Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

meg jak poczytasz jak mnie ostatnio@ okłamał i dał nadzieje to w tym miesiacu jeszcze nawet mi sie nie smi zadne slowo zwiazane z testem.... zrobilam testy 3 i negatywny a nawet bylam na becie co by z krwi wiedziec na 100% bo swita chciałam miec norlamne bez nerwówki i za 2 dni dostałam @ 10 dni sie opoznila wiec testa jak na razie do 10 dni po @ nie zrobie bo skoro miał takie opoznienie to po co chyba zeby mi sie cos dziwnego innego jakby działo.... ale tak ? nie nie mam ochoty i raczej w tym m-cu nie licze na nic....

dziewczyna bonda..... to moze zolnierze dojrzewaja i beda strzelac ze zdwojona siła w nastepnym cyklu.... nie slepakami a naboje ostre.... :)

Witajcie po raz drugi staraczki i brzuchatki kochane. eeeee.... dziewczynki ja myslałam , że odtworzę kompa a tu... nowa BRZUCHATKA... A TUTAJ CO ? nIC? MEG mój brzuszek bez zmian, nic nie moge jeść bo mnie tak muli, że szkoda mówić. Musze się pozbierać , bo mamy mieć dziś gości. A jeśli chodzi o nockę to.... była naprawdę fajna, chociaż jak zwykle krótka

Pati Skoro masz gości to znowu pełnie coś pieczesz !!!!!

Oj Meg latam jak z motorkiem, trochę mi nie na ręke skoro mamy wyjeżdżać w sobotę już, bo ja jak zwykle będę się pakować jak sójka haha i jakbym wyjeżdżała na miesiąc. Ale mam tak od zawsze. A u Ciebie Meg jak sie sprawy mają? Jakieś zmiany , odczucia ... hmmm...???

Narazie brzuch mnie pobolewa jak na @ - czekam nie robie testów bo mnie potem boli juz nawet głowa !!!

A co ty dzisiaj taka cisza.... reha pewnie dzis pracuje bo wczoraj sie leniła..... ja tez ale mam przerwe na obiadek mały wiec zagladam a tam a tam nic.... cos dziewczynki spadamy...

czuje ze bedzie pewnie jedn beibik w tym cyklu chociaz jeden ale jednak bedzie..... :)) tylko nie wiem kto....

jedne bejbik miało być wrrr..... gdzie jestescie babolki bo ja znowu pojde pracowac a Wy sie pojawicie....

Foliczku wszyscy zapracowani ja sie ucze niedlugo sesja wiec wykorzystam te L4 w pracy .....

Folik mamy powiedzieć STOP @@@@@@@@@@ wtedy zaczyna się nowa era zmartwień o rozstępy itd :)

dziewczyna bodnda ja podałam 3 ale i tak nie wiem o co chodzi w tej Twoje grze.... :)

heheheh ale my glupawe meg a odczuwasz cos.. ????? innego oprócz tego sluzu....

dziewczyna bonda oswiec nas teraz o co chodzi co ty wymyslilas..... liby podane i co dalej

Foliktu zabrzmioło jak w serialowym "LOST" teraz bedzie na nas przeprowadzac testy :) :)

noooo a dziewczyna bonda sobie poszła... i ma nasze liczby w ...... nosie......

Foliku brzuch boli jak na @@@ naszczescie mam ochote na bzz to mnie akurat dziwi piersi nadal nabrzmiale no i dzis juz brak schizy

meg ale skoro masz juz potomstwo łatwiej Ci chyba rozpoznac czy tu jest moze owoc..... milosci.... nastepny..... :) czy tez nie bardzo ....

ok to mowie STOP malo nas, ale ok, teraz sumujemy liczby ... czyli 7+3+7 = 17 i wedlug ostatniej tabelki licze .... i teraz bedzie to MEG!!!! GRATULACJE :D

Foliku nic z tego ostatnia ciąza 11 lat temu jak sie dowiedzialam to przypomnialo mi sie ze bylam na imprezie z mezulkiem spadlam wieszając firanki pilam kawe itd bylam zła na samą siebie no i w 5 miesiącu juz na podtrzymaniu leki lezec i dalam rade urodzil sie "łobuz" pierwsze objawy ciązy mialam w 2-3 miesiącu i na samą mysl o nich juz mam ochote zabunkrowac sie w kibelku

POCZEKALNIA PRZED OWU OD 1DC NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Celcia84..............25.01........?...........?........ .24....12 Dosiaaa...............27.01........?...........?........ .28......2 M_M...................30.01........?...........?........ .23.....1 Bombelek83..........31.01........?...........?.........2 5.....2 Mfigielek..............01.02.....27-32.......nie.......2 4.....4 Dziewczyna Bonda...06.02.......?............?........33.....3 ewika74...............07.02......27-28......tak......33. .....3 Ziarenko lnu..........08.02......29-35......nie........25.......6 reha...................08.02......32-38.......nie......3 0......3 Fermina30...........11.02.........25-26......TAK......30 ......7 effa9..................12.02.......25-30................ .28.....11 patrycja75...........16.02.......30-33.......tak......33 ......8 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA @ NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Mooncia..............20.01.........?..........?......... 22......2 Ognik80..............21.01....28-34...raczej tak... 28......1 Kacha 86.............23.01.........?..........?.........22......4< br /> Folik32................23.01.........?..........?........ .32......4 Meg75.................23.01........28.........tak..... 34......1 BRZUCHATKI NICK...................TC....TERMIN POR.......WIEK......płeć Kate79.................5.....08.2009.............30..... ....... nitaanita..............8.....02.09.2009..........23..... ....... Sara_24................7.....08.09.2009.........24...... ...... Angioletto.............6....18.09.2009..........24...... ...... no meg gratulacje..... jednak wg dziewczyny boda Ci sie udało....

a mooncia i Ognik80 wiedza juz cos czy ja cos przeoczyłam.... jak z nimi czy juz nie pojawiaja sie bo maja nas .... gdzies..... ale rehy nie ma coz sie moglo z nia wydarzyc..... mnie w dole brzuchola bili juz czuje @ za 2 dni bnuuuuuuu a dziewczyna bonda..... juz wyliczanke zrobila i juz mam pozamiatane w tym miesiacu.... hehehe :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować