Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Anka a na jakie badanie do szpitala idziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 NIKUSIU____ super , że owulka jest... to najważniejsze, teraz tylko mało stresu i będzie fasolka :) KLAUDIA____ no jak tak czuje brzuchatka ... to coś w tym musi być hihi, oj chciałabym ale wiesz jak jest Skarbie...to nie takie proste....hmmmm..... a skąd ty to wiesz.... powiedz mi ? hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Z autopsji ;) Ja czułam się tak samo i nieświadoma niczego czekałam 2 dni po @ na zrobienie testu...Być może się mylę ale mam nadzieję że jesteś w ciąży bardzo mocno Ci tego życzę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 NIKUSIA____ ene due rabe... raz dwa trzy... w ciążę... zachodzisz Ty hihi a teraz trzymaj ten pasek św. Dominika i czasem pomyśl o tej Ricie - ona na prawdę super kobieta jest, równa i na czasie :) ... w końcu nie na darmo szłam ponad 5 km z tyloma prośbami do niej... a efekty... proszę...już są... Klaudia.... Beatka.... Ania..... :) :) No a teraz czas na naszego REĘ,FOLIKA, CIEBIE no i ... skromnie tak na końcu się zagnieździłam JA :) a co :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Nowa odezwij sie bo sie martwie...mówię poważnie co z tymi badaniami? Chmurka____ a Ty już może nie śpij tylko nabazgrol coś ciekawego do nas??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 OJ KLAUDUŚ :) oby Twoje słowa prorocze były :) ale... zawsze jest jakieś ale...hihi ... o ile dobrze pamiętam to nie bolały Cie krzyże a mnie bolą normalnie jak na @ i.... boli mnie raczej lewy jajnik ale kuje od czasu do czasu też prawy i.... co tam jeszcze.... acha.... teraz mam gorące łapy a przed chwilą były jak lody i tak w kółko a marudna jestem jak zwykle - na @ a ociężała jak słonica buuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 KLAUDIA____ no właśnie... obudźmy wreszcie tą naszą Chmurkę, bo gotowa całą ciążę przespać :) NOWA_____ rozdajemy fasolki, chcesz może jedną? wyłaź z norki :) szybko!!!! NOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! słyszysz nas? Klaudia chodź ją wywołamy, bo cholera zaszyła się gdzieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annolia 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Witam dziewczyny! Mam jeszcze 3 dni do @ i wielką nadzieję, że jednak nie przyjdzie... Dziś mam takie lekkie plamienie ni to beżowe ni różowe... Nie wiem co to jest. Czytałam o plamieniu implantacyjnym i mam wielką nadzieję, że to jest to. Boję się jednak, że to jakiś grzybek... Poza tym nadal mam wrażliwe i żylaste (okropnie to wyglada) piersi, ale już aż tak nie bolą. Dziś do południa miałam lekkie zawroty głowy i cały czas pobolewa mnie podbrzusze... ale już sama nie wiem, czy te objawy to nie moja wyobraźnia i wielka nadzieja że się udało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 FOCZKI____ zlokalizowałam SPACERKA_____ hihi ale ma norkę :) i tak ją wypatrzyłam... ha zawsze byłam lepsza niż Rutkowski :) ANNOLIA_____ plamienie implantacyjne to chyba za późno... no sama musisz ocenić. Jak ja miałam ... ubzdurane plamienie implantacyjne hihi - przeszłam sama siebie - to wiele na ten temat czytałam i ono jest wcześniej, ale podobno czasem zamiast @ pojawiają się takie różowo- beżowe cuda we wczesnej ciąży. Trzymam kciuki... może się udało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annolia 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 I mam jeszcze jeden poważny objaw... ;) Jakoś nie ciągnie mnie na słodycze, a przedtem to zawsze chętnie zamieniałam obiadek na ciacho :) :) Kurcze! Ja do tej soboty to chyba będę już wszędzie widzieć objawy ciąży :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 ANNOLIA____ spokojnie .... ja bez kawy nie mogę żyć, a niestety kilka cykli temu mi tak ja odrzuciło, że jak poczułam tylko zapach to wymiotowałam jak kot i... w ciąży niestety nie byłam. Wiesz masz mózg płata różne figle, no może mój... hihi staraj się nie denerwować i nie myśl o tym, a teściorka kup, może poświętujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annolia 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Patrycja Ja test kupie dopiero w poniedziałek! Miałam już jeden kupiony. podkusiło mnie i zrobiłam wczoraj....wyszedł negatywny....:( Mam jednak nadzieję, że było jeszcze za wcześnie, bo w ulotce pisało, że najwsześniej robić 3 dni przed spodziewaną @. Ale ja to już jestem taki niecierpliwy typ... Kolejnego narazie nie kupuje... Jak @ nie przyjdzie w weekend, to dopiero kupię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 ANNOLIA_____ ja też zrobię w poniedziałek , bo myślę, że jednak dostanę tym razem i poczekam do weekendu. To co umawiamy się na poniedziałek rano :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Klaudia__ Tu w Irlandii jest tak,ze najpierw idziesz do lekarza,ktory potwierdza ciaze,wtedy wypisujesz papiery,zeby zapisac sie do programu Mathernity Scheme-to program dla kobiet w ciazy,jest sie wtedy objeta bezplatna opieka lekarska.Kobieta musi przez co najmniej rok mieszkac i pracowac w Irl,zeby sie zakwalifikowac. Lekarz wysyla te papiery do szpitala,ktory sobie wybralas.Stamtad przychodzi odpowiedz kiedy masz sie zglosic na pierwsza wizyte(ok 12-13tc).Robia wtedy usg i podstawowe badania.W szpitalu spedza sie praktycznie caly dzien,bo podaja Ci wszystkie informacje,pokazuja sale itd.Zapisuja do szkoly rodzenia.Zakladaja ksiege ciazy.Po ok 4-6 tyg od pierwszej wizyty u lekarza dostaje sie odpowiedz od czegos jak nasze NFZ o zakwalifikowaniu sie do programu.Przysylaja wtedy karte ciazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 ANNOLIA____ a jaka mas dziś tempę? hmmm... może razem będziemy świętować... i tu są dwa warianty... albo fasolkę albo @. cokolwiek będzie ja już się pomału przyzwyczajam, że fasolki na razie nie ma, chociaż nie powiem, że jest przykro i łzy jak grochy lecą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annolia 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Patrycja Nigdy temperatury nie mierzyłam, więc teraz też nic mi to nie da. Przy nadzieji trzymają mnie te objawy ze strony piersi. Nigdy przed @ mnie nie bolały, a teraz dają mi w kość i w dodatku mam na nich przepaskudne żyły. Mam też takie bóle w podbrzuszu trochę jak na @, ale mam je już parę dni. Jakoś tak straszni nie będę rozpaczać jeżeli się nie udało tym razem, bo to dopiero pierwsze podejście, ale super by było, gdyby jednak..... Ja jednak wierzę, że w poniedziałek obie zobaczymy te dwie upragnione krechy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Witajcie dziewczyny.jestem dopiero teraz bo zeszlo Nam troche z obiadem a pozneij kapiel. Juz mam weekend ale fajnie eM jeszcze jutro idzie do pacy a ja juz ie musze bede sie od rana byczyla:D widze ze malo piszecie nie dobiliscie jeszcze do 500strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 ANNOLIA____ no dobra... niech będą te dwie krechy hihi tylko ja nie mam żył na piersiach buuuu hahhahahaha ale się nakręcamy ale to nic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Pati jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Ja znikam bede pozniej bo znajomy na kawe przyszedl:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Jestem bo poszli na papieroska na pole aja wskoczylam na komp:D doradzcie mi jak mam uzywac testy owulacyjne jak wy to robicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Halo jest tu kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Anka to fajnie że tak zapoznaja z terenem. Pati :) bolał mnie krzyż jak zawsze przed @....a jak u Ciebie z piersiami? Annolia___cierpliwości czas wszystko pokaże jak coś jest to i będzie :) A ja w końcu powiedziałam rodzicom że jestem w ciąży bardzo się ucieszyli.Ale stresowałam się jak przed maturą nie wiem czemu?Teraz zostali teście... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Lola a jekie testy masz?paskowe?no to tam wszystko na nich pisze.Trzeba uzywać od ok.10 dc codziennie po południu o tej samej porze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Dziewczyny ja znikam narazie i bede pozniej.Papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Tak mam pskowe testy i tam na nich pisze ze jak co 28dni mam @ tzn ze od 11dc takze chyba tak zaczne stosowac. Bede pozniej.papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Pa Lola do póżniej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Klaudia___ jesteś jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Laseczki wrocilam do was juz ejstem i moge pisac z wami:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 Widze ze wy juz poszlyscie spac takze ja tez znikam bo moj eM jutro na 7 do pracy takze powinnam byc rano na topiku.Pozdrawiam i dobranoc wsystkim zycze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach