Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

Hejka!Fermina 🌼🌼 dla Ciebie i wszystkiego NAAAAAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny ja jutro rano robię test-kupiłam sobie pink test-wykrywa 6-dniową ciążę a u mnie jutro 28 dc więc nie ma na co czekać.Powiem Wam szczerze że nie mam nadziei i robię test dla świętego spokoju żeby @ nie opóżniać.W moim przypadku podwyzszona tempka nie ma znaczenia bo w tamtym cyklu miałam 37.2 do ostatniej chwili godz.przed @ mi sadła.Brzuch mnie zaczyna pobolewać cycki też jak zawsze.Mam wrażenie że nigdy nie ujrzę tych 2 kresek ;(

No to jeszcze raz,ale nie wiem, czy tyle i czy to samo:) Dziękuję za zyczenia, Scaper, zwłaszcza za Twoje przebojowe plemniczki:) Oby:) Beatko, chyba za szybko ten test zrobilas, poczekaj, choc ja Cie rozumiem, bo w zeszłym czy jeszcze poprzednim cyklu zrobiłam test w 19 dc:) hihihi Nikulam, zadne urlop od nas! Popatrz na mnie, ja tu raz na dzień coś napisze, potem wieczorem zagladam kilka razy ( bo jestem uzalezniona) ale pisze mało. I czesto sama dos siebie, monologuję sobie, ale to moje forum i tyle! :) Rea mnie słusznie podsumowała:) Foliku dobrze że sie zapisałas do gina, ja bym na Twoim mijescu testow nie robila, on tam wszystko zobaczy na własne oczy:)

A rea fajnie, ze M gotowy, tylko dozuj go troche, niech czeka na te dobre dni, niech biega, ubranie zrywa z Ciebie i siebie, ale niech czeka..nieswiadomy na co:) na Twoje MEGA JAJO:) hihihihih Klaudia trzymam kciuki za jutrzejszy poranek! Relacja dla Rei:) U mnie dzis 20 dc, w srode ide na badanie prolaktyny, w czwartek do gina.Odczuwalny bol brzucha przed @, zupelnie nieodczuwalny ból piersiatek:) Szkoda.. kwiecień miał byc mój.. mam jeszcze nadzieje, ale ... nbie mam odzcuć jakiś nieuzasadnionych, intuicyjnych, ze się udało.. A tak baaardzo bym chciaaała... Mam za to postanowienie, ze w tym miesiącu nie rzobie testu! Ale cięzko bedzie, bo lezy schowany ,ale słyszę jak woła:)

KLaudia____ Kochana! i ko to mówi ! oczywiście, że zobaczysz :) Słońce podpinaj się ze mną do brzuchatek i dalej :) jazda... plemniczki w kierunki jajeczka :) :)

Baardzo Wam Dziewczyny Drogie dziekuję za zyczenia, Wy tak bardzo dobrze wiecie, czego naaajbardziej pragnę...Stawiam winko:) Chciejka pewnie nawet nie spojrzy:) Klaudia, Beata, moze tech tez nie piją:) Folik pewnie teraz jakies driny kolorowe z parasolkami zamawia:) Rea jajo hoduje pewnie ekologicznie, bez alkoholu w organizmie, zafasolkowane nie tkna,no, moze na dno kieliszka:) Lola pewnie w pracy, więc pic nie moze:( Patrycja, z atakich zapomnianych cykli, zaganianych, z niepamietania o mierzeniu tempki..to podobno dzieci są:):):)Czego Ci mooocno zyczę:) Rea...oj Twój chłop to potrafi pewnie, potrafi..:) |Na takiego wyglada:)Zeby Ci czasem nie udowodnił blizniakami:)

FERMINKO______ to ja stawiam też coś mocniejszego :) kupiliśmy autko :) więc stawiam Malibu i tradycyjnie krówkę :)

FERMINKO___ z zapomnianych powiadasz... oby... oby... jutro idę na monitoring, to miał być drugi ale co tam... nie miałam czasu... a poza tym to przynajmniej zobaczę czy już po owulacji i czy pękł czy nie

Pati, alekarz powie tak: " ...hmmm ja tu widze coś dziwnego , za wcześnie, zeby potwierdzić, ale wyglada mi to na fasolke..":)

Hej Babolki. Alescie sie rozpisaly.W domku poczytam,bo teraz nie mam za bardzo czasu ;) Jeszcze godzina i koniec pracy. Zapisalam sie na nauke jazdy konnej-jestem zakochana w tych zwierzetach.Zaczynam w sobote. Ferminko___ 100Lat!!!Nie bede sie powtarzac-zycze ci tego samego co dziewczyny,one juz chyba wszystko napisaly co tylko mozna hehe ;)

FERMINKO_____ chciałabym ale się nie nastawiam gdyby jednak.... hmmm... zostaniesz pierwszym jasnowidzem IV Rzeczpospolitej :) a nawet V hahaha tak na zaś :)

ANKA____ ja tez byłam zakochana... hahha dopóki nie usiadłam na konia.... a tu ... przestrzeń :) przede mną, koń chyba bardziej sie bał ode mnie, bo co sie ruszył to ja wrzeszczałam, w końcu stanął, odwrócił łebek i miał mniej więcej taki wzrok... "no co się głupia drzesz". W sumie moja nauka trwała 10 minut :) jak zeszłam to tak na mnie litościwie patrzył i wreszcie położył łeb na moim ramieniu tak jakby przepraszał :) słodki był, no ale cóż nie dla mnie taki sport, chociaż bardzo mi sie podoba

Pati__Ja sie zakochalam jak pierwszy raz usiadlam na konia,wczesniej mnie to nieruszalo.Namowila mnie raz siostra eMa i na poczatku sie troche stresowalam,tym bardziej ze to byl kon sportowy,ktorego lekko szturchniesz i pedzi jak szalony.Trzymala go za uprzarz,wiec bylo ok.

Widze,ze rozmawialyscie o testach.Skorzystam z okazji i zapytam Was co myslicie o paskowych testach ciazowych?Sa wiarygodne?Ja kupilam sobie 10 takich..fakt,ze byly tanie troche mnie niepokoi...

Patrycja75 HeJ LOLA_____ widzę , ze luteina u ciebie poszła w ruch a jak się w ogóle czujesz, bo powiem Ci ze jak @ mi się spóźniała, to czułam się jak piłka hahha. Długo masz jeszcze ta luteine brać? Odpowiadam na wiadomosc Pati:-) No ta nowa ginekolog co poszlam do niej to mowi ze jak mam to zebym brala ta Luteine i dopiero 2 dzien biore,a mam brac dopoki mi sie nie skonczy czyli mam na 3 cykle moze sie unormuje @-szon. A tak pozatym to badania wyszly bardzo dobre a ja sie tak martwilam,i tylko mam sie mnie stresowac bo ja przypuszczalam ze to przez stres bo bylam w ciaglym stresie od pazdziernika.To tyle,jak co to pisz.Pozdrawiam

Gość Karollla1402
Hejka. Witam Wszystkie starające. Zacznę może od przedstawienia. Mam 26 lat i na razie biorę się ( a raczej bierzemy się z mężem) za staranie się o potomstwo. Mam tylko jeden dylemat czy jestem wystarczająco zdrowa na to żeby mieć dzidziusia. Bardzo boję się rozczarowań i wogóle. Moje obawy o wystrarczające zdrowie biorą się z tego, iż miesiąc temu odsatwiłam spironol, wcześniej brałam tetralysal i miomo iż pani endokrynolog mówiła że można "próbować" zaraz po odtawieniu to jakoś z przerażeniem na to patrze. Ma któłraś może podobne doświadczenia????? Wszystki życzę powodzenia ;-))

PATI----Kochana no skoro Ty się na urlop nie zgadzasz a Feminka Cię popiera to w takim razie rezygnuje:)

Feminko---bardzo chętnie wypije lampke za Twoje zdrowie i przyszłego Groszka:) Ja dziś byłam na badaniach hormonów w tym naszej prolaktynki, ciekawa jestem czy po 3 tabletkach już mi trochę spadła, mam nadzieje,że tak:)A Ty ile już tego dostinexu "zjadłaś"?

Ania---ja tam zarówno testy olulacyjne jak i ciążowe wole kasetowe,ale to moja subiektywna opinia. Klaudia-----bede jutro trzymać kciuki:)

Hej dziewczyny ja tylko na chwilkę. Mam dziś podły dzień a jeszcze teraz zaczęła mnie boleć głowa. Pewne rzeczy troszkę zawaliłam i ........... U mnie 20 dc. Brzuch boli jak na @ w krzyżu ciut także, troszkę cycki i jajniki kłują przeważnie lewy ale prawy też daje czasem o sobie znać ale rzadziej. Oj ta wredna @ już się przypomina. Zostało mi do niej jeszcze 7 dni. Femina jeszcze raz wszystkiego naj! Pozdrawiam was wszystkie.

Moje drogie, co się tu wyprawia? Zaraz zrobię z wami porządek! Nikulam - kobitko, luzik, ja po jednej tabletce Dostinexu miałam spadek prolaktyny o 2/3! Zobaczysz, że ci jeszcze dojdzie do zera po takiej dawce:D Pati - pobieraj betę, bo nie wyrabiam z takim poziomem. 8. tydzień to nie przelewki, żyły mi już rozsadza. Co do koni, to tez to uwielbiam. Trochę kiedyś jeździłam, ale do dzisiaj czuję ból w kręgosłupie po jednym upadku jak mi jedna koniczka zrzuciła, bo stała dlugo w boksie, a nikt jej nie wyanglezował przed jazdą z niezbyt doświadczona dżokejką:P Klaudia - 3mam kciuki za test. W razie czego nie myśl o staraniach już wcale, bo takie wsłuchiwanie się w swoje ciało w końcu męczy. W każdym razie Twoja córeczka ma mieć rodzeństwo:) Fermisia - przebojowych plemników, produktywnych jajników, tu ruru ruru! Aha, jedno upomnienie za użycie wulgaryzmu, podżeganie użytkowniczek forum do buntu, siane zamentu i niepokoju. Przyjmujesz naganę, czy zgłaszamy do Sądu Grodzkiego? Założycielka sławetnego topiku tak się zachowuje...tfu! Lola - wyniki good, no stess:) Anka - Ty to ciągle w pracy siedzisz, idzie zwariować. Ja 12 h wysiadywałam 2 lata temu i byłam padnięta.

Dziewczynki kochane moje zrobiłam test bo nie mogłam wytrzymać i jedna krecha....idę spać.I znowu nic z tego!

Klauduś, kochanie, przykro mi:( Kurde, tak bym chciała, żeby Wam poszło szybko, łatwo i przyjemnie. Pomyśl, kochanie, może to jeszcze za wcześnie? Mój test w okolicach spodziewanej miesiączki pokazał 2., ledwie widoczna kreskę. Na forum pisały niektóre kobiety, że test potwierdził ciążę za 3., 4. testem. Może to marne pocieszenie, ale spójrzmy n sprawę obiektywnie. Z resztą, nawet jeśli się nie udało, to może powinnaś naprawdę wyciszyć się i pozostawić te sprawy samym sobie bez analizowania każdego ukłucia w jajniku? Jeżeli jednak mylę się i odpuściłaś sobie to już miesiąc temu, to po prostu zaszalej z eMem. Nie wiem, zrób to, co te kobiety, które w końcu odpuściły - wyjedźcie gdzieś, zróbcie coś szalonego, zupełnie spontanicznego... Nie mam takiego doświadczenia, więc może piszę niewiarygodnie, ale bardzo chciałabym ci jakoś pomóc. 🌻

KLAUDIA_____ A kto to robi test wieczór :) przecież wiadomo, że wyjdzie negatywnie, główka do góry maleństwo, będzie dobrze .... i nie kłam , że nie bo... widziałam bociana jak leciał ... machałam chorągiewka ale zaklekotał tylko, ze pierwsze leci na Lublin :) do Klaudii, tam miał zabawić przez owulacje i wrócić do Rzeszowa. NO... to .... moja droga.... skoro tak mówił n to czekajmy :)

NIKUSIA_____ no... i bez dąsów mi tu... proszę.... że chorobowego nie dałam. Trudno sie mówi :)A jak mogłam dać skoro ten bociek ode mnie leci na Nowy Sącz do Beaty a później do Ciebie, więc ... nie chorować tylko czerwona powiewacz hahah szyć, żeby się biedak nie zagapił, aaaaa..... i rrochę żab zakupić, bo głodny przyleci. No... i porządek musi być foczki i brzuchatki :) prawdę gadam Chmurko?

LOLA_____ to fajnie, że badania dobre a resztę złego na pewno robi ten cholerny stres, niestety. Trzymam kciuki, żeby było dobrze

KAROLLA______ witaj u nas, zaczernij się i wpisz do tabelki. Co do twojego pytania... to lekarz ma rację, często po hormonach należy od razu się starać. jest tylko jeden minus.... :) ze mogą być bliźniaki. To zależy jakie dawki hormonów i jakie hormony brałaś , ja niestety nie znam takich leków, które podałaś. A o zdrowie dzidziusia się nie martw skoro tak gin powiedział :) Napisz ile się stracie i dokąd mamy bociana przesłać do Ciebie :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować