dziewczyna_bonda 0 Napisano Styczeń 20, 2009 łeee to ja miałam ten drugi niestety, a dawca sie rozchorowal ;( buuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 20, 2009 No i gdzie ta drożdzowka Pati pewnie zaatakowala pana drożdzówkowego w kuchni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Cześć dziewczyny. Ale mam czytania - zostawię na wieczór. Teraz gotuję szybki obiad. Potem nauka z dziećmi i wieczorem do lekarza z córką. Dziś bardzo mnie kłuje w dole brzucha i ciut z boku. Może owu? Jestem chyba w tych dniach - czekam na testy więc pewności nie mam. Pozdrawiam i... będę wieczorkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Styczeń 20, 2009 MEG75 Meg robią sie robią... wiesz , że ciasto musi rosnąć jak nasze fasolki :0 wiesz tak robiłam sobie robiłam i tak mi przyszlo na myśl, że powinnam piec takie fasolki a lepiąc je mysleć o maleństwie. Nie myślcie, że nie pomysłałam o was.... tylko musiałabym za was jeść hahaha i nie trzeba było by ciąży, żeby nieźle przytyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Styczeń 20, 2009 ANGIOLETTA Ja raczej myślałam o fasoleczce, takiej fasoluni.... :) hmmm ... :) a ż sama mordka mi sie do niej śmieje :) :) niech ona tam sobie rośnie a Ty maleńka piękniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Styczeń 20, 2009 gdzie wy wszystkie podziałyście się???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Styczeń 20, 2009 hej, jestem! czytałam was! duzo tego, cieszę się:) a najbardziej zapamietalam tekst rehy : chłop się wyluzuje, ciasto upiecze, będzie lux:) Pożycz swojego do tego ciasta, bo mojego nie podejrzewam:) Fajnie ze nowe sie rozkreciły:) kurde że ja nie mam pracy z komputerkiem na kolanach:P Dziewczyny musi być fasolka u kogoś w tym miesiącu! kto tam się spodziewa> kto objawy ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Pati 6 lutego idę do lekarza, więc upamnę się o tą kartę i przyniosę ją specjalnie dla Ciebie. :) Super jest z Wami pogadać, bo rodzina nie wie o staraniach, a tu zawsze możemy się wspierać. Reha zrób sobie kobito badania na toxoplazmozę, ja też miałam kota i się okazało że mi wyszedł wynik pozytywny. Z tego powodu umówiłam się do lekarza. Lepiej zrobić wcześniej i jedno zmartwienie mieć z głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Styczeń 20, 2009 OGNIK 80 jasne Slonce ja cały czas na to liczę - w koncu nowa jestem a podobno TU MA BYĆ DOBRZE HAHAHA muszę to jakoś sprawdzić, czy takie pisanie \"powoduje ciążę\" najlepiej jak najszybciej, bo ja jak niewierny Tomasz :) Chociaż powiem wam , że ostatnio przeczytałam \"SECRET\" - książkę o pozytywnym myśleniu ... i .... i na prawdę to zaczęło działac. Z tym , ze na razie zaczęłam od drobnych życzeń , może prócz pracy :) teraz czas na bobaska :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Styczeń 20, 2009 A co do kota to od zawsze byłam kocią mamą więc zrobiłam obydwa testy i obydwa wyszły negtywnie, może te nie miały hhaha tego świństwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Styczeń 20, 2009 ------reha Widzę że ty obeznana jesteś. Moźe ty mi wyjaśnisz co sie ze mną dzieje. Jestem w 16dc i zaczęlam brać luteinę dopochwowo. Do tej pory tempka wogóle nie skoczyła do góry, waha się od 36,25 -36,55. Sluzu typowo owulacyjnego też nie było, czasem jakiś taki mokry troszeczke rozciągliwy, ale to może z jeden dzien i tyle, ad zisiaj to do południa troche mokry, ale już teraz to nic nie odczuwam,Oprócz tego od 12 dc cyklu robiłam co 2-3 dzień testy owul i każdy był bladą kreską testową( co by oznaczało że lh wzrosło). Zawsze już od 16 dc miałam śluz płodny a tu nic. Możliwe że jeszcze będę mieć owulację i śluz się zmieni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Pati zjadłas wszystko czy zostało cos na naszą poranną kawe pijemy jutro o poranku ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Styczeń 20, 2009 MFIGIELEK Wiesz ja tez tak miałam, teraz biorę duphaston - to prawie to samo tylko pod inną nazwą i tak , jak piszesz chwilę był ciagliwy i tyle. Ale odkąd biorę wiesiołek jest oki i co najważniejsze skończył sie ten ciągle biały sluz , teraz przynajmniej jest przejrzysty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 20, 2009 dobry wieczor wszystkim:) witam wszystkie \"stare\" i nowe dziewczyny. Folik jesli chodzi o mnie to nie ucieklam na zaden topik brzuchatek, wczoraj pisalam ze caly dzien mnie nie bedzie. a tak w ogole to gdzie wszystkie brzuchatki??????:o no i ta nowa tabelka, jeny co to za cudo!!!! dobrze ze juz jestem brzuchata, bo tak bym nie wiedziala jak sie tym poslugiwac :p, tylko nie zmieniajcie nic w brzuchatkach please!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Styczeń 20, 2009 MEG no jasne Słońce , ze zostawiłam na jutro ... a kawa rano murowana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Styczeń 20, 2009 KATE 79 hej Kate ! A ja myslałam , że tylko ja taka niekumata jestem z tą tabelką :) i aż mi głupio było, że dziewczyny tak ciągle męczę. No ale już poprawiłaś mi moje poczucie o IQ hahahha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 20, 2009 czesc Pati nie no ta tabelka jest dziwna, tamta byla latwiejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 20, 2009 bo ja na przyklad, nigdy nie wiedzialam kiedy mialam owulacje, i w takim przypadku juz bym nie wiedziala gdzie mam sie wpisywac. czy tam sluz-nigdy go nie obserwowalam, bo nic nie bylo widac szczegolnie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Pati tylko nie śpij tak długo jak dzisiaj?!! A właściwie to odpoczywaj przed bzz i fasolkowaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Styczeń 20, 2009 wiecie co tk mnie głowa boli i tak mam gorzko w buzi, że chyba zrobię sobie kawki mleczkiem; ktoś ze mną pije?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 20, 2009 no w sumie to cappucinko orzechowe:) czemu nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 20, 2009 NIe pij kawy na noc !!!! Pojdziesz spac o północy a potem rankiem bedzie trzeba cie sciągać traktorkiem z wyrka !!!! Zjedz jabłko !!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Styczeń 20, 2009 wiesz MEG bardzo się postaram, zreszta ja wstaję razem z moim Skarbem o 6, robię mu sniadanko , rozmawiamy sobie, planujemy dzień a potem kładę się - tak jak dziś. Mówię Ci Meg fatalnie się czuję i tak myslę, że ten dziwny smak w buzi to może skutek jakiejś tabletki a może jakas grypa żołądkowa mnie bierze, hmmm jeszcze tego brakuje. W piątek wyjeżdżamy na urlop do teściów i jakoś muszę wyglądac hahhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 20, 2009 No dobra to ja towarzysze z inką z mleczkiem bo nadal wyczekuje ... mam jeszcze 2 dni i zaczyna mnie bolec dol brzucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Styczeń 20, 2009 nie lubię jabłek ostatnio ale może i dobry pomysł... pezjdzie mi ten dziwny smak - może przejdzie - albo znowu wyląduję nad muszlą :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Pati ale dobra kobita z ciebie, wstajesz rano i robisz sniadanko swojemu chlopkowi..no no :) o 6 jeszcze ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 20, 2009 oooo widze ze ktos tu juz muszle klozetowa bedzie przytulal....:) no no :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Fajnie ale nie oczekuj, bo za dużo nas na ławeczce oczekujących, Ty Meg już spadaj do brzuchatek :) jak sie tak będziemy gnieździć to kiedy ja wstąpie w szeregi brzuchatek , hmmm? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Styczeń 20, 2009 KATE nie ja sie czymś chyba poddtrułam albo złapała mnie grypa żołądkowa. przeciez okres dopiero miałam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 20, 2009 NO jak w tym sie nie udalo a nadal jest nadzieja to w przyszlym "walcze" do upadłego :) nie poddam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach