Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika2888

co myslicie o tym wózku?A moze ktoś ma taki wózek, jak się sprawuje?

Polecane posty

Gość wygląda super
tylko ciekawe dlaczego taki tani? mnie sie podoba:)

Ja taki wózek w sklepie widziałam za niecałe 600 zł. One są podobne do katexa. Jedyny minus że są naprawdę ciężkie.

Gość kika2888
No właśnie mega tani, gdzie tkwi haczyk?

Gość kika2888
piszą 15 kg, to faktycznie sporo... a ile powinien ważyć tak optymalnie wózek?

Gość mama malej...
wcale nie taki tani, normalna cena za wozek, mialam podobny, kupiony 2 lata temu za 399zl tyle ze bez fotelika(fajnie ze daja w komplecie), minus tego wozka, duzo miejsca zajmuje i j.w. ktos napisal jest ciezki...ok 14 kg, do autobusu ie wniesiesz :( chyba ze swoj samochod masz to ok :)

Gość kaaarina
Radzę pojechac do hurtowni dziecięcej i "pojeździc" różnymi wózkami. Ten wózek jest ciężki i pewnie roku nie wytrzyma w całości. Koleżanka miała podobny. A w hurtowniach można czasem dostac coś dobrego na promocji.

Gość kaaarina
Ja kupiłam na promocji za ok 1000 zł. To 500 zł taniej. Dwoje dzieci wyjeździło i dalej jest w super stanie. Koleżanka miała podobny i najpierw popsuły się hamulce potem coś oderwało i nawet roku nie miał. I jak pojeździłam w hurtowni kilkoma wózkami wybrałam 3-kołowy, choc wcześniej byłam przeciwna.

Gość mama malej...
nie, no yen moj wozek akurat byl wytrzymaly bardzo, i po ok 10 mies. uzywania wygladal jak nowy , nic nei odlatywalo :) jeszcze kolejny minus tego wozka to za kazdym razem przy pakowaniu do bagaznika trzeba kolka zdejmowac, no chyba ze ktos ma busa lub jakis duzy samochod plus kombi to wtedy moze nie. co prawda nie niszczy sie od tego, ale sam fakt... p tych 10 miesiacach uzywania juz go mialam dosc i sprzedalam , za to kupilam spacerowke, z ktora sie wszedzie zmieszcze i nawet z dzieckiem moge ja podniesc i wejsc bez problemow do autobusu..

Tego typu wózki choc nie przyciagaj wygladem, bo sa ta pospolite modele sa naprawde super. Kiedys jak córcia sie urodzila mialysmy podobny. najlepszy, najbardziej funcjonalny,, zima dobrze po sniegu jedzie, latem wszystko sie odpina, na budzie chyba jest siatka, takze naprawde polecam tego typu wózki, jak dziecko urosnie to lepiej przejsc na spacerowy, a ten odsprzedac, bo jednak jest dosc szeroki.WARTO

Julka no co Ty :D Nasz wózek też miał takie ogromniaste koła :D Przynajmniej wyjedziesz bez problemu z każdej dziury :classic_cool: Których w Polsce nie brakuje.

mama malej... ----Też bym taki kupiła.Moja przyjaciółka taki ma i sobie chwali.Mi też się nim super prowadziło.

Proncpolo ja dopiero bede miała okazje swoim wozkiem w Polsce po dziurach pojezdzic i zobacze jak sie bedzie prowadzil. Moj ma przednie kola obracane 360 st i sa malutkie, tylnie wieksze :) Ogolnie jezdzi sie super, mozna go prowadzic 1 reka :D

Gość kamilka24
mam taki sam i jest super wyjedzie z kazdej dziury i ma kolka pompowane dzieki czemu wcale go nie slychac kolezanka miala z plastikowymi na trzech i strasznie telepal mial problem z wyjechaniem z dziury i byl strasznie wywrotny a wybulila za niego ok 500euro