Folik32 0 Napisano Styczeń 21, 2009 meg jak poczytasz jak mnie ostatnio@ okłamał i dał nadzieje to w tym miesiacu jeszcze nawet mi sie nie smi zadne slowo zwiazane z testem.... zrobilam testy 3 i negatywny a nawet bylam na becie co by z krwi wiedziec na 100% bo swita chciałam miec norlamne bez nerwówki i za 2 dni dostałam @ 10 dni sie opoznila wiec testa jak na razie do 10 dni po @ nie zrobie bo skoro miał takie opoznienie to po co chyba zeby mi sie cos dziwnego innego jakby działo.... ale tak ? nie nie mam ochoty i raczej w tym m-cu nie licze na nic.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 21, 2009 dziewczyna bonda..... to moze zolnierze dojrzewaja i beda strzelac ze zdwojona siła w nastepnym cyklu.... nie slepakami a naboje ostre.... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Styczeń 21, 2009 Witajcie po raz drugi staraczki i brzuchatki kochane. eeeee.... dziewczynki ja myslałam , że odtworzę kompa a tu... nowa BRZUCHATKA... A TUTAJ CO ? nIC? MEG mój brzuszek bez zmian, nic nie moge jeść bo mnie tak muli, że szkoda mówić. Musze się pozbierać , bo mamy mieć dziś gości. A jeśli chodzi o nockę to.... była naprawdę fajna, chociaż jak zwykle krótka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 21, 2009 Pati Skoro masz gości to znowu pełnie coś pieczesz !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Styczeń 21, 2009 Oj Meg latam jak z motorkiem, trochę mi nie na ręke skoro mamy wyjeżdżać w sobotę już, bo ja jak zwykle będę się pakować jak sójka haha i jakbym wyjeżdżała na miesiąc. Ale mam tak od zawsze. A u Ciebie Meg jak sie sprawy mają? Jakieś zmiany , odczucia ... hmmm...??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 21, 2009 Narazie brzuch mnie pobolewa jak na @ - czekam nie robie testów bo mnie potem boli juz nawet głowa !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 21, 2009 A co ty dzisiaj taka cisza.... reha pewnie dzis pracuje bo wczoraj sie leniła..... ja tez ale mam przerwe na obiadek mały wiec zagladam a tam a tam nic.... cos dziewczynki spadamy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 21, 2009 czuje ze bedzie pewnie jedn beibik w tym cyklu chociaz jeden ale jednak bedzie..... :)) tylko nie wiem kto.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 21, 2009 jedne bejbik miało być wrrr..... gdzie jestescie babolki bo ja znowu pojde pracowac a Wy sie pojawicie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 21, 2009 Foliczku wszyscy zapracowani ja sie ucze niedlugo sesja wiec wykorzystam te L4 w pracy ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Styczeń 21, 2009 zagrajmy w marynarza kto to będzie :) 7 za ileś zakończę losowanie i liczę od góry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 21, 2009 Czekasz aż powiemy STOP !!!!! ??? :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 21, 2009 dziewczyna bodba co mamy powiedziec..... stop.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Styczeń 21, 2009 nieee, az podacie jakies liczby :) a ja powiem stop :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 21, 2009 Folik mamy powiedzieć STOP @@@@@@@@@@ wtedy zaczyna się nowa era zmartwień o rozstępy itd :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 21, 2009 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 21, 2009 dziewczyna bodnda ja podałam 3 ale i tak nie wiem o co chodzi w tej Twoje grze.... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 21, 2009 meg podawaj cos moze sie pobawilmy chociaz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 21, 2009 heheheh ale my glupawe meg a odczuwasz cos.. ????? innego oprócz tego sluzu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 21, 2009 dziewczyna bonda oswiec nas teraz o co chodzi co ty wymyslilas..... liby podane i co dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 21, 2009 Foliktu zabrzmioło jak w serialowym "LOST" teraz bedzie na nas przeprowadzac testy :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 21, 2009 noooo a dziewczyna bonda sobie poszła... i ma nasze liczby w ...... nosie...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 21, 2009 Foliku brzuch boli jak na @@@ naszczescie mam ochote na bzz to mnie akurat dziwi piersi nadal nabrzmiale no i dzis juz brak schizy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 21, 2009 meg ale skoro masz juz potomstwo łatwiej Ci chyba rozpoznac czy tu jest moze owoc..... milosci.... nastepny..... :) czy tez nie bardzo .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Styczeń 21, 2009 ok to mowie STOP malo nas, ale ok, teraz sumujemy liczby ... czyli 7+3+7 = 17 i wedlug ostatniej tabelki licze .... i teraz bedzie to MEG!!!! GRATULACJE :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Styczeń 21, 2009 a tu dwa zdania o grze w marynarza :) http://pl.wikipedia.org/wiki/Gra_w_marynarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 21, 2009 Foliku nic z tego ostatnia ciąza 11 lat temu jak sie dowiedzialam to przypomnialo mi sie ze bylam na imprezie z mezulkiem spadlam wieszając firanki pilam kawe itd bylam zła na samą siebie no i w 5 miesiącu juz na podtrzymaniu leki lezec i dalam rade urodzil sie "łobuz" pierwsze objawy ciązy mialam w 2-3 miesiącu i na samą mysl o nich juz mam ochote zabunkrowac sie w kibelku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 21, 2009 POCZEKALNIA PRZED OWU OD 1DC NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Celcia84..............25.01........?...........?........ .24....12 Dosiaaa...............27.01........?...........?........ .28......2 M_M...................30.01........?...........?........ .23.....1 Bombelek83..........31.01........?...........?.........2 5.....2 Mfigielek..............01.02.....27-32.......nie.......2 4.....4 Dziewczyna Bonda...06.02.......?............?........33.....3 ewika74...............07.02......27-28......tak......33. .....3 Ziarenko lnu..........08.02......29-35......nie........25.......6 reha...................08.02......32-38.......nie......3 0......3 Fermina30...........11.02.........25-26......TAK......30 ......7 effa9..................12.02.......25-30................ .28.....11 patrycja75...........16.02.......30-33.......tak......33 ......8 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA @ NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Mooncia..............20.01.........?..........?......... 22......2 Ognik80..............21.01....28-34...raczej tak... 28......1 Kacha 86.............23.01.........?..........?.........22......4< br /> Folik32................23.01.........?..........?........ .32......4 Meg75.................23.01........28.........tak..... 34......1 BRZUCHATKI NICK...................TC....TERMIN POR.......WIEK......płeć Kate79.................5.....08.2009.............30..... ....... nitaanita..............8.....02.09.2009..........23..... ....... Sara_24................7.....08.09.2009.........24...... ...... Angioletto.............6....18.09.2009..........24...... ...... no meg gratulacje..... jednak wg dziewczyny boda Ci sie udało.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 21, 2009 a mooncia i Ognik80 wiedza juz cos czy ja cos przeoczyłam.... jak z nimi czy juz nie pojawiaja sie bo maja nas .... gdzies..... ale rehy nie ma coz sie moglo z nia wydarzyc..... mnie w dole brzuchola bili juz czuje @ za 2 dni bnuuuuuuu a dziewczyna bonda..... juz wyliczanke zrobila i juz mam pozamiatane w tym miesiacu.... hehehe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach