Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niecierpliwa________

nie wytrzymam robię test!!!

Polecane posty

Zmykam do pracy, zajrzę jutro, jordan, nie mierz tej tempki teraz, nie znasz swojej tempki w trakcie całego cyklu, po co się stresujesz :) Całuję cieplutko i wielkie dzięki za słowa otuchy, bardzo dziękuję :)

To ja napisze. Otóż mam dylemat. Pije bardzo duzo herbat a w ciazy ponoc nie wolno. Zwracacie juz na takie rzeczy uwage? Ja potrafie wypic 6-8 kubkow dziennie wiec sie troche stresuje

werwa miłej pracy życzę i niewielu nieznośnych klientów:) Agatek21 test chce robić jak najpóźniej ale na pewno przed 6.12. wtedy mam termin@ tą temp. nie kieruje się zbytnio wystarczy że wszystkie inne sprawy dobrze sie toczą:)

Trąbka ja się wczoraj dowiedziałam że herbat lepiej nie pić. Uwielbiałam wszystkie erl grey, z cytrynką, owocowe, piłam kilka dziennie. Dziś ani jednej i chyba tak zostanie. Lepiej chyba pójść w soki i mineralkę. Rzuciłam palenie i jestem z tego dumna, a herbata do tego to pikuś:)

Oj też potrafiłam tyle herbatki wypić. Teraz piję jedną, góra dwie.. również słyszałam, że niezdrowe :/ Wstręt do papierosów okazał się być jednym z objawów ciąży, teraz już w ogóle nie chce mi się palić :)

ja staram sie pic dwie herbatki dziennie, zielona i czarna z cytryna. Zadnych owocowych bo one maja zazwyczaj w skladzie hibiskusa a tego ponoc nie wolno. Ale jest mi bardzo ciezko :(

trąbko głowa do góry nie będzie tak źle!! Agatek, jak to było u Ciebie z tym wstrętem do papierosów? z dnia na dzień nie miałaś na nie ochoty?

też się przerzucam na zieloną;) Ale aż tak bardzo sie nie przejmuję tym co ludzie mówią (co jeść, czego nie) bo bym zwariowała;)

A co do tych papierochów: Zawsze lubiłam zapalić sobie rano, aż pewnego dnia zauważyłam, że nie potrafię spalić całego papieroska. Potem troszkę popalałam, ale okropnie zaczął mnie drażnić dym. No i przestałam palić. Kilka dni później ktoś ze znajomych zapytał czy jestem w ciąży, bo rzuciłam palenie. Coś mnie tknęło i zrobiłam teścik;)

:) wynik wiadomy teściku:) ja niby czasem mam ochotę zapalić ale jak już to zrobie nie dopalam całego.. no ciekawe ciekawe:P

Gość renu multi plus
kochane kupiłam sobie test i jutro rano go zrobie :)) a co papierochów to jestem nałogowcem;/ :(

ja jestem :P tez jestem ciekawa wyników Ranu ja dzisiaj mierzyłam temp. w pochwie i było 36,9 :) ale i tak się tym nie kieruje:P

hi hi Ja już po śledziku... mniam.. Ostatnio zajadam się samymi śledziami ;) Teraz sobie jeszcze kawkę zrobię i zaraz wrócę

śledziki mniam:P wczoraj też jadlam na kolacje. Wyobraź sobie kochana że zasnąć nie mogłam.. taką miałam ochotę na chipsy że prawie ześwirowałam hehe ja musze skoczyć do sklepu po kawkę i te upragnione chipsy:D

Gość nowa1235
czesc dziewczyny, moze bedziecie mogly mi pomoc. staramy sie o dziecko i w tym cyklu mielismy seks bez zabezpieczenia w 9 dniu, potem w 11, teraz jest moj 14 dzien cyklu i mam taki bialy mleczny sluz, bardzo gesty i rozwarstwiony, taki jakby kaszkowaty. a wiem, ze na tym etapie sluz powinien juz byc przejrzysty i ciagnacy jak na owulacje, a przynajmniej podobny do takiego. a tu zupelne przeciwienstwo. i zastanawiam sie czy jwest mozliwosc, ze doszlo do zaplodnienia wczesniej i ten onbecny sluz to ciazowy? bardzo prosze o wypowiedzi!

nowa 1235 mysle że to może być objaw ciąży!!! masz jeszcze jakieś inne dolegliwości? kiedy się spodziewasz@??

Gość nowa1235
jordan dzieki :) miesiaczki spodziewam sie dopiero 11 grudnia:O ja sobie tak to tlumacze, ze moglo dojsc do owulacji wczesniej i wtedy po seksie w 9dc doszlo do zaplodnienia i stac ten sluz. ale czy tak szybko by wystapil? z innych objawow to mam bole w dole brzucha jak na okres albo owulacje. no ale owulacja raczej to nie jest ze wzgledu na ten nietypowy sluz. no ale czy taki sluz wystepuje we wczesnej ciazy? i czy mozliwe, zeby tak szybko sie pojawil?

Jak jeszcze nie wiedziałam ze jestem w ciąży, to faktycznie zaobserwowałam taki śluz :)

Hej dziewczyny! Ja dzis mam temp 36,9 czyli znowu troszke w gore. Oby sie utrzymala. Do testu zostaly 4 dni. Ale zaczynam sie stresowac i nie wiem czy nie poczekam dluzej.

Trąbko a może zrobimy razem w mikołajki?:P:P Nowa - Masz dokładnie takie objawy jak ja! ja spodziewam si e okresu 6 grudnia i wtedy chyba robie test. A bóle brzucha i te upławy zaczeły się praktycznie na 2 dnień po domniemanym zapłodnieniu:)\ Agatek właśnie zjadłam całą pakę chipsów:D:D za chwilke będe robiła kawusie:D:D:D:D

ja już po kawusi :) teraz robie zupkę kalafiorowo-brokułową.. mniam To kiedy robicie kobietki te teściki?

Gość nowa1235
agatek, jordan - dzieki:) fajnie by bylo, chociaz wydaje mi sie, ze mimo wszystko za wczesnie na takie obserwacje, ale z drugiej strony licze, ze to moze TO:) no nic, pozostaje mi cierpliwie czekac :)

Zrób kiedy chcesz- ja Ci kibicuję :):) Zupka gotowa, teraz czas na przyjemności- pazurków malowanie ;)

zrobiłam test... jedna krecha:(:( żałuje że dałam sie namówić Mojemu M... Mam nadzieje ze to było po prostu za wcześnie.. :) jeśli nie to uda się w następnym miesiącu...