Anka323 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 Babole szampana otwierac!!!! Ja poprosze Piccollo!!! REA!!!!!!! Pijemy!!!!! Nowa pipo jedna!! A mowilysmy Ci od razu!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 GRATULACJE>>>>>> BABONIE TY - dawaj przepis na bobo...... spokoj na pewno i co jeszcze.... ??? heheheh widziesz bedziesz mamusia..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 A ja w skrócie bo wszystko przebije dzis NOwa... Na badaniach byłam z M-em i dupa poszlismy lecz nie wykonalismy bo musi byc co najwzyej abstynecja seksualna 7 dni a u nas bylo prawie 2 tygodnie i badanie mozna bylo wykonac ale trzeba i tak byloby powtórke robic.... wiec idziemy w piatek.... hmmm to pojdziemy po co 2 razy 150 zł placic ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 NOWA___ czułam , że płaczesz i miałam nadzieję, że ze szczęścia :) Kochana gratuluję Ci z całego serca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 Nowa,a teraz usiadz i sie uspokoj :) Tak tak kochana te dwie krechy naprawde tam sa i nie ma potrzeby sprawdzac co chwile czy nie znikly,bo nie znikna hehe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 FOLIKU____ u nas kosztuje 100 zł ale masz rację po co płacić dwa razy. A powiedz mi ...zawartość pojemniczka może być w domu robiona :) czy na miejscu... możesz z eMem wejść ? Jak to jest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 FOLIKU___ chciałaś powiedzieć, że podwójną mamusią Nowa będzie :) przecież już ma jednego szkraba :) NOWA___ no co tam robisz???? a pewnie na telefonie wisi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 dziekuje dziewczynki.jeszcze rece mi sie trzesa. mam nadzieje, ze test nie klamie i wszystko jest ok. pati- tobie chce w szczegolnosci podziekowac za wsparcie i kopniai kiedy bylo trzeba.dziekuje, ze jestes z mam nadzieje, ze zawsze bedziesz. foliczku-przepis? ja w tym cyklu calkowicie wyluzowalam.bylam w polsce na wakacjach, maz wyjechal z pracy na krete.wrocilismy stesknieni no i... udalo sie!!! aniu- dziekuje, nie bede patrzec juz na test.wiem, ze ona tam sa i musza tam pozostac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 Patrycja - do badania jeszcze nie doszlo a kosztuje to badanie 150 zl gdyz jest rozszerzone a podstawowe 100 zl... lecz lekarz sugerowal rozszerzone gdyz i tak po podstawowym to trzeba bedzie wykonac... wiec ja --- szukam oszczednosci.... a na badanie moge wejsc z M-em albo nie jak sobie tego zycze... ale ja chyba nie wejde bo M nie bardzo chce... dobrze ze sie sam zdecydowal... a co tam aby byl wynik... sam czy ze mna... REA - nie ja ciazy nie oczekuje... mi sie cykl przesunal po tym wyjezdzie... i dlatego tak mam mysle ze dzis jutro sie pojawi czerwonka... a testy laboratoryjne raczej sie nie mysla... a ten dokuczliwy pecherz robi swoje... to moj wykres z tego miesiaca... http://28dni.pl/Lusia1976/wykresy/2009-08-08 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 NOWA - a który to cykl staranek u Ciebie jest owocny.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 FOLIK___ ale Ty też masz cały czas podwyższona tempę.... ??? proszę kup jeszcze jeden test ....bo coś mi się wydaje, że...ten szampan się i Tobie przyda...a z tego co pamiętam wczoraj to pisałaś , że bete robiłaś w 24dc ????? tak???? kobieto...popatrz na wykres? to było zaledwie kilka dni po zapłodnieniu !!!!! Foliczku posłuchaj Patusi i kup teścik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 NOWA - GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aLE SIUE CIESZE SUPER MAMY NASTĘPNĄ MAMUSIE teraz uważaj na siebie :-) A ja uciekam na zakupy szukać spodni a mam mało czasu bo mała kończy o 11.25 odezwe sie później Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 NOWA___ a widzisz...hihi ja znowu źle zrobiłam... trzeba było wyluzować, żeby zajść....a nie tak jak ja odpuścić i nie wiedzieć nawet , który dzień cyklu się ma :( ale to nic... mam na oku fajnego kota :) jak tylko pójdę do pracy to sobie takiego spraawię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 BEATAA!!!!! Ja Ci dam biegnę !!!!!!!!!!! ja Ci dam !!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 NOWA____________juuuuhuuuuu ! GRATULACJE KOCHANA!!!! Strasznie sie ciesze :) No widzisz i doczekałas się ! :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 Pisałam już do Loli, bo mnie prosiła o info o Nowej Szkoda tylko , że do Klaudii nie mam nr... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 PAtrycja prosze Ci nie nakrecaj sie- bo mnie na pewno nie nakrecisz ja wiem swoje... czułabym cos a poza tym gdybym nie byla na becie... a temp. podwyzszona jest dopiero 11 dni a to standard u mnie.... popatrz na inne cykle zwyczajnie mi sie opoznila owulacja o ile byla w ogole... wiec prosze mnie nie namawiac do wydawania pieniedzy na testy ow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 No to co pijemy co czy nie??? Bo jakiegos szamponika bym sie napiła:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 n atesty ciazowe mialo - byc... szukam oszczednosci tak... pisałam juz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 to byl moj 7 cykl staran.w tym miesiacu mialam isc do szpitala na hsg, ale mnie na szczescie ominelo:) beatko-dziekuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 FOLIKU____ no rozumiem Cię , bo jedziemy dokładnie na tym samym wózku :( no i wiem co myślisz na temat wydawanych pieniędzy na testy... szczególnie w naszym przypadku , no ale... wiesz, że szczęście pociąga szczęście :) a ja idę dziś do sauny z eMem może mi się żołądek rozluźni hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 Pati a juz wszystko ok? Zazdroszcze Wam tej sauny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 NOWA___ pisz kochana do mnie po Polsku hahah hsg ????? proszę mi wytłumaczyć hahah, bo mnie zamroczyło dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 ja poprosze o lampeczke schlodzonego szampanika od pati. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 hsg- badanie na droznosc jajowodow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 NIKAMO____ tak... wiesz może ja się kochana niepotrzebnie czepiłam ale... ja tam wole na zimne dmuchać. A do sauny ciągle się wybieramy i ciągle jest albo @ albo przed @ i nie wiem czy mogę. Teraz jak kochaliśmy się tylko dla przyjemności to myślę, że spokojnie mogę się w ten sposób zrelaksować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 No widac... trzeba bylo mysli skierowac gdzie indziej hsg wakacje i wyszlo... ciesze się razem z Toba,... niecierpliwcu ... :) oj to kto zostal Pati LOLA ja.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 NOWA___ o nie nie... ja i tak mam wyrzuty, że wczoraj Cie tak sprałam hahah W ciąży jesteś babonie i nie wolno Ci alkoholu!!!!! właśnie teraz, jak się człowieczek tworzy!!!! Tobie ...hmmm...co aj mogę Ci dać oooo... zrobię Ci czekoladę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 Mam tyle zaplanowane do roboty a ie chce mi się ruszyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 no dobrze, czekoladki tez sie chetnie napije:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach