Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niecierpliwa________

nie wytrzymam robię test!!!

Polecane posty

Mialas czekac! Jest za wczesnie na test. Ja robie we wtorek. jak chcesz to tez powtorz albo poczekaj do Mikolajek. I nie stresuj sie bo teraz by nikomu nie wyszlo!!! Przeczytaj na swoim tescie kiedy mozna najszybciej

ja czekam i czekam dziewczyny kiedy ma sie owulacje.28 dni,od 13 nieustanny bol jajnika:( ale 13 14 15 itd

Trąbo wiem.. - zrobię w Mikałajki:> Robiłam test strumieniowy, wykrywa ciąże po tygodniu. Dodatkowo napisali, że wyktywa Hcg w 3 dniu rozpoczęciu produkcji tego hormonu... ja owulke miałam tydzień temu wię napewno za wcześnie robiłam ten test:P Czekam dalej.... ABC owulacja jest 14 dni przed okresem. Najlepiej ją rozpoznać za pomocą testów owulacyjnych dostępnych w aptece.

Gość ogladaliscie wczorajsze
a jak lapie taki wielki skurcz to mozliwe ze to owulacja?bruch strasznie boli i jajniki

Ja narazie czekam. Moze do wtorku a moze i dluzej. Chociaz chyba zrobie we wtorek a pozniej powtorze okolo 8. I tak mam 2 testy w domu :P Poza tym zaczelam cwiczyc. Narazie cwiczenia rozciagajace a jutro lece po plytke dla kobiet w ciazy. Mam nadzieje ze cwiczenia nie beda zbyt lekkie. Nie wiem co powinno sie cwiczyc jesli sie jest na poczatku ciazy

Hej :). Ja też oczekuję, żeby zrobić test ciążowy. Niestety musze czekac do 9 grudnia, bo własnie wtedy powinnam dostać okres.. Bardzo chcialabym byc w ciązy, poniewaz w kwietniu tego roku poronilam... Bardzo to przezylam. Mam nadzieje ze teraz sie udalo :). Wspolzylam z mezem 23.11 ostatnia miesiaczke mialam 06.11 a cykle mam 34 dniowe.. Wyszukuje juz u siebie objawow i wariuje na tym punkcie..

Gość millooo
no i przyszedł okres a juz miałam takie nadzieje bo spóźnil się o 3 dni. niestety tym razem znów się nie udało:(

Millooo przykro mi że sie nie udało.. trzymam kciuki żeby następnym razem @ nie przyszła!! ja robiłam test i wyszła jedna kreska. teraz tylko mam nadzieje było za wcześnie na inny wynik... czekam 6 grudnia na @, jeśli przyjdzie to działam dalej... Malinka @3 przykro mi że straciłaś dzidzie.. Trzymam kciuki żeby tym razem się udało!! Powidz, doszukałaś się jakichś objawów?? bo ja je raz mam raz nie mam i tak w kółko.. a czas tak wolno leci że wariuje:P:P

Witam ,witam i o zdrowie pytam :) Czekam niecierpilwie na wyniki Waszych testów :) Pamiętam jak ja zobaczyłam na teście dwie krechy... ojojoj... co to było...

Witaj Agatek:D:D u mnie zdrówko ok:D tylko piersi mnie bolą a z każdym dniem coraz mocniej. Jeszcze 5 dni i wszystko się wyjaśni! oby tamten test się mylił!!!! O 3 dni mam jakieś dziwny sny i budzę się nie wyspana.. Jak Tobie mija poniedziałek?

U mnie każdy dzień taki sam.. Ale się nie nudzę :) Ładny dzień dzisiaj, co? Nie wiem jak u Was, ale u mnie słonko :)

u mnie szaro niestety.. gdyby chociaż śnieg popadał to by było ładniej za oknem.. Ja sie zbieram żeby do sklepu iść, na kawusie czas:)

Gość natalia83
Troche nie ten watek ale prosze o pomoc!!!!!!!!!Hej!Dziewczyny poradzcie mi cos!bo ja pierwszy okres po porodzie dostałam w sierpniu i przez trzy miesiace bylo w miare regularny a teraz nic.Zaznacze ze moj synek ma rok i trzy miesiace i nadal karmie.A okres powinnam dostac 18.11.08 i go nie ma robilam test dzisiaj i wyszedl negatywny.A z mezem kochalam sie miedzy 8.11. a 15.11.08 bez zabezpieczenia z tym ze on nie konczyl we mnie.Moze za wczesnie zrobilam test!! !!

Gość ja czekam do niedzieli
6 dni dlugo co nie?:)

Natalio - moim zdaniem test jest wiarygodny po terminie okresu. Nie wiem jak jest w czasie karmienia, czy okres zawsze jest regularny. Ja bym na Twoim miejscu powtórzyła test za kilka dni. Jeśli się niecierpliwisz idź na badanie krwi betaHCG

Dziewczyny, Mam pytanie - @ spóźnia mi się już 6 dni. Zrobiłam test, gdy @ spóźniała się 2 i 3 dni i nie wiem, zupełnie jak odczytać wynik, bo druga kreska jest, ale bardzo bardzo jasna i niewyraźna. Czy jest możliwe, żebym była w ciąży i test tego nie wykazywał wyraźnie? Od kiedy nie biorę tabletek (8 miesięcy) cykle miałam co do dni regularnie - 28 dni. Boli mnie trochę podbrzusze, ale nie mam zupełnie takiego napięcia, jak zwykle przed @. hm...nie wiem co myśleć.

Gość natalia83
Dzieki za rady:)Moze powtórze za 2 lub 3 dni:)

Myślę,ze można pogratulować.Druga kreska nawet mało wyraźna zazwyczaj (a raczej znam same takie przypadki) oznacza ciąże.

Gość natalia83
Zgadzam sie z Jacskop79!A jak sie nie cierpliwisz jak ja to powtorz za 2 dni.U mnie tez byla malo widoczna druga kreska:)

o kurcze.....Wydawało mi się, że krecha powinna być mega widoczna - a tu taka zagadka. Zadzwoniłam do lekarza - kazał mi zrobić badanie beta hcg i lecę na nie po pracy. Ale jestem zestresowana, co prawda nie planowaliśmy teraz dzidzi, ale jeśli jest to będę najszczęśliwsza na świecie...ale jeszcze jakoś się boję cieszyć :)

dzis w pracy myslalam ze zasne. Caly czas chodze nieprzytomna i bardzo szybko sie mecze. Jutro z ranca robie test nr 1 a 7 test nr 2 :) zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdrawiam!!

Trąbko!! trzymam kciuki i czekam na info:> ja robie 6.12 test nr 2... PS trzymam bardzo mocno te kciuki!!!!!!!!!!

Negatywny. I teraz nie wiem czy zbyt szybko zrobiony (niby 10 dni po owulacji czyli 4 przed spodziewana miesiaczka) Czy moje wszystko objawy sa wyimaginowane i je sobie wmowilam... :(

Gość renu multi plus
w piatek robiłam i był negatywny, dzisiaj ide do ginekologa mam podejrzenie o cyste,ale słuchajcie mam problem tydzien temu w poniedziałek dostałam okres i zaczełam brac inne tabletki hormonalne,przestałam je brac w sobotę bo mam za duzo hormonów w sobie.powiedzcie mi czy ja dostane teraz okres bo brałam przez 5 dni tabletki i przestałam??

....test Beta hcg potwierdził słabe kreseczki.....i nic dziwnego że są słabe - to 3/4 tydz i beta 160....Mam powtórzyć badanie krwi za dwa dni i do lekarza.

Md_cara to super! zazdroszcze bardzo. Ale skoro u Ciebie byly blade po terminie @ to jest nadzieja dla mnie i dla Jordan.pl :)

Gość renu multi plus
dziewczyny wlasnie wrociłam od ginekologa bol był juz nie do zniesienia okazało sie ze pekł mi torbiel na jajkniku,podejrzewali u mnie ciaze pozamaciczna i na 99% nie jestem w ciazy :(( jutro mam szczegołowe badania :((