Klaudia0405 0 Napisano Lipiec 25, 2009 Zjadlam dwie kanapki z serem i pomidorem i jestem nadal glodna...roztyje sie i tak mi juz zostanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka01234 0 Napisano Lipiec 25, 2009 hello Klaudia poczta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Lipiec 25, 2009 Maja poczta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Lipiec 25, 2009 Kozy jedne ja nie żartuję co z Wami?Zresztą co ja się dziwie?sobota-wieczór wszystkie korzystaja z życia aby ja bidna chłop mnie samą zostawił i rób co chcesz. Czekam na Was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Lipiec 25, 2009 Hej babeczki jestem na posterunku właśnie od eMa przyjachałam. Klaudia nie przejmuj sie ja też cały czas jem i głodna jestem więc po porodzie założymy topik jak być zgrabną po porodzie i zrzucić 25 kg ha ha albo i lepiej ja już przytyłam 1 kk a w pierwszej ciąży do 6 mc nic nie przytyłam a później 18 mi przyrosło a teraz niewiem co to bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Lipiec 25, 2009 No tak niema już nikogo Klaudia pewnie sie pakuje a reszta z chłopami w domkach pod kołderką ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Lipiec 25, 2009 No w końcu się ktoś odezwał ;) No mi jeszcze waga w miejscu stoi ale wszystko przed nami...teraz dopiero się zacznie tycie.Tak,tak trzeba powoli mysleć o nazwie dla nowego topiku po porodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka01234 0 Napisano Lipiec 25, 2009 Beatka poczta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Lipiec 25, 2009 A pakowanie mam za soba,jutro tylko jeszcze jakieś pierdoły.Ale dziś zimno brrr...mam nadzieję że po niedzieli będzie ciepełko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Lipiec 25, 2009 Majka- poczta Klauduś tak tak nowy topik sie przyda za pare miesięcy bo ja musze szybko dojść do swojej wagi bo w lipcu mam wesele wiec 5 miesięcy bede miała na zrzucenie zbednych kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Lipiec 25, 2009 U mnie jest fajnie jest przyjemnie cały dzień tzn czasem pada ale ciepło a nie duszno jest czym oddychać a w lkuzeczkach bez rękawka chodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka01234 0 Napisano Lipiec 25, 2009 mam wszystko Klaudia poczta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Lipiec 25, 2009 A ja dziś jestem padnięta i apetyt mam słonia to dlatego że upału niema wreszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Lipiec 25, 2009 Widze że Was zjadło Klaudia pewnie córcią sie zajmuje bo pora do spania a reszta gdzie?????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Lipiec 25, 2009 Majka poczta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka01234 0 Napisano Lipiec 25, 2009 Ja znikam spac.Dobranoc:D wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Lipiec 25, 2009 Ja też uciekam Klaudia miłego wypoczynku udanej pięknej pogody i czekam aż sie pokażesz po powrocie pa pa Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka01234 0 Napisano Lipiec 26, 2009 Hello laseczki coz taka cisza w niedzielny poranek??? Wychodzic z norek:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Lipiec 26, 2009 Witam jest tu ktoś????????????????????? Ja teraz od eMa przyjechałam i musze nadrobić zaległości ale widze że nikt poza Majką sie nie pokazał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fala69 0 Napisano Lipiec 26, 2009 Ja jestem, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka01234 0 Napisano Lipiec 26, 2009 Beatka widze ze ktos nowy zawital:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Lipiec 26, 2009 Cześć Fala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka01234 0 Napisano Lipiec 26, 2009 Witaj Fala napisz cos wiecej o sobie skoro chcesz sie dolaczyc Beatka jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Lipiec 26, 2009 Jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka01234 0 Napisano Lipiec 26, 2009 Takze wiesz wszystko opowiem jak bede wiedziala co i jak. Naraize sie zbieram do spania odezwe sie jutro.oki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Lipiec 26, 2009 Oki to czekam na wiadomość od Ciebie i miłej podróży;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Lipiec 27, 2009 Hej Kozy:) a co tu taka cisza nastała? Ło matko, tak chyba jeszcze nie było....:( Ferminko - lekarz nie jest chyba dobry, wprawdzie ma super sprzęt usg i jest sympatyczny, ale skoro mów, że takie plamienia są w normie, to ja takiego nie chcę. Mojej psiapsiółce teź się to zaczęło i też jej powiedział, że w tym wieku będzie to coraz częstsze....oni są nienormalni, przecież wystarczy luteina, nawet magnez i wszystko się powinno unormować, ale to trzeba się zainteresować i zdiagnozować..... z moim kręgosłupem jest kiepsko...10 lat temu miałam wypadek samochodowy i jeden kręg mi się poluzował, czasami bardzo mi dokucza i teraz się za to biorę, ale że to będą zabiegi inwazyjne na płód, musimy się teraz zabezpieczać, no coż, będzie jakaś odmiana:)))))))) Nikulam - to ubezpieczenie bomba - daj mi namiary, w której firmie takie cuda i sobie wykupię napewno:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Lipiec 27, 2009 Dzień dobry:) Witam Was dziewuszki po weekendzie ...ale malutko miałam czytania.Wy tu jeszcze zaglądacie?? Rea -- zmień tego gina ,bo lekarz z Niego chyba nienajlepszy....A jak Twoja praca?? Zadowolona? Kurcze ze mnie cała energia ostatnio uszła ,czuje się jak taki balonik bez powietrza.Brr! Ale nareszcie wybrałam sukienke do slubu i mam nadzieje ze mój brzuszek da mi szanse zebym w niej ładnie wygladała i nie urosnie jeszcze ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Lipiec 27, 2009 Nikamo - u mnie dziwnie. wstaję kiedy chcę, robię, co chcę - niespodziewanie potrzebuję pracować - powoli się wdrażam, ale jest tego trochę i chyba to potrwa, zanim się tu ogarnę. brakuje mi obowiązku, hi hi, szefa nad głową - teraz widzę, w jakim kieraciku żyłam do tej pory! jest fajnie, ale do swojej firmy trzeba mieć mocne zaparcie! powoli się przestawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Lipiec 27, 2009 Witam wszystkie Panie a ja rano chciałam coś napisać ale mi klawiature szlak trafił ale sie sama naprawiła. Nikamo tak to jest na początku że życie ucieka z człowieka ale później wraca ja to nawet na grzyby zaczełam chodzić i powoli wracam do normy. Rea zmieniaj gina ja jak miałam takie plamienia jak Ty to mi jkiś gin powiedziało że wszystko ok i zmieniłam gina okazało sie że miałam takie zapalenie jajników że do szpitala mnie chcieli dać wiec marsz do innego gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach