Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

Dziekuje Nikamo :-) Nikamo mnie nie zalało ale mało brakowało ale jedna rzeczka kołomnie wylała ale z 60 m odemnie a większa na szczęście nie wylała Nikamo to z tym brzuszkiem to rużnie bywa ale nie powinno być jeszcze widać. Ja jak zaszłam w ciąże z pierwszym dzieckiem 15 kwietnia a brałam ślub 15 września to praktycznie nic nie było widać Ale jaja słońce świeci a burza idzie i grzmi jak niewiem co ide zobaczyć co to idzie bo dziecko mam na polu

Dzień dobry WSZYSTKIM MMMMMH Chciejka az milo sie zrobilo, taaaakie uniesienie ... no no u mnie niestety ciezki tydzien jesli tak to mozna nazwac, glupawe docinki rzucane mimo woli wiec czemu ja mialabym zostac dluzna , za czym ida duzymi krokami sprzeczki, ech juz jestem tym zmeczona . pomimo calej swej doroslosci i uczuc nie jestem w stanie pohamowac riposty. normalnie chyba elewacja odpada gdzie nie gdzie po trzech latach .... Beatko z cala pewnoscia wszystko jest dobrze . Foliku , madrosc i przewaga tkwi w spokoju... kawka bedzie lepiej smakowala... i slonko swieci dzis pieknie -dla ciebie milego dnia wszystkim

Beatko - spóźnione życzenia - spełnienia marzeń:)))) Z tymi podtopieniami jest niebezpiecznie, mimo wszystko ciągle pada i nie zapowiadają poprawy pogody. Do tego w czechach już są powodzie, a ta woda spłynie do nas. Wczoraj byłam nad rzeką i woda równa się już z korytem. Na obrzeżach miasta podtopiło ogródki działkowe. Najgorsze jest to, że ziemia nie schnie, a ciągnie wodę......

Dobra laseczki ja sie zbieram do pracy na 10:30 takze bede wieczorkiem.papa🖐️ milego dnia

Bede płakać a tak sie cieszyłam że ładna pogoda dziś bedzie a tu niespodzianka czarne chmury ida i bedzie wnet lało i grzmi coraz więcej fuj już mam dość ale nie tylko ja są ludzie którzy siedzą i sie modlą zeby już nie lało mam takich znajomych co ich dom od rzeki dzieli tylko wał i tyle i zawsze ich zalewa wtedy do nas zwierzęta i sprzęty wynoszą i już nas prosili czy w razie czego mogó znów przynieść wszystko tragedia :-(

Joł joł ;) Laseczki leże sobie chwila relaksu i zaglądam do Was. Chciejka___wreszcie wychodzi dla Ciebie słoneczko ;) super,cieszę się. Chmurko___-to normalne że nie czujesz jeszcze ruchów tak wyrażnie i na pewno nie jak chodzisz.Połóż się i wsłuchaj w organizm zwłaszcza wieczorem i maluszek da znać o sobie. Z eMem już zgoda nie umiemy się do siebie nie odzywać :D

A teraz z innej beczki.Może mogłybyście mi polecić jakąś miejscowość nad naszym morzem bo wybieramy się w sierpniu na wakacje.Myśleliśmy o Mielnie-Unieściu tak się zastanawiamy.Chcielibyśmy takie mniej tłoczne miejsce ale żeby było co robić oczywiście z piękną plażą.

Cześć Klaudia jak sie czujesz?????????????? powiedz mi czy bolą Cie dalej piersi mnie troche przestały ale brodawki szok nie da sie ich dotknać tak strasznie boli

Klaudia moim zdaniem super jest na helu ale cóż wiatr jest tam cały czas i to chłodny bo od morza ale jest super

ja byłam jeszcze w gdyni i szczerze nie polecam było tam dziwnie i tylko fajny był port a tak to niebezpiecznie było cały czas kogoś zabijali a to na przystanku a to w krzakach fuj strach pomyśleć

ja narazie uciekam ide z dziećmi na pole bo w domu wariują a jest ich aż 3 jedno moje 2 koleżanki a trzecie kogoś z obok klatki hi hi ale niewiem kogo a dom mi zaraz w strzępy puszczą

Bolą mnie nadal i mi się trochę powiększyły.Na początku gorzej bolały a teraz to jak dotknę albo zdejmę biustonosz.Pobolewa mnie trochę brzyszek ale rzadko w sumie to się cieszę z tego bo wiem że dzidzi rośnie.Martwiłabym się jakby mnie wszystko przestało boleć.Za tydzień mam do gina.A Ty kiedy idziesz? No właśnie Gdynia podobno to niezbyt ładne miasto.A my chcemy uniknąć tłumów dlatego Sopot,Gdańsk itp.odpadaja.

Hej Dziewczynki. Beatko spoznione,ale szczere-wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ;) Wlasnie zjadlam galaretke i ogladam Gotowe na Wszystko. Dzis przyjada nowi wlasciciele po moje papuzki...Smutno mi strasznie,ze musze je oddac.. Powodem jest ich glosny spiew..Ja na to nie reaguje,ale M od 6 rano nie spi w dni wolne.Przykrywanie ich kocem nic nie daje,bo dalej spiewaja.Poza tym ma byc malenstwo i boimy sie,ze bede je budzic,bo bylyby w tym samym pokoju...No i dalam ogloszenie,ze oddam w dobre rece i wczoraj tel sie rozdzwonil.. Milego dnia Babolki.

Klaudia ja moge Ci polecic Kąty Rybackie lub Krynicę Morską .Katy na taki spokojny rodzinny wypoczynek ,Krynica na rozrywkowo.Jest pięknie wsród lasów ,morze czyste .Polecam

Rywal?a pierwsze słyszę.Gdzie to jest? Nikamo____Katy Rybackie to wszystko muszę sprawdzić bo nad morze rzadko jeżdzimy i nie wiem gdzie co jest.A Ty jaki się czujesz?Kiedy idziesz do gina?

Ja czuję sie swietnie,piersi bola strasznie ,brzuch juz mnie przestał bolec.Do gina ide dopiero 8.07 bo wczesniej nie mam mozliwości dostania sie do niego.

KLaudia Rewal nie Rywal hihi Fajna miejscowosc.Maja amfiteatr, w ktorym czesto sa rozne wystepy-kabarety itp.

No i dobrze bo wcześniej nie ma sensu.Pierwsza ciąża jest chyba mniej dokuczliwa niż druga i lżej się przechodzi z tego co widzę. Dobra zmykam robić obiad.Czekam na dalsze propozycje ;)

Ej no co Wy takie dzis ospałe...... matko.... ja mam zachrzan troche w pracy ale wlasnie wrociłam z banku - wchodze chce poczytac a tu puchy.... co Wy takie leniwce.... ajajaj..... niedobrze ale u mnie goraco mam 30 stop. ufffff a u niektórych woda..... ale pogoda w Polsce.... ja juz sie zapisałam na monitoring na czwartek - kazał za 10 dni przyjsc ale ja pojde za tydzien a co.... a moze jutro isc ale czy jest sens jak mi pekł to chyba zobaczy w czwarek te płyny w zatokach.... nie chce mi sie nic.... baby rzucic temat prosze..... tak w miedzyczasie...

a wlasnie wlasnie - ktoras z Was miała badanie hsg.... ???? jesli tak to jak to badanie wyglada....???

Klaudia ja ide dzisiaj do gina na 17.40 więc sie przywitam z fasolką hi hi zobacze jak rośnie i co już ma;-) u mnie znów ciemno burza idzie ale strasznie wolno bo wiatru niema ale zaraz lunie ehhh dawno nie padało.

No gdzie Wy jesteście wychodzić z norek już poniedziałek więc wracać i sie meldować

Cholerka jak mnie przedtem bolała brzuch to jakos czułam fasolka a teraz oprócz cycoli to nic mi specjalnie nie jest i nie wiem czy tak ma byc...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować