nitaanita 0 Napisano Grudzień 31, 2008 mam nadzieję ze bedzie wiecej brzuchatek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Grudzień 31, 2008 witam panie :) ale miałam sen - śniło mi się, że miałam 3 dzieci, 2 dzieczynki i chłopca, takie fantastyczne dzieci że szok! Pierwszy raz mi się śniło, że mam dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 31, 2008 oj kochana ale sobie powrozylas hehehe:D:D:Doby szybko ci sie to spelnilo:) wyobrazcie sobie ze mam awarie ogrzewania!!!!! niedosyc ze jestem chora to jeszcze to!!!,ledwo przespalam noc:( co za pech:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Grudzień 31, 2008 oj współczuje szczerze, ja się wymarzłam w domu na święta - palą w dzisiejszych czasach jeszcze w piecu, więc wiem jak to jest zmarznąć :/ Ale na pociesznie dodam, że ja też ostatnio słabo śpię, nasz materac się wypaczył i normalnie tak mnie rano nawalają plecy, że szok, po za tym mamy nie regulowane kaloryfery i jest w nocy gorąco - otwieram okno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 31, 2008 wiesz,nie znam sie na markach materacy,jestem w tym temacie kompletnie zielona,ale........mama mi powtarza ze to najwazniejsza czesc lozka,ona sama zainwestowala ok 1.5tys zl w sam materac.i mowi ze przez cale zycie nie spala na lepszym.sama wiem ze ceny sa i wyzsze ale moze nie warto przesadzac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Grudzień 31, 2008 si to prawda, my jak kupowaliśmy to pierwszy lepszy przez net w ikei. A teraz sporo się na ten temat naczytałam i wiem, że to bardzo ważna część łóżka. Ja nawet nie wiedziałam, że należy obracać materac wrrr W sobotę jedziemy poglądać, chcę tym razem się przymierzyć do niego i wybrać jaki mi pasuje, nawet jestem skłonna zapłacić ze 2,5 tys, no i do tego stelaż, bo okazuje się że to też bardzo ważna rzecz. A był taki czas, że z kilka miesięcy budziłam się z takim bólem i nie wiedziałam od czego, lekarka powiedziała, że jestem za młoda, żeby mieć jakieś poważne zwyrodnienia... No i pomyślałam, że to może materac... Obróciliśmy go i nagle dobrze mi się spało, ale znowu jest to samo. Więc kupujemy :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 31, 2008 dobry wybor kochana oj,bedziecie probowali nowe lozeczko hehehe:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 31, 2008 dzien dobry babeczki:) no nareszcie nie siedze sama w dolnej tabeli, kurka musialabym uaktualnic, ale ja juz sie pogubilam z tymi tygodniami:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 31, 2008 Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka, idzie Nowy Rok, stary już umyka więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana, niech los nam nie szczędzi kawioru i szampana. Rok się już kończy, rok się zaczyna, otwórzmy więc nową butelkę wina i razem wypijmy za nasze zdrowie, aż się zakręci nam troszeczkę w głowie. Szampańskiej zabawy, szalonych chwil, udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku... dla wszystkich babeczek zyczy Kate :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 31, 2008 a gdzie wszystkie???? poszly sie malowac na sylwestra? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Grudzień 31, 2008 kochane Spełnienia Marzeń w Nowym Roku, potomstwa, zdrowia dla Was, przyszłych pociech i Waszych rodzin z całego serca buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 31, 2008 SZCZESLIWEGONOWEGOROKUKOBITKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Grudzień 31, 2008 kochane, poniewaz zbliża się Nowy Rok więc czas na kolejne postanowienia noworoczne a ja stwierdziłam że nie będę robić żdnych postanowień oprócz oczywiście jednego: za cel postawiamy sobie że w tym przyszłym roku będzie nas już trójka::))) A ja Wam z całego serca życzę tego smego i żeby to nastąpiło jak najszybciej! Angioletto kuruj się i niech cię mężuś ogrzewa:) pozdrowionka papa a innym życzę udanej zabawy sylwestrowej (u mnie w tym rok domówka ze znajomymi). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 31, 2008 no widze ze czesc babek juz wrocila z malowania:) angioletto jak widac wymalowana jest w niebieskie kwiatki i ma ich baaardzo duzo,to dlugo jej nie bylo- no to dobrze mowilam ze poszly sie malowac babole :D mnie na moje pryszczole nawet zlociste palmy by nie pomogly :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 31, 2008 wczoraj mowilam do mojego meza, ze za rok to juz naprawde bedziemy we trojke, i zrobimy takiego sylwka ze ho ho-maluszek bedzie mial flaszke mleka, mamusia(jak nie bedzie karmic) flaszke szampana, a tatus? za to ze bedzie pil w tym roku sam- to za rok nic!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D dobrze obmyslane co? :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 31, 2008 Bardzo dobrze Kate!!! hahaha:D:D:D:D:D Ja mysle ze nastepne swieta to bede juz w dwupaku hehe:) przynajmnej mam tak nadzieje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 31, 2008 i bardzo ci tego zycze :) w dwupaku...dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 31, 2008 a co tam u was z tym ogrzewaniem? no i pytalam wczoraj gdzie sie tak zalatwilas z ta choroba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 31, 2008 kochana no wlasnie nie wiem gdzie,mam chora tarczyce i jestem przeziembiona:( ale juz jest o niebo lepiej.a ogrzewanie maja wlaczyc juz niedluga,jakas pompka nam sie popsula. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 31, 2008 o raju i to akurat dzis, a na dworze taka zimnica...... wspolczuje to sylwek w domu? w lozeczku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 31, 2008 jescze do konca nie jestesmy pewni ale prawdopodobnie w domku;) no wlasnie,straszna zimnica.poki co wiec siedze w lozku i ogrzewam sie termoforem:) ale dlugo tak nie wytrzymam wiec dzwonie co chwile do tego landlorda zeby w koncu przjechal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 31, 2008 a z landlordami roznie to bywa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 31, 2008 dobra to ja spadam, i jeszcze raz zycze wszystkiego najlepszego w 2009 roku wszystkim babeczkom :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 31, 2008 ja tez znikam!!!!! wszystkiego dobrago dziewczyny, Kate szczegolne zyczenia dla ciebie i malenstwa!!!! nie wariujcie za bardzo hahahah!!!:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nitaanita 0 Napisano Grudzień 31, 2008 a co do malowania to... Moja cera tez wyglada oKrOpNiE.... i o od 2 tyg :O nawet korektor nic nie da :) ale co tam ... tego chcialam ;) udanej zabawy :) iiiiiii Płodnego roku ;) dla szystkich staraczek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 31, 2008 kochana nie narzekaj,i tak wszystkie ci zazdroscimy hahaha:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nitaanita 0 Napisano Grudzień 31, 2008 hej.. musialam wrocic do domu , okazało sie ze nasza koleżanka ma angine i tak musialam sie ulotnic :( heh... i tylko weszłam i wyszłam... a ona też troche nie rozsądna - bo z zastrzyka na impreze ;( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nitaanita 0 Napisano Grudzień 31, 2008 przyznam sie Wam ze bardzo się boję o to by wszystko bylo dobrze... Tak już je pokochałam ze nie chciałabym Go stracic ... . . . I zapewnienia nic nie pomogą ... tak to już jest ze zamartwiamy... najpierw ze sie nie udaje, ze kolejny miesiac i nic... gdy juz mamy maleństwo... by bylo zdrowe, by nic mu nie brakowało... i tak bez końca - ciągle o coś martwimy... BY TEN ROK BYŁ TYLKO RADOŚCIĄ!!! BY NASZE PLANY I MARZENIA Z MYSLI PRZENIOSŁY SIĘ DO NASZEGO ZYCIA... Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziarenko lnu 0 Napisano Styczeń 1, 2009 Witam wszystkie Panie w Nowym Roku!!!! Jak tam imprezy, udały się? My wróciliśmy o 2.00 i jestem już całkiem wyspana. @ nadal nie mam, dziwnie się czuję, zrobiłam już 3 testy i nic!!!!!!!Sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć... Odsypiajcie Kochane i do pogadania później! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nitaanita 0 Napisano Styczeń 1, 2009 Ziarenku lnu a jakie masz objawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach