Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

Co zrobić z nadwyżką kasy ?

Polecane posty

wiem ze to glupie pytanie ale dzis dowiedzialam sie ze zarobilam prawie 6 tysięcy i nie wiem co mam z ta kasa zrobic ,w sumie na ciuchy nie chce wydawac bo mam w co sie ubrac :) Chce zaszalec ale nie wiem jak ,jestem niezdecydowana :O I nie piszcie abym odlozyla ta kase bo nie chce tego robic ,nie samym oszczedzaniem czlowiek zyje :)

Gość anetkapiki
jedz na supoer wycieczke

wyjazd zagraniczny odpada -studiuje wiec nie ma kiedy :O no chybaze zamiast spedzic swieta z rodzinka i wysluchiwac marmolenia zebym siadla do kolacji to moze wyjede gdzies w gory daleko daleko ... ? w sumie to fajny pomysl :D portret? i co moze mam powiesic na korytarzu przed wejsciem do domu zeby ludzi straszyc? ;) nie to chyba nie najlepszy pomysl . albo moze zrobie sobie nowy tatuaż? na pupie juz mam to teraz moze na kostce? ale wiecie taki mega zajebisty?

daj mi :D bo akurat teraz u mnie ciezko z kasa:o mikołaj,Boże Narodzenie a jeszcze musze kare zapłacic :o

nie no az tak dobra nie jestem ... bez przesady nooo ... :) ;) Żeby nie bylo ze jestem egoistka -mamie kupuje nowe okulary a bratu kupie 20 opakowan prezerwatyw bo narzeka ze majatek na to wydaje :)

Carna o maj gad dzieki ze mi przypomnialaś ,musze zaplacic mandat a bylo to na poczatku lipca :O przerwe? niestety na operacje nosa badz biustu nie starczy :)