciemną stronę Słońca. Życie codzienne Wśród Eskimosów panuje ujemny przyrost naturalny, ponieważ jest za zimno na odbywanie stosunków płciowych. Dieta Eskimosa składa się głównie z pieczonego morsa, Shiquita i ze śniegu, który przyrządza się na różne regionalne sposoby. Eskimoscy komuniści (obaj) kłócili się swego czasu z rządem amerykańskim o to, dlaczego ich dzielni wojownicy nie są pokazani na żadnym z filmów. Związki z Polską Pierwsi Eskimosi zawitali do Polski po przemianach ustrojowych w 1989 roku, osiedlając się w okolicach Stadionu Dziesięciolecia. Mieli wtedy w swoich kręgach aż czterech rasistów i jednego antysemitę, z czego wywiązała się poważna afera. Przysłowia Przysłowia Eskimosów to prawdziwe i sprawdzone przesądy, mimo że to nieprawdopodobne! Jeśli śnieg zasypie twoje dziecko – zakaszlesz. Jeśli twój krewny zamarznie w toalecie, nie będziesz miał gdzie sikać. Nie sikaj na stojąco, bo ci odpadnie. Nie zakładaj zielonych majtek, bo buba cię zje. Oglądaj telewizję w swoje urodziny, a ukradną ci sanie. Nie jedz żółtego śniegu. Chyba że jesteś profesjonalistą. Źródło: „http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Eskimosi”

Gość malowana lala 33
dzieki,kochaniutka,juz myslalam ze sie wczoraj utopilas,i sie juz nie odezwiesz!!!to kolacja to tu w londynie,zgodzilam sie tylko bo moj brat nalegal,ale nie mysl ze cos wiecej ja jestem zasadnicza w pewnych sprawach,lubie rozrywki ale bez przesady,dzieki.mysle ze moze ktos cos dorzuci kolacja o 9.

Gość malowana lala 33
a juz pomyslalam ze masz 2 nicki,kochana

Gość malowana lala 33
zadnych konkretow,qrwa mam byc 1sza na cala polska spolecznosc na Wyspach co poszla z eskimosem