Anka323 0 Napisano Maj 4, 2009 nick.........waga........tydz...w górę/w dół...ile?.....polecam REA_............ok.55.......1......?.................0 ...żel/bez z cukru Anka323......54.............2....wdol.............1.5...bezkolacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 4, 2009 Bondowo: The page cannot be found ni mogę tego \"roztworzyć\" jak mówił mój dziadek..... Anka, to co my biedne mamy się katować przy nich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 4, 2009 Kladudynko i inne super laski - nie musicie sie wpisywać, ale musicie służyć nam dobrą radą:) i kibicować! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Maj 4, 2009 Rea http://www.cosmoline.pl/opis,cmd,opis,id,guam2.html jeśli się nie otworzy to kupiłam Guam 1 kg + żel 250 ml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 4, 2009 Bondowo - mój ma brzuch jak w 6 miesięcznej ciąży. podoba mi się, bo jest takie bezpieczny i fajnie się na nim śpi, ale się martwię, że będzie chorował, wiesz po 30 to już u facetów wszystko jest możliwe. a je byle co, dużo, często w knajpach, tłusto, nie mam siły do niego..... i mnie jest ciężej, ja tak przy nim przytyłam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Maj 4, 2009 w linku, po słowie opis wdziera się spacja, jeśli się usunie spację to link działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 4, 2009 ja jestem zwolennikiem Vichy, teraz sie muszę rozeznać, bo jest kilka rodzajów. coś trzeba robić z tymi gulami!!!!! fuj, wolę mieć sadło, niż te gule, to jest takie brzydkie fe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 4, 2009 ło mamo ja to jak wieloryb jestem.... 165 i 68 kg.... najlepiej wygladam jak mam 58 kg buuuuuu to ile ja musze sie katowac kruszyny.... i w tym 8 kg w 8 miesiecy sobie nabyłam.... wrrrr....... ja polecam MŻ ( mniejsz żrec) ale ogolnie ja za pozno jemmm ale ja do domu tak pozno dojezdzam.... i ja mam orbitrek polecam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Maj 4, 2009 nie, to mój jest w 3-4 miesięcznej, bardziej zalążek brzucha, jest tam trochę ale bez przedasdy. Jego tato ma 9 miesięczny brzuch, wiec ma duze predyspozycje, ale wiem że do tego nie dopuści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 4, 2009 Bondowo - a sprawdziłaś to działało? masz duże problemy? bo ja tak. na udach widać to bardzo... jak chudnę to znika, a zaczęło mi się to jak brałam antyki.... i zostało cholerstwo... ohydne to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Maj 4, 2009 Folik, ja mam 163 więc podobnie :) Zawsze chciałam warzyć 52-53 kg, kiedyś mi się udało i większość ludzi pytała się co mi się stało, że strasznie wyglądam, jakbym nie dojadała he he. Więc 57 bedzie jak raz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 4, 2009 Foliku, ja wolałabym mieć z 5 kg więcej, niż te pomarańcze, serio. ładna jędrna skóra jest aktrakcyjna, nawet jak jest za dużo ciałka. z orb itrek bomba, ja przy obcych nie lubię się pocić, więc tylko w domu chcieliśmy iść z emem do siłowni, ale brakuje nam czasu wieczorami muszę go zagonić, bo martwię się o niego. Bondowo - piwa mu zakaż. mój tak się piwskiem załatwił. krzyczę na niego, to mówi do mnie : TY JĘDZO jedna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Maj 4, 2009 Rea - nie pamietam, ja mam jedną wadę: brak systematyczności, walczę z tym i walczę i guzik, mam nadzieje ze sie teraz uda. Ale czytałam, że to najlepszy spodób, zreszta owijam się w folię i nawet dzieki temu duzo się wchłania. No mam, jak stoję to nie widać, jak siąde to już gorzej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 4, 2009 mam ławeczkę do brzuszków w sypialni, to od dzisiaj zaczynam. tylko ja mam silne mięśnie, bo chodziłam na siłownię keidyć, także żeby coś poczuć, to muszę z godzinę pospinać. ale ławeczka jest gut, najlepiej robić skośnie ładne się talia robi. na macie z nogami podkurczonymi do brzucha też super, spinać delikatnie do kolan, ale napinać brzuch - nie boli kręgosłup tak. nożyce polecam bardzo, ale dla zaawansowanych i ze zdrowym kręgosłupem. u mnie odpada, za duże obciążenie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Maj 4, 2009 Rea, odstawił piwko już jakiś czas temu, ba nawet do drinków nie dolewa coli czy innych produktów, tak się zawziął chłop ! Piwko wypija sporadycznie, moim zdaniem szybko by się pozybył jakby ćwiczył brzuszki, a do tego nie da się namówić. A i mi nie przeszkadza takie małe sadełko u niego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Maj 4, 2009 z ćwiczeń ja polecam pilates, kształtuje sylwetkę, wzmacnia mięśnie, same zalety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 4, 2009 no to ja mam super zaawansowany kiedyś kilka lat temu znalazłam w gazecie przepis na zupę kapuścianą. warzywna, można ją było w dowolnych ilościach pić. efekty super, znikało wszystko a teraz brak ruchu i tłuste mięcho zrobiły swoje, czuję się obleśnie i muszę to zmienić ok, bierzemy się do roboty!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 4, 2009 Ja bym chciala wazyc moje 49kg.. Kiedys wazylam 44kg....schudlam mocno jak M wyjechal sam do Irl,nic mi sie wtedy nie chcialo a juz najmniej jesc.Potrafilam zjesc bulke i ciastko przez caly dzien.. Rea___chyba nauczylam sie nie zwracac uwagi na to,ze on je,a ja nie :) Gorzej jak zrobi sobie kanapke i polozy na nia swiezego ogorka..wtedy tak apetycznie pachnie,ze a szalu dostaje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 4, 2009 ja miałam zawsze słabość do facetów z brzuszkiem. nawet teraz z wielkim brzuszyskiem mi się podoba, ale zdrowotnie to jest fatalnie i to mnie tylko niepokoi zagonię dziada, ale nie chcę mu za mocno wsiąść na ambicję, bo się może spłoszyć i poczuć nieaktrakcyjnym, więc podejdę go jakoś psychologicznie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 4, 2009 to przylepię na lodówkę zdjęcie super męskiego ciała i kobiecego. może odstraszy.....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 4, 2009 Bondowo__zgadzam sie z Toba w 200%.Pilates pilates i jeszcze raz pilates ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 4, 2009 dobra kozy, muszę coś zrobić, będę za godzinkę, polećcie mi lepiej jakąś dietę, bo nigdy na jakiejś specjalnej nie byłam. stosowałam tylko MŻ to jest najlepsza dieta:) ale jakąś tą south beach, jeżeli nie drakonska mogę, polećcie coś fajnego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 4, 2009 Moj M ma duze problemy z przytyciem.Od roku wzial sie porzadnie za siebie,odzywki i rozne takie cuda i przytyl 14 Kg,bo przy wzroscie 182cm wazyl 66kg.Skora i kosci,ale na brzuszku mial zawsze kaloryfer,co ja uwielbiam.Przemiane materii ma kosmiczna.Z reszta jego mama i siostra to samo-wszyscy z niedowaga,jedza ile wlezie i nawet 1kg nie przybedzie.Jego mama budzi sie w srodku nocy glodna i idzie podjadac do lodowki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 4, 2009 a płytę DVD z pilatesem to mam chyba gdzieś GŁĘBOKO w szufladzie. jeszcze z CINDY:) ło matko, to właśnie było tak dawno! wtedy byłam superlaską:)))))) teraz mam inne walory inteligencję, błyskotliwość , dowcip, cha cha tylko tyle sie ostało:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 4, 2009 Ide sie troche pomoczyc w wannie,bo za 2 godz znow do pracy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 4, 2009 No dziewczyny to chyba ja się teraz z Wami pożegnam bo jakoś mi się nie chce pisać i czytać o dietach bo całkiem niedawno wróciłam do zdrowia po tym moim odchudzaniu.Tak więc ja na razie się wycofuję i poczekam aż wam przejdzie to odchudzanie.Nie jestem poza tym za zmianą topiku na taki raczej wolałabym założyć nowy topik na temat diety jeśli by mnie to interesowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 4, 2009 Klaudia, ale przecież możemy to robić przy okazji, prawda? oprócz plot i narzekania, możemy te które chcą się odchudzać.... problem jest problemem, a my tu zawsze roztrząsałyśmy właśnie problemiki. zrzucenie kilku kg jest jakimś tam wyzwaniem i może nam pomóc w odciągnięciu uwagi od ciągłego kontrolowania śluzu i tempki. skoro rozmawiamy o konstrukcji naszej szyjki macicy, o seksie ze swoimi eMami, to dlaczego nie o fałdach na brzuchu, co? też nie mówisz cały czas o śluzach i objawach, też plotkujesz. a skoro masz doświadczenie możesz nam pomóc i w tym.... cellulit, choroba, praca też jest problemem, okłamujący facet również. i to wszystko nie tyczy się starań, a taki jest topik, to co za różnica jak wejdzie nam jeszcze jeden temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 4, 2009 Właśnie o to chodzi że bardziej jak tematu o staraniach chcę uniknąć rozmowy na temat odchudzania.U mnie można policzyć żebra przez skórę....Oj dobra nie będę biadolić ;) Jak coś będę mogła Wam podpowiedzieć to to zrobię.A na dobry początek zachęcam mniej jeść i zrezygnować z kolacji to podstawa-bierzcie przykład z Loli ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 4, 2009 FOCZKI_____ buuu ja bez Was nie mogę :) weszłam, żeby was poprosić o jakiś kontakt i jak to wszystko przeczytałam to się rozbeczałam :( CHMURKO______ jakbym mogła Cię opuścić :) słońce ? I tam musiałybyśmy wymienić się mailem :) bo chciałabym wiedzieć jak dzidziuś Twój rośnie, jakie ma oczka, czy już gaworzy :) REA_____ jak zwykle się z Tobą zgadzam :) KLAUDUŚ____ super mamuśku :) dziekuję :) za każde słowo LOLA_____ jesteś kochana ANIA_____ cieszę się, że przywołałaś mnie do porządku :) FOLIKU_____ przejdzie nam , z naszymi foczkami i na pewno :) EJ piszę i łzy mi kapią strumieniami, tak bardzo cieszę się ,że Was mam, jak rano mój M się dowiedział, że odchodzę od was to powiedział, że on protestuje,bo... powiedział, że... tyle ile dobrego o was usłyszał to... już nigdy nie znajdę takich lasek :) Foczki muszę być dzielna i nie pokazywać jemu, że tak przeżywam, bo on strasznie to przeżywa... gorzej niż ja. Z tylu rzeczy zrezygnował dla naszego marzenia, że nigdy nie myślałam, że jest do tego zdolny. Nie mogę tego psuć A co do odchudzania.... jestem jak najbardziej za,... tylko... słuchajcie foczki ja nie mam kasy na drogie kremy czy jakieś tam rzeczy, a cellulit.... jak dziś popatrzyła to.... on za chwile do norki mnie wciągnie :) i jeszcze jedno.... niby tego nie widać ale ... zważyłam się.... przy wzroście 158 ważę 67 kg nie wiem kiedy mi tak narosło. Tak bardzo chciałabym wrócić do wagi sprzed świąt Bożego Narodzenia czyli 59 A teraz postanowienia i przyrzeczenia :) OBIECUJĘ, ŻE : JAK DOSTANĘ @ NIE BĘDĘ CYRKOWAĆ PRZY eMie NIE MIERZĘ W NOWYM CYKLU TEMPY NIE KUPUJĘ TESTU OWULACYJNEGO W CIĄGU MIESIĄCA SCHUDNĘ DO 5 KG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 4, 2009 No nie wierze:D to mi sie podoba.Rea super pomysl naprawde.Czyli dopisuje sie do tabelki. nick...........waga........tydz.......w górę/w dół......ile?.....polecam REA_............ok.55.......1...........?.........żel/re zygn. z cukru Lola83-1.......68...........2...........w miej.stoje.... cukier,slod,chleb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach