Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różowa myszka

Moj 1 raz .. Możliwa ciąża? Boję sie...

Polecane posty

Gość różowa myszka

Ostatnio coraz dokladniej staram sie obserwowac swoje cialo. W tym miesiacu jednak tylko raz (o porannej porze) udalo mi sie zaobserwowac plodny sluz bylo to ok 13-16 dzien cyklu. od poniedzialku (17 listopad) zaczelam mierzyc temp ciala - byla podwyzszona. 5 dni później 22 dznia cyklu(kiedy szyjka mojej macicy byla juz twarda ale lekko otwarta) wspolzylam z moim chlopakiem bez finalu w srodku. Kiedy wstalam na drugi dzien zauwazylam na bieliznie brązowawy sluz, kolejnego dnia takze sladowe ilosci takiego sluzu. WIem ze takich tematow jest tu mnostwo, ale dzis jakby podbrusze mnie pobolewalo i troche kuło. wczoraj prawy jajnik. Laskocze mnie tez czasem pochwa albo lekko kluje - czy to moze byc objaw gojenia sie? Czy moze to byc ciaza? Cykle mam ok 28-32 dniowe (przy stresie czasami dluzsze) Na logike tlumacze sobie ze nie ma za bardzo opcji, ale pewnie poczatki sa takie stresujace i gdyby mi ktos poradzil bylabym wdzieczna.

Gość zrob test

Gość różowa myszka
narazie na test za wczesnie..ale mam nadzieje ze nie bedzie koniecznosci jego zrobienia. Poprostu chcialam zeby mnie ktos podbudowal