Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niecierpliwa________

nie wytrzymam robię test!!!

Polecane posty

Renu, przykro mi. Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok... A gdzie pozostale dziewczyny? Co z wami?

Jordan pl. przepraszam,że dopiero odpisuje, ale wcześniej nie miałam czasu. Doszukałam sie takich objawów: bolesność piersi,ból podbrzusza i jajników, częste chodzenie do toalety, temp. w pochwie 37.7-37.2, sennośc,zmęczenie, bardzo przeszkadzaja mi rozne zapachy ale nie mam mdlosci. Okres powinnam dostać 9.12 wtedy zrobie test. Bylam taka niecierpliwa ze zrobilam test 7 dni po stosunku :) oczywiscie wyszedl negatywny, nie mogłam się powstrzymać :). Zycze powodzenia innym staraczkom :).

Malinko, ja też powinnam dostać @ 9.12. też mam już 1 testowanie za sobą z negatywnym skutkiem. Jeśli chodzi o objawy to hmmm, ciężko mi sprecyzować czy jakieś są, bo senna to ja jestem bardzo, ale mam dużo nocek w grafiku, więc cały czas jestem nie wyspana... a z pierwszą ciążą, to też za bardzo objawów nie miałam, oprócz zatrzymania @, jakieś 2 dni przed spodziewaną @ bole jak na miesiączkę, no i troszkę później wyczulił mi się węch. Czesem mnie zemdlił w autobusie, ale przez całą ciążę nie wymiotowałam, zgagi też nie było...tylko mega brzusio :D tak czy inaczej ja cheba nie wytrzymam do 9.12. i w piątek idę zrobić betę - może już cosik pokaże....oby... będzie prezencik dla mężusia i córci :D pozdrawiam serdecznie!!!

Gość manius30
witam wszystkie kobietki!!! ja jestem mama 3letniej corci,w lipcu tego roku zaszlam w ciaze ale niestety poronilam ja w 6tygodniu.od straty uplynely 3 miesiace i za zgoda mojego ginekologa podjelismy kolejne proby poczecia dzidziusia. ja mam cykl 28 dniowy regularny.ostatnia @ mialam 11.11,owolacja przypadala na 13/14dzien cyklu czyli 23.11 i 24.11 i w te wlasnie dni kochalismy sie z mezem.po dwoch dniach od owulacji zaczelam odczuwac bol piersi i bol podbrzuszaa wlasciwie taki jakis ciezar w podbrzuszu(nigdy nie odczuwalam tego az 2 tyg przed miesiaczka,to cos nowego).po 7 dniach od domniemanego zaplodnienia zrobilam test ,oczywiscie nie moglam sie doczekac wiec zrobilam ten test i wyszedl negatywny.zgadzam sie ze to zawczesnie ale same wiecie jak to jest. wczoraj wieczorem cos mnie w lewym jajniku zabolalo,ne wiem co to takiego bylo. nastepna @ mam miec 8.12 no i czekam z niecierpliwoscia az ten sadny dzien nadejdzie czekam na wasze wyniki,jak sie nie myle to wy robicie tescik przede mna trzymam za was kciuki dziewczyny pozdrawiam

pod zmienionym nickiem- co to znaczy ze maszmega brzuszek?? bo ja mam takie troche wydete podbrzusze

przepraszam ale zle zrozumialam co napisalas... :) to wszystko przez to ze jestem strasznie spiaca dzisiaj.

zaczelo sie jakies plamienie :o to za wczesnie bo to dopiero 12 dzien od owulacji. Boje sie :( Jur raz poronilam na poczatku 6 tygodnia :( A teraz nawet test nie wyszedl jeszcze pozytywnie. Ale na normalny okres mi to nie wyglada. Nie wiem co robic :(

Gość manius30
trabka!!! bardzo mi przykro ze nie zdazylas jeszcze sie przetestowac a juz cos sie dzieje. ja tak mysle sobie ze to moze byc takie male plamienie mniej wiecej w czasie oczekiwanej miesiaczki.ja tak mialam i wtedy myslalam ze to rozpoczynajaca sie @ chwile wczesniej,a okazalo sie ze jestem w ciazy i to bylo tylko chwilowe plamienie. nie martw sie na zapas,obserwuj swoj organizm,jeszcze nie wszystko stracone. trzymam za ciebie kciuki glowa do gory bedzie dobrze !!!

Gość manius30
trabko!!! dziewczyna pod zmienionym nickiem moze miec racje.kiedy zarodek sie zagniezdza moze wystapic plamienie ,mnostwo osob tak ma.beta-hcg wszystko wyjasni.wiec mykaj do laboratorium i to zrob jak najszybciej.trzymam za ciebie kciuki.daj znac jak bedziesz cos wiedziec. pozdrawiam

Temperatura dzis spadla wiec raczej nie ma szans. Nawet jak byla ciaza to juz jej nie ma :(

Temperatura dzis spadla wiec raczej nie ma szans. Nawet jak byla ciaza to juz jej nie ma :(

Część Dziewczyny Ja czekam na @ i jestem pewna że przyjdzie.... czuje już podbrzusze.. jeśli nie jestem teraz w ciąży to wstrzymujemy się do nowego roku... Trąbko - nadzieja umiera ostatnia dlatego nie traćmy jej do końca...:) Witam nowe forumowiczki:D

zaczal sie normalny okres. Juz wiecej nie bede mowila o objawach zanim nie bede miala pozytywnego testu w rekach. Normalnie ciaza urojona :(

Gość manius30
witam!!! jordan!!! nie przejmuj sie jak nie uda sie tym razem,to napewno uda sie nastepnym!!! ja ci powiem szczerze ze mnie tez cos tam cmi w podbrzuszu choc mam jeszcze taka malutka nadzieje ze to nie na @ ale to sie okaze w poniedzialek.jak nic z tego nie wyjdzie to probuje dalej!!! trabko!!! przykro mi ze jednak przyszla ta paskuda @,ale za niedlugo mozesz probowac dalej,oby z lepszym skutkiem,tego ci zycze!!! ja czekam na @ cierpliwie chos chodzi mi po glowie zrobienie testu,ale chyba sie powstrzymam,zeby sie nie rozczarowac!!! slodkich snow dzieczynki

Witajcie dziewczyny :) Kilka dni nie zaglądałam, ale miałam problemy ze zdrówkiem :( Teraz jest już dobrze:) Mam nadzieję, że wkrótce któraś z Was będzie \"oczekująca\"..

Gość renu multi plus
witam was dziewczyny! Ja wlasnie wrocilam do domu ze szpitala,Trąbko rozumiem Cię tez sobie wmówiłam,że jestem w ciazy bylam juz pewna,takie same objawy, a tu nagle strasza mnie,że to ciąza poza maciczna:( szczeście w nieszczęsciu,ze torbiel mi pękł na jajniku,szkoda bardzo bym chciała miec juz swoje malenstwo POzdrawiam i trzymam kciuki za wszytskie staraczki !! :)

ja czekam jeszcze do wtorku (wtedy powinnam dostac okres) i robie test ale denerwuje sie bo juz mnie brzuszek boli jak na okres i boje sie ze tym razem sie nie udalo.. :(

Gość manius30
witajcie!!! renu!!!! masz calkowita racje,ze mialas szczescie w nieszczesciu.bardzo mi przykro ze tak sie stalo,juz bylas przekonana ze to dzidzia ,biorac pod uwage twoje objawy,a tu taka niemila niespodzianka. ale my kobiety jestesmy silne i nie z takimi rzeczami dajemy sobie rade.zdrowiej i zbieraj sily do nastepnych staranek,glowa do gory i naprzod.dasz rade,wiem o tym!!!

Gość manius30
malinka!!! trzeba miec nadzieje do konca,dopuki nie zobaczysz @.daj znac we wtorek,jaki rezultat!!moja @ powinna pojawic sie w poniedzielek,jesli nie pojawi sie to testuje razem z toba!!! millej nocy

Dziewczynki czemu sie nie odzywacie.. U mnie nic sie nie dzieje, czekam na okres. Strasznie duzo sluzu mam i biegam caly czas do lazienki i sprawdzam czy przypadkiem nie dostalam okresu..

Gość hej tu mathilde
hej malina.ja juz mam sluz😭 to znaczy ze okres dostane,ale jutro.😭 okropne.jak jest duzo sluzu to znaczy ze okres mam straszne bole brzucha i wielka goraczke,zlapala mnie dzis.nie lykam zadnych tabletek,bo sie boje.

ja też mam duzo sluzu, ale brzuch mnie nie boli.. Nie wiedzialam ze jak jest duzo sluzu gto oznacza ze bedzie okres.. zalame sie chyba.. a jaki masz ten sluz?? bo ja mam przezroczysty jak bialko kurze i ciagnacy sie..

Gość hej tu mathilde
nie mam neta.zepsul sie dopiero odpisuje.malina jezeli jest sluz to znaczy ze okres idzie normalniej w swiecie. wiec dystans i nie rob sobie nadziei

Dola zalapalam po tym co napisalas Mathilde .. Na dodatek mojego Meza nie ma i nie mam sie komu wyplakac.. Zycie jest okropne, dlaczego te ktore nie chca maja dzieci, a te ktore bardzo ich chca to ich nie maja lub nie moga miec..

Gość manius30
malinka!!! nie przejmuj sie ,musisz byc silna i walczyc o swoje szczescie,nie pozwol by ono cie ominelo.tym razem moze sie nie udalo ale kolejna szansa przed toba,wiec zbierz sily i do boju.wierze ze ci sie uda..... to byl moj pierwszy cykl staranek po poronieniu (3m-ce temu w 6tyg ciazy)pisze byl poniewaz czekalam na @ spoznila sie o 2 dni ale niestety sie jej doczekalam.jak @ sie skonczy czekam na ten szczegoly moment i zabieram sie do roboty.....I NIE SPOCZNE DOPOKI NIE OSIAGNE TEGO CZEGO PRAGNE!!! cierpliwosci i konsekwencji zycze tobie!!!1

Hej dziewczynki :). Zrobilam test w dniu spodziewanego okresu 09.12 i wyszla jedna kreska.Dzisiaj jest 12.12 a ja nadal nie mam okresu duzo bialego sluzu i bolesne piersi. Niewiem czy to oznaki nadchodzacego okresu czy jednak ciąża...Pozdrawiam.