Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

Spacerku__ Słoneczko... nie wiele mogę w sprawie babci , bo ma niewydolne nerki i zatruty organizm ale dla Boga nie ma rzeczy niemożliwych więc wierzę, że wyjdzie z tego. Mam nadzieję, że zdążę przesłać jej wino z Gidli a zresztą ...sama modlitwa wystarczy, jeśli Bóg tak zechce.... a winko no cóż...po to tez jadę...bo... w końcu ...mnie też się przyda :) hi hi całuję was kochane... Lola___ jak będę mieć neta jutro to zobaczę te Twoje włoski :) mam nadzieję :) I w ogóle mam nadzieję , że w klasztorze... - bo śpimy jak zwykle u sióstr w klasztorze :) - będzie odbierał net... aaaaa... oczywiście pamiętam będę pamiętać o Was jutro i pojutrze....:)

Czesc Kobietki tak sobie czytam i wniosek jeden - urodzaj na te sprzeczki ,doslownie . Ja tez juz jedna dzis zaliczylam niestety i to o blahostke . widac cos w powietrzu fruwa milego dnia zycze ,moze to cos pomoze ...

Pati Oki postaram sie zeby dzis eM mi zrobil zdjecie:D takze bedzie widac bo sloneczko jest na polu hehe:D strasznie mi sie podobaja:-) A teraz ide sie ubierac do kosciola:D

Cześć Babeczki a ja siedze w domku i rosołek gotuje u mnie w nocy była masakra burza całą noc i oberwanie chmury było i jedna rzeczka co płunie obok mojego osiedla wylała i porobiła gnoju ale na szczęście druga co jest o wiele większa jeszcze nie wylała ale prognozy są złe i może jeszcze wylać hmmm narazie słoneczko świeci ale chmury siezbierają.

Czesc Babolki. Ja tez sie poklocilam z eMem i w ogole nie chce z nim teraz rozmawiac.. Jak on ma z czyms problem,ze ja cos nie tak robie to ja musze go wysluchac..Wczoraj to ja mialam problem do niego i co? Ja wylewam lzy,a on sie obrocil dupa do mnie i usnal..a dzis wielce obrazony.. Pati milego wyjazdu. Beatko ja ogladalam wiadomosci i jak widzialam co te male rzeczki porobily,jak ludziom dobytek zycia zabraly,to az mi lezki pociekly.. Milego dnia Babolki. :)

Witajcie laseczki:D Kate-jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:-) A ja jak narazie sie nie poklucilam jeszcze z eMem i oby sie to nie stalo teraz eM robi nozki z kurczaka we wereczku w piekarniku z Przepisem na... fajne sa:D A ja pije kawke i siedze przy kompie. Jak chcecie zobaczyc moje zafarbowane wloski to sa na nk albo fotosiku:D

Widze ze nikogo niema to ide jest obiad a potem znajomi maja przyjsc takze pewnie mnie nie bedzie juz dzis.milego dnia zycze.papa

Juz po krotkim urlopie, opalona i z @@@@ cholerne @@ a do tego boli mnie lewy jajnik i czuje caly czas pulsacyjny ból, smigam do gina !!! PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Orcio...................22.06..................?........ ....30........6 ewika74...............04.07 około????......nie..........34 ....... Folik32...............11.07.......27-42.....nie......... .32........7 patrycja75...........12.07.........32........tak.......3 4 .......12 Lola83-1..............15.07.......23-28........nie..... .26........10 nikulam................17.07........30-33...nie......... .30........7 Meg75 ................22.07.........29.......juz nie .....34...... ojjj... POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Chciejka26..........25.04........28-31.....nie........26 .........5 Nikamo74............23.06.........28-........tak.......3 4. ......3 joanna84.............27.06..........28........nie....... 25........2 Annolia................02.07..........28........tak..... ..27........2 BRZUCHATKI NICK...................TC..DATA BADN...TERMIN POR.....WIEK...płeć Bombelek83..........18.................07.10.09........ . ..25.. ..... ...... Ognik80...............16.....01.06.....26.10.09........ . ..28 .. ..... ...... Mfigielek..............17.....24.05.....08.11.09..... .......24 . ... ... .... Animonda.............19....24.06......10.11.09....... …...25 ...chłopiec M_M...................21....14.07......14.11.09...... ......24.. ... ........ Spacer w chmurach..18....02.07.....03.12.09............22.......... . Fermina30...........13.......20.07....05.01.10.... . ……..31 .........? Klaudia0405...........9.......30.06.....31.01.2010..... ...26........ Beata2611.............9........29.06......?????????????. . .....26.......... Anka323..............9........11-12.07.......30.01.10... .....23........

witaj przyznaje ze fajniutko bo pogoda piękna mimo ze prognozy w calej Polsce makabryczne

Meg to fajnie o dziwo my tu w Irlandi mamy spokoj ale na piatek przyszly tez burze zapowiadaja ale tutaj to rzadko kiedy burze uwidziec:D

hej babki gotowe na kolejny odcinek z mojego zycia? :) nowy przyjechal..pojechalismy do ikei popatrzelismy na rozne rzeczy...pojechalismy do niego,dluuuuga rozm..uwierzycie jak wam powiem,ze potrafi czytac z oczu??? powiedzial cos o mojej siostrze co jest prawda jak sie okazalo,cos czego ja nie wiedzialam..byl kiedys 3 miesiace w spiaczce i od wtedy ma taki dar,talent nie wiem jak to nazwac...wystarczy zdjecie...to co sie dzieje jaka energie przesyla jak sie opiekuje mna na odleglosc tego nie da sie opowiedziec...czuje ze ktos lapie mnie za reke i wiem ze to on,bo na za kilka min mam niec powazna rozm

bedac u niego..spojzal mi w oczy i zapytal co sie stalo,kto mi zrobil krzywde,cos czego nikt nie wie..no 2 osoby wiedza o tym...przytulilam sie do niego i malo co nie zemdlalam cala zla energia ze mnie uleciala...nie wiem jak wam to powiedziec,wytlumaczyc....

wczoraj usnelam sama nie wiem kiedy.... dzien dobry wszystkim @ nareeeszcie idzie,juz ssie krew pojawia,jaka ulga... wracajac do NOWEGO powiem,wam ze super facet,ma baardzo poukladane w glowie i barrdzo mu zalezy,co widac :) juz nawet mialam rozm tel z jego mama!!!

Hej Chciejko:) to co trafiony zatopiony?:)))) ja pączusia poproszę!:)

Witam Panie.... jak tam .... ???? po weekendzie.... u mnie sobota niezaciekawa pogoda ale niedziela owszem super udana.... Chciejka nam kwitnie..... :) REA a Ciebie nie zalało tam ??? nie podmyło... ???

Dzien dobry wszystkim:) Chciejka powodzenia jak widac ze facetowi zalezy to jest najwazniejsze. Witaj Folik i Rea:D Ide na sniadanie zaraz bede:D

Dzień dobry babeczki No No Chciejka to niezły ten nowy :-) Ja mam dzisiaj stresk ide do gna na 17.40 ciekawe co u fasolki i czy wszystko jest ok. Martwie sie troche. Ja też bym zjadła pączka mniam mniam U nas dziś w nocy już nie padało wiec jest dobrze

Babole - nie zalało, ale ciągle patrzymy na rzekę. Wiecie, tutaj wszyscy pamiętamy, co się działo kiedyś i ja mam stracha, tym bardziej, że mieszkamy nad samą rzeką......

A ja ide na kawe... miałam juz spięcie bosem....... wrrrr podniósł mi cisnienie ale i tak ide po kawe... a co...

Rea u nas też było nieciekawie ale od wczoraj od rana już nie pada a ja mieszkam z 50 m. do rzeki i jak by wylała to byśmy pływali jak w 2001 roku . ale jest dobrze i rzka już dużo mniejsza jest

Witajcie :) jejku mam nadzieje że Was nie pozalewa bo ja wczoraj byłam u rodziny W Dębicy i jestem przerazona,choc juz raczej nie zapowiadaja intensywnych opadów więc miejmy nadzieje że bedzie dobrze!! Ja dzis chyba po raz pierwszy mam lekkie mdłości ,wogóle nie mam apetytu jem na siłe... Dziewczyny powiedzcie kiedy juz widac brzuszek (wiem że to raczej sprawa indywidualna) ale załatwiamy wesele na wrzesień i powiem szczerze ze wolałabym zeby jeszcze nie było go bardzo widac

Beatka co prawda spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe!,Szczescia ,zdrowia a przede wszystkim spokojnej ciąży i zdrowej fasolki:) STO LAT STO LAT !!!

O widze ze nowy tydzien sie zaczol i kobitki powylazily z norek:D to dobrze :D ja juz po sniadanku teraz eM robi kawke i na 10:30 do pracy czyli za ponad godzinke :D ale byle do 17:D Beata zobaczysz ze u fasolki wszystko w porzadku niemasz sie co martwic rosnie jak na drozdzach zobaczysz:D Rea to uwazaj na ta rzeczke:D I pozatym witam wszystkie babeczki:D:D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować