Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ściemniacz

Uwiodę atrakcyjną kobietę.

Polecane posty

Gość Uwiodę atrakcyjną kobietę
Luśka, bieda polega na tym, że żadna atrakcyjna kobieta po prostu nie zwraca na mnie uwagi.

A w czym jeszcze? W treści wyrażanej przez literki? :-) Bobrze, ze nie masz czasu "rozgryźć" Pati, bo ja tez mam masę spraw, a dzięki Twojemu brakowi czasu mniej mnie ominie ;-)

Gość Jem totamta
I co z tego, że odświeżasz, skoro pies z kulawą nogą tu nie zagląda...

Eee tam, z tego, co widzę, nie zostałaś zaliczona do psów z kulawa nogą.:P Zreszta, Ty już nie jesteś świeżynką, że się tak brzydko wyrażę, więc pan P. uwodzić by CIę jawnie nie mógł. Straciłby opinię, na którą tak długo i wytrwale pracował. :)

To też (o tym psie), ale zaraz powyżej mamy czarno na białym, że atrakcyjne kobiety nie zwracają na autora uwagi. No ja tutaj ciągle się pałętam, więc wniosek jest oczywisty, że atrakcyjna nie jestem :D

:) Bo Twoja uwaga, Lusiu, na Autora już od dawna jest zwrócona. Toteż musiałabyś wpierw odwrócić, by móc zwrócić ją ponownie. Wtedy dopiero będziesz mogła się dowiedzieć, czy jestes atrakcyjną kobieta, czy nie.

Wiem, wiem... Poza tym, Autor zwykł rozmawiac tylko z kobietami, które uważa za atrakcyjne ( z tego, co zauważyłam). :) Tyle że jakoś się składa, że większość atrakcyjnych się go boi. Ciekawe, dlaczego... Ja tylko wpadłam podnieść i oczywiście się z Tobą przywitać. :)

No tak, znowu wychodzi, ze nie jestem atrakcyjna skoro, jak widać, chyba niezbyt się boję ;-) No a serio, co zrobić, ze człowiek tak się przyzwyczaja do różnych miejsc np. Pewnie dlatego obie się tutaj znalazłyśmy :-)

To chyba przez osobę bardziej niż miejsce. :D Chociaż były fajne miejsca na kafe swego czasu, teraz jakoś ciężko się tu odnaleźć... Mam wrażenie, że tez masz podobny problem.

Słodka, :) Sens miał byc taki, że moje powyższe \"np" odniosłam do różnych miejsc na przykład, w domyśle również osób :D A jako typowa kobieta normalnie, ze nie zawsze piszę wprost ;-) Co do tych miejsc jednak, to cóż - wszystko w życiu się zmienia, więc chyba kafe też. A jeszcze bardziej pewnie nasze nastawienie do tego forum plus być może okoliczności bardziej namacalne (czyt. realne), które nas od drogiej kafeterii odciągają, i efekt tego taki, że odchodzimy powoli w zapomnienie ;-) No a zupełnie poważnie - czy to ma aż takie znaczenie? Tzn. czy się tutaj odnajdziemy, czy nie? chyba małe :)

Gość Szaszka_
Dzień dobry. :-) Choć prawdę powiedziawszy, dzień jest raczej taki sobie.

Czasem dzień bywa niezbyt dobry, zawsze można wówczas ponarzekać na kafeterii :-) Przy okazji, chcesz się utwierdzić w opinii, którą Cibie podejrzewam? :D Bo mam tu jakieś zdjęcia sprzed kilku dni, na których jestem zupełnie bez makijażu, nie uczesana i mocno przeciętnie ubrana :)

Gość trujnukleotyt
up

Gość Szaszka++
To także należy reaktywować. :)

Gość plaj+
Dobry wieczór. :-)

Gość plaj+
Wygląda, że problem stary jak życie. Trudno uwodzić kogoś, kto nie istnieje...

Gość plaj+
Nawet Luśka zdała sobie sprawę, że jest niezbyt atrakcyjna, zważywszy ja jej chudość...