Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

REA____ no więcej , więcej.... ona na pewno by powiedziała... no cos Ty mamusiu... tylko na tyle mnie wyceniasz hihi, piękna :) Ania____ a twoja niech nie słucha, bo ... podbije cenę hihi za swoje wynajęcie :) i się narobi, a dummmma kocia nie ma granic:)

A propos smietnika-wybrazcie sobie,ze moja kuzynka znalazla na smietniku,w plastikowej torbie 3 kociaki rasy Ragdoll..Takiego okrucienstwa to ja naprawde nie jestem w stanie pojac.Tym bardziej,ze takim kociakom mozna znalezc dom od reki! A te niebieskie oczy..no szok.Jednego kotka sobie zatrzymala,a dwa oddala. A co do mojego niunia to on naprawde zachowuje sie jak dziecko...hehe M mowi,ze to przeze mnie ;) Przed nim ucieka,do mnie przychodzi od razu i lazi za mna wszedzie.Nie nalezy co prawda to kociakow,ktore lubia sie miziac,no ale czasem nie ma,ze nie chce ;)

Foczki___- mam pytanie... czy brała któraś ślub w jesieni lub zimie? pytam tak teoretycznie, na razie... co się ubiera na wierzch? a może byłyście u kogoś? a teraz muszę was opuścić :) niestety bo obowiązki czekają, ale znając życie, to... będę pisać między czasie

RE masz racje, ja za duzo o tym mysle.staram sie nie, ale to samo z siebie przychodzi.ale synka nie zaniedbuje.dzieki niemu udaje mi sie zapomniec o swiecie ciazy.objawow sobie nie wmawiam, nie w tym cyklu.to tylko szkodzi, a nie pomaga.sporo chodze z malym na spacerki, bawimy sie razem i czas leci z cyklu na cykl.teraz czekam na @ i badania.no nic ide robic obiadek.

Patrycja - moja kuzynka brała w lutym slub... miała normalna suknie .... w lokalu bylo ciepło a w kociele miała taka biała jakby moze nie pelryne ale bolerko bialutkie takie kruciutkie.... ale takie jakby z krolika wypozyczone.... takie ladne fajnie wygladała....

Witam:) Pati_____ Sa bardzo ładne bolerka ,krótkie albo z futerka albo z ciepłego materiału.W kazdym salonie mozesz je obejrzeć ,maja duzy wybór:)

no to moja córcia jest, a jak nam kotek umarł, to mój M u weterynarza mówił, że przyjechał po syncia..... też był kochany, ale zachorował. moja kotka teraz ma depresję, wchodzi mi na głowę, biedna jest, nie ma sie z kim bawić! biedne te zwierzaki, zamknięte w domu...

Moj niunius ma milion zabawek,zeby tylko sie nie nudzil.A jak mu sie juz znudzi zabawa samemu to mnie podgryza i miauczy tak smiesznie do czasu az zaczne sie z nim bawic hehe Na glowe wchodzi mi tylko jak cos jem hehe

ANIA I REA ja chce zdięcia Waszych dzieciaczków kocich;-) A ja jem obiadek zupka pomidorowa i ziemniaki z fasolką szparagową i kotlecik MNIAM

Ja zjadlam zapiekanke :/ usmazylam rybke,ale nie mam na nia ochoty-M zje z frytkami-ble on je takie cienkie mocno spieczone..fuj ja takich nie lubie Beata poszlo ;)

Hejka! Nowa___Nie przejmuj się niczym ważne że jest jakiś postep byłaś u gina teraz badania i wszystko się wyjaśni może masz z hormonami coś nie tak to Ci ureguluję i się wtedy uda.Nie ma co sie martwić na zapas ;) Moja niunia śpi a ja też leże pod kocykiem bo coś mnie energia opuściła p

Ta dobrze Ania rano plewiłam maliny tak mi dało słońce popalić że szok na dodatek jakieś małe muszki mnie pogryzły i swędzą mnie plecy buuu....

Znam te male cholery.Mi nic po ich ugryzieniach nie jest,ale moj ojciec jest na to uczulony.Jak go kiedys pogryzly w ogrodzie,to mu rece i nogi spuchly,a z tych malych ranek leciala krew dosc mocno...A niby takie male muszki...

To meszki wstretne cholerstwa i swedzi okropnie....Wspólczuje:( Dziewczyny ratunku!!!! Co mogę kupic na 60-te urodziny przyszłej tesciowej??? Miotła odpada ha ha ...Pomocy,bo nie mam pomysłu.

Nikamo jak miotła odpada to już jest problem:-( Są czasem takie figórki porcelanowe z donniczką i kwiatkiem albo są ostatnio w sklepach widziałam w kwiaciarniach takie fontanny w pokoju co dajesz to jest bardzo ładne a ma styl A i jeszcze zależy co ona lubi

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować